Aspirante optimiste >20 ani (389)
Raspunsuri - Pagina 18
mamieea spune:
la prima sarcina lucrurile au mers relativ bine,dupa vreo 4 luni deincercari am mers la dr care a spus ca nu e nicio problema dar mi-a prescris un tratament pe care urma sa-l iau dupa urmatorul cm.
mamieea spune:
dupa ce am venit acasa cu reteta pe care am si cumparat-o pentru 3 luni eram sigura ca o sa fie totul bine si am asteptat sa vina turcii,si am asteptat si cum cm era ceas dupa o saptamana am intrat la banuieli si am facut un test care surpriza era pozitiv.
mamieea spune:
dar bucuria mi-a fost umbrita ptr ca dupa 2 zile am avut sangerari ,de un rosu aprins iar dr nu gaseam decat la urgenta ptr ca era in saptamana mare din postul pastelui.asa ca am asteptat si m-am rugat ca totul sa fie bine.saptamana urmatoare am mers la dr am facut si o eco si am vazut saculetul iar dr mi-a dat tratament pentru mentinere.De atunci pe tot parcursul sarcinii nu am avut nicio problema.
mamieea spune:
la aflarea sexului a fost o adevarata aventura.pe la 20 saptamani am mers la control,mergeam lunar si faceam si eco.atunci dr a spus ca s-ar parea ca e fetita insa inima mea imi spunea ca in burtica sta ascuns un baietel.Dupa 2 saptamani am mers la Petru-Voda la parintele Iustin,care la plecare ne-a urat sa avem un baietel sanatos.Luna urmatoare la control s-a vazut fara dubii ca intr-adevar era baietel.
p.s Sper sa nu va plictisesc cu mesajele mele 
![]()
mamieea spune:
dpn-ul calculat era undeva intre 12-14 decembrie,deci pe 12 dec de Sf Spiridon am mers dimineata la maternitate cu bagajelul in masina dar surpriza baietelul nu dadea niciun semn de venire.Dr mai in gluma mai in serios a spus ca doar n-op sa vina maine cand plec eu la Bucuresti.A doua zi dimineata m-am trezit cu ceva dureri asemanatoare cu cele de cm dar mai usoare pe care le-am considerat a fi de la mancare.Intre timp mi-am dat seama ca de fapt erau contractii insa am ramas calma .Pe la 13,30 am sunat dr care se pregatea de plecare si care a anuntat alt dr sa ma astepte.La ora 14 eram deja la maternitate unde ma astepta o armata de asistente dr meu care era pe picior de plecare si dr cu care urma sa nasc.
mamieea spune:
La control,la internare aveam deja dilatatiede 4 cm.Am urcat la sala de nasteri unde am asteptat ingrozindu-ma de strigatele altor gravidute si raspunsurile asistentelor sa nu mai raga ca vitele..
Tocami cand trebuia sa ma urc pe celebra masa de nastere sa-mi rupa membranele ele s-au rupt singure,asa ca intrasem in ultima faza.
mamieea spune:
La ora 18,30 a venit pe lume o minune de baietel de 3,300g si 50 cm..a luat 9 ptr ca avea cordonul in jurul gatului.Venise copilasul mult-asteptat.De atunci viata noastra s-a schimbat total,a fost un copil cuminte manca prin somn noaptea,nu a avut nici colici..l-am alaptat pana la 1 an si 6 luni...acum asteptam si speram sa-i putem face un fratior sau o surioara.
scuze de mesaje dar parca citiserm ca trebuie sa scriu cel putin 10 mesaje,ca apoi sa le vad in timp real.
happymum spune:
mamieea, bun venit. felicitari pentru baietel. ai o poveste frumoasa. sa va traiasca. si sa va dea DD un nou bebellus - poate o fetita de data aceasta. cat mai curand.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
77BEL spune:
Buna fetelor,
Va multumesc ca m-ati primit in "clubul vostru" si ca sinteti alaturi de mine....
Dar, va rog, spuneti-mi si mie cite ceva(cele care stiti) despre ce trebuie sa stiu despre o laparascopie la Giulesti cu Prof. Marinescu (cum se desfasoara, cit se mai da la doctor, anestezist, asistente, ORICE)..........
Va pup pe toate,
Liliana
happymum spune:
mamieea te sfatuiesc sa iti activezi PM. mergi la profil personal, mesaje private si activeaza casuta aia mica.
ce doctor s-a ocupat de tine in botosani? daca vrei sa imi spui, bineinteles.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul