Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaiub spune:
Oanamada, eu nu de scarpinat ma tem, Mara are cateva bubite pe "pasa" si pe fundulet si oricat de des i-as schimba scutecul tot intra in contact cu pipi si kk ... eu de alea ma tem, sa nu se infecteze, oare ce as putea face? ma ajuti cu un sfat?
Georgi e epidemie, chiar azi auzeam de cateva cazuri de adulti, la noi in oras ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub Oanamada, eu nu de scarpinat ma tem, Mara are cateva bubite pe "pasa" si pe fundulet si oricat de des i-as schimba scutecul tot intra in contact cu pipi si kk ... eu de alea ma tem, sa nu se infecteze, oare ce as putea face? ma ajuti cu un sfat? Georgi e epidemie, chiar azi auzeam de cateva cazuri de adulti, la noi in oras ... noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Offf, draga de tine prin ce treci...eu am facut la 17 ani si aveam si eu unde are Mara...altceva decat mixtura mentolata nu ai ce sa pui..si aia este doar de uz extern...lasa-ma pana maiine dupa-amiaza...fetita prietenei mele a avut de curand si stiu ca-i mai daduse medicul ceva...dar nu o sun asta-seara pe prietena mea ca maiine are sustinrea lucrarii de diploma si numai de mine nu-i arde!Maiine iti promit ca o intreb si-ti scriu...pana atunci incearca cu pudra de talc...e una la Klorane (farmacie) cu musetel...calmanta pentru iritatii...aia nu are ce sa-i faca rau si poti sa-i dai cu multa la fundulet si pasarica ca sa stea cat mai uscata...
Georgi...

..mai ales ca azi am constatat ca fetei nu-i mai vin ghetele (2 perechi noi-noute de la primigi - purtate o data de doua ori in toamna)...o strang si se enerveaza si-mi arata ca o bat la degetelul mare...asa ca...sunt chitita...asta este, o sa-iiau de aici la pret dublu 
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mychydutza spune:
violeta, CU CARMOL. AM VRUT SA ZIC!!!!!!!!!GOOD, CE DUSA SUNT!!!!!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
xerxe2005 spune:
Buna dimineata!
Noi am iesit ieri in Copou, desi era intunecat cerul si destul de racoare, dar Razvan s-a jucat si ne-am simtit si noi bine.
Si a mancat apoi cu o pofta...
Georgi, ti-ai mai revenit? Ti-ai mai alinat dorul de jumatatea ta plimbareata si muncitoare? Chiar, cand mai vine acasa?
Brazuca, o sa aveti o nunta foarte moderna, cred, cu fetita pe langa voi. Super!
Ioanaiub, sanatate familiei!
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
neatza,
ioanaiub, cum mai sunteti? eu stiu de la nasa mea ca ii dadea(si pe baiat si pe sotz) cu o pudra camforata! partea funny e ca si sotului ii iesisera o gramada de bubite pe.....pasa! ce misto am facut de el!!!!!! sanatate multa va doresc!
eu am o alta "problema": de cand am nascut am domne' neste sindroame premenstruale ceva de speriat! am o stare de agitatie si nervozitate cam ciudate!!!!!!!!daca nu iau ceva calmante nu pot convietzui cu mine insami![]()
oaana spune:
Mihaela,chiar nu te calmeaza nimic?
Si dom'le imi dadusi de gandit cu formolul,deja numai la asta ma gandeam.![]()
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
musso17 spune:
neatza
oanamada,te-as ajutat eu,dar cu incaltamintea e dificil,trebuie probata,eu i-am luat de la primigi si am constatat cand a venit timpul sa i le pun ca are piciorul gras in partea de sus si nu-i intra.
xerxe,saru'mana de intrebare,sunt mai bine ca n-am ce face.vine in aprilie,la inceput,in mai putin de doua luni,sta 3 luni pe uscat apoi 4 pe mare,asa e contractul asta.
oooo,da pacatoasa e varicela asta,saraci copii.
oaana spune:
Am glumit Mihaela.Si eu tot asa inainte de menstruatie,ma cert cu toata lumea si am o stare.....
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Am glumit Mihaela.Si eu tot asa inainte de menstruatie,ma cert cu toata lumea si am o stare..... |

. sunt perspicaca si m-am prins repede! eu nu eram asa........da m-am dereglat total. zici ca-s turbata in zilele alea , nu alta!!!!!!
cafera spune:
Buna!
Mihaito, daca esti turbata, nu mai bine intri tu in pauza de menstra
?
Ioanaiub, sanatate multa!