Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nici macar pe Ghighi nu am reusit sa-l vad in filmuletz, ca tot asa, a inceput sa planga Maria dupa Chitzi . Am vazut doar inceputul, cum se desena el de zor pe picior Si tare haios mai era cum a adormit pe jos, hahaha !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

iar sotul se gandescte sa ma pensioneze, asta ca si completare...adica de ce nu ma intorc sa stau eu acasa cu copilul...ma mai gandesc.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

da, betty, mi-ai spus, insa am uitat sa-ti multumesc.

Si tu si Luy, aveti niste copilasi rotunjori bine dupa kile!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

iar sotul se gandescte sa ma pensioneze, asta ca si completare...adica de ce nu ma intorc sa stau eu acasa cu copilul...ma mai gandesc.

Cum adica sa te pensioneze ?

Chiar ma gandeam ca tare greu trebuie sa-ti fie si cu serviciul si cu casa si cu boala lui Mario si tocmai acum, cand ai demarat procedurile pt FIV... Poate n-ar fi o idee asa rea sa stai acasa si sa ai mai multa grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bernix dragutza nu a fost cu intentie, dar sunt f uituca in ultima vreme

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Gata, eliberez "ringul" sa se desfasoare tati , vrea sa caute nu stiu ce filme.

Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

vin si eu din dormitor,m-am uitat la Mircea Badea.
Am venit cu gandul sa dau o strigare, si catre Luy , si catre Maria, Afibebe, Veroboda, Ramonarosca, fetele despre care nu mai stim nimic de-o vreme.
Hello,pe unde umblati ?
Luy,am tot cautat filmul ala ( the secret of...)si nu l-am gasit. Da-mi un indiciu, pe ce hubburi ?
asta seara ne-am jucat cu scoica, si surpriza.....i-am pus pernuta in ea,l-am leganat de cateva ori si a adormit acolo..... Cel mai greu a fost sa-l trecem in pat,s-a descurcat tati cu brio.
Aniast, sunteti acasa, e totul bine ?
Rox, voi n-aveti net ? V-ati ascuns in varf de munte ?
Adimercedes, m-a uns la suflet ce spui tu acolo, te sfatuiesc sa scrii o carte despre cresterea copilului, ai talent, nu gluma !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pupici de noapte buna, tuturor !
dimineata astept si io o cafea stroanga rau !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Noapte buna si de la mine!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Pt destindere: problema cu picioarele

Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea.

Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o problema de pur calcul matematic).

Acum am primit-o pe mail si nu am apucat sa calculez.

Mie mi-au iesit 238 de picioare la fete + pisici+pisoi...daca o mai fi si sofer si alti calatori in autobuz...atunci mai multe!

Yaio... 238 sunt picioarele a 7 fete+ picioarele dintr-un rucsac (7 pisici cu cate 7 pisoi). Dar fiecare fata are 7 rucsace!
Mai baga niste picioare
Adimercedes.. are si sofer autobuzul ala? Sa nu vii cu raspunsuri de genul "pisicile au labe si nu picioare..."

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, in autobuz sunt doar fiintele amintite (soferul nu e rpin preajma). Iar picioare sunt toate cele pe care se umbla, fie on, fie animal.

Si mai calculati .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput