Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
musso17 spune:
buna strumfarie
brazuca,fain bancul chiar asteptam finalul
...sa fie intr-un ceas bun!
noi am fost in parc,am stat 2 ore,tare bine si cald,un pic de vant a la constanta dar merge,acum culc copilul si ma apuc de conturi,abia astept sa scap,am si un morcov in partea dorsala,vai,vai...mai am o problema,mi-e tare dor de sot,nu mai vreau sa fiu mama singura,vreau sa fiu ajutata,helpppp...
va pup,zi buna.
brazuca25 spune:
cafera e vorba de AMR ...pana la nunta ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
brazuca25 spune:
Azi dimineata am descoperit ca in sfarsit a spart gingia un dintisor de sus, deci acum sunt 3!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brazuca25 cafera e vorba de AMR ...pana la nunta mamik de Denisa Maria (20.07.2007) A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin |
Wawwwwwwwww, avem miresuca. Sa fie intr-un ceas bun, sa dea dumnezeu sa aveti nunta visurilor voastre si sa fii o mireasa frumoasaaaaaaaa. Lui Deni ii faci rochita asoratata? Eu asa va vad. Abia astept.
Mamii o fi si ea in pregatiri? Stiu ca si ea se hotarase sa faca pasul.
musso17 spune:
fetele,am si eu o intrebare,da cineva oua de prepelita la copil?daca da,cum pregatiti.
vio,vezi daca ai timp si finante,de pe 13 pe 17 avem in constanta targ de incalataminte si textile,producatorii din tara...preturi foarte bune.
violetan spune:
Hei, strumfarie!
Multumesc frumos, fetele, pt sustinere. Laur bazaie la pipi si acum, dar mai putin ca ieri...in rest, ok.
Musso, mersi de idee,n-am finante da' e nevoie de incaltzari, asa ca fac rost.
Bafta cu finantele. Io aveam morcovu' cu tot cu frunze, cu iepure, cu pajishte si cu vanator la examenele de finante si conta![]()
![]()
![]()

Brazuka, sa fie-ntr-un ceas bun! Sa dea Doamne Doamne sa va mearga minunat impreuna!
Cafera,bine ati revenit! Bravo!
Revinca tre sa imbaiez strumful.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
buna fetelor,
intru si eu pe fuga, din pacate am casa plina de bolnavi, David a scapat de varicela dar a facut amigdalita pultacee, Mara a facut si ea varicela si colac peste pupaza a facut si sotul, credeam ca avut in copilarie dar se pare ca nu ...
cu copiii a fost cum a fost, forma mai usoara dar cu sotul e mai grav, febra mare, dureri de cap si o eruptie foarte puternica, cred ca va avea mult de tras 
am citit din urma, am vazut si poze din parc, si la noi s-a incalzit vremea dar din pacate noi suntem consemnati in casa
... sper sa trecem cu bine saptamanile astea, cred ca mai iesim afara prin martie ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oanamada spune:
Brazuca..iti doresc o nunta de vis si multa, multa fericire, multa distractie si sa va fie fiecare zi din casnicie luminata si calda si frumoasa asa cum sunteti voi!!!![]()
Georgi eu nu i-am dat Catincai oua de prepelita dintr-un singur motiv....nu am incredere! Mama a trebuit sa faca la un moment dat o cura de oua de prepelita si a facut toxiinfectie alimentara...erau in termen de garantie si cumparate de la Billa...asa ca mai bine ma feresc...se zice ca ouale de prepelita este bine sa le mananci crude...iti dai seama ca nu i-as da crude, dar cica asa sunt eficiente!
Trag zici? Si mie nu-mi zici...ai? Numai lui vio!
Ioanaiub imi pare rau de tot ca ai o perioada nasoala...ce sa-ti zic...stiu prin ce treci cu sotul ca si al meu a facut varicela la 29 de ani, lasand la o parte faptul ca barbatii sunt "rai de boala" mai este si pacatoasa si cuplata cu vaitaturile lor e nasol rau! Multa sanatate la toti si ai grija de Mara sa nu se scarpine....pupici multi 
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
musso17 spune:
oanamda,saru'mana de raspuns ...si mie imi este teama,tocmai pentru asta am intrebat.targul este in constanta si pentru ca vio vine la botez in perioada aia m-am gandit ca poate vrea sa cumpere ceva...dar daca vrei poti veni si tu,noi te asteptam![]()
ioanaiub,sanatate,off ce de bolnaviori,mai rau e ca si sotul a facut,mai aveai un ajutor...se pare ca e epidemie,a zis cineva.
vio,merita incaltamintea,i-am luat ghete din piele la 55 ron,cele de la primigi sunt la 70,eu zic ca sunt preturi bune avand in vedere cele de pe piata.asa si eu cu morcovul,eu invat dar tot mi-e teama,numai de asta ca celelalte au fost ok...scap eu.
mychydutza spune:
salutare!!!!!
brazuk, deci faceti nunta? park mai ieri te plangeai ca ai cununie, esti burtoasa si nu te incape rochia!!!!!am vazut si poze. tare frumoase! recunosc ca la capitolul imbracat sunt mai conservatoare k sa zic asa! poate unde am fost mai sensibiloasa si m-am obisnuit asa. iar la caciula nu reununt pana nu da caldura. fiecare cu "pasaricile" lui.
vio, dureaza cateva zile. la andrei n-a dat sange deloc la decalotare si tot a bazait vreo 2 zile. sa pui compresa cu formol acolo, face bine!!!!!!!!! andrei are toti caninii!!!! apropos de ce zicea asistenta cea desteapta!!!!!!oooffffff, asa m-am saturat de astia care le stiu pe toate!!!!!!!week asta am avut soacra pe cap ca al meu sotz a avut de lucru si m-a mancat de nervi!!!!!!!!!!si n-aveam pic de extraveral si nici nimik de baut

ioanaiub, sanatate multa si tie putere sa ii ingrijesti pe totzi!!!!!!!!!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"