Aspirante optimiste >20 ani (389)
Raspunsuri - Pagina 17
laurairina13 spune:
Buna!
Raluci_b, multumesc pentru calculatorul ovulatiei, chiar si dupa ala zilele astea de ieri pana luni ar fi perioada fertila, deci ar trebui sa fie mucus. 
Multumesc Ancaroro de informatii , sa stii ca imi masor temp bazala deja, si acum e perioada in scadere a temperaturii, e un grafic zic eu destul de apropiat celor care le-am vazut exemple pe net,nu am avut inca temperatura aia super inalta care anunta ovulatie, probabil dupa calculele mele peste cateva zile va fi. Te anunt, daca mai aflu si eu ceva.Oricum zilele astea avem de gand sa ne facem de cap ![]()
Va pup!
uta_ciun spune:
laurairina si mie mi se pare Z11 prea devreme
in luna cind am intrerupr eu pastilele mi-a venit foarte repede, la vreo 2 sapt si ceva de cind le-am oprit....de fapt dupa cele 7 pastile inactive din ultimul rand am mai luat 2 din noua folie, ca nu ma puteam hotara
ei si luna urmatoare, de fapt primul ciclu normal de dupa pastile am avut ovulatie in Z18 (confirmata cu teste de ovulatie pozitiv in Z17, cu ecografie in Z17 cind a zis doctorul ca urmeaza sa se sparga foliculul si cu cresterea mult a temp in Z19)
in toate lunile urmatoare am avut ovulatie Z14 sau Z15
nu am observat niciodata mucusul acela fertil ca albusul de ou, desi imi aduc aminte din "tineretile" mele cind nu luam AC cum arata
asta nu inseamna ca nu ovulam, inseamna ca mediul e putin ostil pt 

luna asta incerc, sa vad daca functioneaza, ca doar intr-o carte am citit, sa iau mucinex, expectorant, 600 mg de 2 ori pe zi....se presupine ca asa cum fluidiifca secretiile din plaman, tot asa actioneaza si asupra mucusului cervical...trebuie luat cam 4 zile inainte de ovulatie, ziua ovulatiei si ziua cresterii temp....la tine fiind prima luna nu stii cand sa incepi....dar urmareste-ti temp si cumpara si teste de ovulatie si in 2-3 luni poti vedea un trend
intra si pe fertilityfriend.com, unde poti tine evidenta tutror semnelor...e gratis si iti faci graficul pe site-ul lor
www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
77BEL spune:
Buna fetelor,
Eu sint noua pe-aici...desi va urmaresc (asa din umbra de f.f.f multa vreme) Sper ca ma primiti si pe mine in "clubul vostru". Pe scurt despre mine: de 3 ani incerc cu disperare sa ramin insarcinata... si NIMIC. in urma mai multor investigatii am aflat cu stupoare ca am ambele trompe infundate (stinga cu sactosalpinx, dreapta nu stiu din ce cauza, dar e la intrarea in uter si nu se poate face nimic) Pentru ca dr. meu nu mai poate face nimic mi-a recomandat FIV (singura sansa)... am hotarit sa merg la Buc (eu sint din Ploiesti) la Giulesti la Marinescu. Am fost, m-a vazut si mi-a propus sa fac laparoscopie sa vada mai bine despre ce e vorba. Zis si facut. M-am programat pt. operatie: marti ma internez si miercuri ma opereaza (pe 18.02)... DAR MI_E O FRICA DE MOR.....
Acum vin cu rugamintea mea la voi. Cine a mai trecut prin asta si mai ales din pacientele lui Marinescu care s-au operat la Giulesti, spuneti-mi si mie ORICE, nu stiu, tot ce e bine de stiut si de facut....ORICE.... VA ROG...
Multumesc frumos ca mi-ati citit mesajul ...si mai vorbim
Va pup pe toate,
adisore spune:
O zi buna fetelor! Eu am lipsit de la apel zilele astea pt ca nu am avut ce sa raportez, dar v-am citit in fiecare zi. Am si eu o intrebare si sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. Sambata pe 7.02 trebuia sa-mi vina menstruatia dar am avut o scurgere maro pana ieri dimineata cand m-am trezit cu o durere imensa de burtica si au navalit rusii in toata puterea lor. Vreau sa stiu cum pot sa-mi calculez perioada fertila si care sa fie Z1, pt ca eu sunt total in ceata
. Va multumesc si va pup pe toate
. Sper ca luna asta, mai ales cu ziua indragostitilor, sa se raporteze cat mai multe liniute
.
uta_ciun spune:
adisore, Z1 este prima zi in care ai un flux de sange rosu, nu spotting
www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
laurairina13 spune:
uta_ciun multumesc ca mi-ai povestit cum a fost la tine, imi iau deja gandul ca luna asta am noroc..continui sa imi monitorizez temperatura, prestez in zilele in care cred..ca e perioada fertila. De o fi sa fie, va anunt eu ![]()
oanarus spune:
salutare fetele 
ce mai faceti, eu n-am mai scris ca n-aveam nimic de raportat insa v-am citit zilnic, eu in week-end o sa incep
ca vine perioada propice! Stie cineva cam din ce zi ar trebui sa incerc sa fac testele de ovulatie? la mine e z 10
bell77 bun venit si bafta la operatie 
http://tt.lilypie.com/K0Tbp2.png
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
happymum spune:
77bel bun venit si iti tinem pumnii la operatie.
fetele mele dragi
.
daca tot vorbim de pastilute, iata ca vin si eu cu ce iau. pe langa acid folic, vitamina c (asta nu mereu), mai iau si "laminaria japonica" - alge marine. tot asa, mi-a zis cineva ca a luat vreo 2 luni si, coincidenta ori ba, a ramas insarcinata. uffffff, cred ca suntem in stare sa luam orice, numai sa se prinda bebe.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
happymum spune:
fetelor, astazi am cam stat in ploaie si m-a cam luat frigul la picioare. acum ma cam jeneaza "maria sa din stanga". tare mi-e frica sa nu fi prins o tzara de raceala. ce ma sfatuiti sa fac, poate evit sa se agraveze? de obicei, stau in apa fierbinte, dar poate stiti ceva mai bun.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
mamieea spune:
buna fetelor sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.eu momentan stau pe banca ptr ca abia din aprilie-ai voi putea sa incep munca ptr bb2.am un baietel de 2 ani si 2 luni,un nazdravan si jumatate.