PAP modificat dupa FIV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

scuze am tiparit repede,ati inteles voi fibroame...

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Muffinuta, macar tu ai ramas gravida!! A propos, ce mai face bebe? Stii cum e cu doctorii cand ii intrebi de side effects? Iti spun ca nu exista efecte f nasoale, ca nu exista cercetari care sa spuna cu certitudine acest lucru, ca au fost cazuri izolate de cancer dar ca nu s-a demosntrat ca ar fi exclusiv din cauza tratamentelor FIV.

Sanatate la toata lumea!
Arina

Mergi la inceput

Fetelor,

Pana ajung din nou la ginecolog, vreau sa fac o cura de Cervugid si spalaturi intravaginale. Bineinteles, alimentare cat mai sanatoasa etc etc.

Stiti cumva vreo reteta pt spalaturile intravaginale? Eu am gasit ceva pe baza de pelin sau ceai de galbenele dar as vrea sa stiu care reteta e mai buna.

Multumesc mult.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta

Miki-miki..ma bucur sa te vad iar,mi-era dor de tine..iti tin pumnii Miki pt doi pui..

Multumesc Muffi

Arina eu stiu ca spalaturile nu sunt f indicate pt ca strica flora vaginala si dai in altele. Cel mai bine fol ovulele de propolis Miprosept , vezi ca iti pateaza chiloteii iar nu prea mai merge dar zic ca merita. Poti face spalaturi at cand vrei sa mai inalaturi propolisul cu bicarbonat de sodiu, o lingura la 1 litru de apa . Sunt f f bune ovulele Miprosept. Pui unul seara inainte de culcare iar dimi poti face spalatura cu bicarbonat (dar nu-i obligatorie).

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Merci Miki-Miki. Din cate stiu eu, nu e bine sa faci spalaturi vaginale des si fara motiv, dar in caz de afectiuni, ele sunt recomandate. Vad ca pe prospectul de la Cervugid scrie ca pot face spalaturi cu bicarboant de sodiu sau cu ceai de musetel. Cred ca o sa fac cu ceai de musetel ca e mai la indemana

Santate maxima!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, eu in urma FIV 1: am pus 7 kg pe mine, care abia dupa vreo 6 luni am reusit sa le dau jos. la fiv 2 am pus numai 3 kg in plus care le-am cam dat jos.
dar, cel mai interesant a fost la FIV 1 (tratament cu 2 fiole de Gonal si diphereline) si de mai mica intensitate la FIV 2 (atunci am facut numai 1 f de Gonal) erau durerile articulare la nivelul degetelor de la maini. ma trezeam dimineata cu mainile anchilozate aproape. cum am incetat tratamentul, au incetat si durerile
sunt curioasa ce se intampla la Fiv 3 sper totusi sa nu am parte de surprize de gen modificari de PAP
Arina21 pentru spalaturi vaginale e tare bun Tantum Rosa. este antiinflamator, analgezic, anestezic, antimicrobian si reface ph-ul vaginal. cum simt ca e ceva in neregula, apelez la un pliculet si ma linisteste.

Mergi la inceput

'neata fetelor,

Revin cu 2 vesti bune
1. am facut colposcopie la Micomi, dr. Elena Popa si mi-a iesit OK, adica nu s-a vazut nimic pe col. Doamne, ce usurare si prin ce stress am mai trecut;
2. am intrebat-o pe doctorita daca tratamentul FIV poate avea ca rezultat modifcari la nivelul colului si mi-a zis ca in niciun caz. Este a treia persoana medic care imi spune acest lucru.

Bafta maxima si sanatate!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

arina, bravo draga mea!! ma bucur ca esti bine!!eu dupa interventia am refacut pap si tot nu e ok.. astept sa l repet saptamana viitoare pe 17 martie sa vad ce iese...daca nu e ok o sa refac operatia!!!
mult succes

Mergi la inceput

Brundaria, imi pare rau pentru rezultatul tau.
Sa inteleg ca ai facut colposcopie inainte de interventie, nu??

Mie mi-a zis doctorita sa nu mai repet Pap mai devreme de 6 luni. Eu ii explicasem ca la un moment dat am facut Pap in fiecare luna si mi-a zis ca in niciun caz asa ceva nu se face. Se lasa o perioada de timp de 3-6 luni intre testari.

Totusi nu inteleg, daca ti-a facut conizatie, ce nu a iesit bine de data asta??

Sanatate maxima iti doresc,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

Arina21 "am intrebat-o pe doctorita daca tratamentul FIV poate avea ca rezultat modifcari la nivelul colului si mi-a zis ca in niciun caz"
intr-adevar, tratamentul FIV nu poate avea ca rezultat modificari la niv. colului uterin. in schimb, procedura FIV da!
in caz ca, nu sunt bine sterilizate ustensilele chirurgicale, ma gandesc, ca te poti trezi cu un "pui" de papiloma virus (mult temutul HPV)!

Mergi la inceput