Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 16
valentina_22 spune:
Buna seara!
Melania, Roxana, Gabriela,diwana, Erina,Cecilia, devylla,ceamica, greyeras
si multumesc de aprecieri.
ceamica, a fost sotul astazi la cumparaturi in auchan si nu aveau pampers nr 5. Nu a gasit decat nr. 4+ si nr. 6, o vecina de-a mea a gasit la Real.
ayumi, vine ai revenit cu vesti si asteptam cu nerabdare pozici cu noua freza a lui Ryuji
yaia,
, sa stii ca al patrulea membru al familiei nu este asa de incantat de schimbarea nevestii. Spune ca ii placeam mai mult roscata si are impresia ca culoarea neagra imi inaspreste trasaturile fetei. Cat despre „tigaie”, multumesc de pont.
Marunzika, condoleante
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Papanash,am vazut baiatul adormit, ce dulcic este!!!!

Alexandra a facut in decembrie Prevenar si nu au fost nici un fel de probleme. In martie vreau sa il fac si lui Andrei. Cele care ati facut Prevenar bebeilor, imi spuneti va rog la cat timp ati facut si doza a doua?
Umy, pupam pe Tudor cel nazdravan, dar oare cum a reusit sa iasa din tarc?
Sa stapaneasca sanatos noile achizitii, le-am vazut si sunt foarte frumoase!
Gabitz, felicitari Sarei! Este normal sa-i fie un pic teama la inceput, important este ca a reusit singurica, de acum inainte ii va fi mult mai usor! Succes la exercitii!
Roxana, vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine!
Aniast, refacere rapida lui Valdi! Sper ca maine sa fiti din noua acasa!
multi lui Valdi cel curajos!
Andreea, spor la terminarea raportului, apoi brum bun in vacanta, sa va intoarceti relaxati si cu chef de munca. Cat despre decalotare, eu nu arunc cu rosii
si Andrei este decalotat. Asa a decis chirurgul ca este mai bine pentru el pe vremea cand mergeam la control pentru ca avea un inceputul de hidrocel.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Erina spune:
Iar esec cu masa Darei
Adimercedes intru totul de acord cu cele scrise de tine. am cautat in hardul de aici dar nu am gasit citeva reguli ale positive guidance. ramine sa le postez de la PN.
SabinaY.
chiar ca coincidenta cu maki sushi si crepe. pupicei Erikai frumoase!!!
Noi am fost astazi in parc. Daria nu se omoara dupa leagan iar topoganele erau un pic cam mari pentru ea.
Iar m-a enervat prezenta ciinilor.
La prima zi din a doua saptamina a dietei iar am mincat pe linga
(citeva linguri de iaurt refuzat de Daria si ceva mai multa piine). Sunt un om slab...
Cam atit de la noi. Plec la joaca cu Daria ca se plictiseste rauuu. Taati ajunge trirziu de la sala...
Trebuie sa fug
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Multumim de aprecieri, adormitul pe jos nu e ceva obisnuit, de regula il legan pe picioare, si-mi face inca mare placere, fiindca-mi pun in valoare si vocea
.
Valentina, hidrocelul nu are nici o legatura cu decalotarea.
Danielle, in Bucuresti vrei cresa ? Ca-ti spunem pretentiile si ai din timp si clienti
de soi.
Ayumi, chiar asa, vrem poze !!!
Devylla, burtica ce face ? tot asa somnoroasa ?
Rox, unde ati plecat mai, la care munte ? E zapada ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
valentina_22 spune:
Ca tot vorbeati despre meniul copiilor!
Andrei nu vrea sub nici o forma sa pape pilaf. Nu este tentat nici de unt, mezeluri sau crema de branza. Dimineata mananca cereale din punga sora-sii, branza de vaci cu fructe, iaurturi, cascaval(rar).
In schimb prefera la greu, ciorbele si supele de orice fel si pestele cu sos.In general accepta fara probleme aproape orice fel de mancare gatita.
De la un an , bea Milumil Junior, iar cand nu gasim formula clasica ii dau din cea cu banana. De doua nopti nu se mai trezeste sa-si pape portia de lapte de la ora 3-4 dimineata! Doamne ajuta, sper sa-l tina!
Maine merg sa iau rezultatele de la analize!Am o presimtire ca nu vor iesi in regula! Nici eu nu stau tocmai roz, daca stau in pat totul este in regula, dar daca ma ridic ma ia cu ameteala si mi se infunda urechile. Parca dupa o cescuta de cafea a fost mai bine! Sa vedem ce spune maine medicul!
Tot maine, am prima ora de sofat. Am mari emotii, sper sa nu fiu mamagila si sa ma pierd cu firea.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
merge cineva la concertul Sting pe 10 ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Cecilia, eu stiu despre ce vorbesti. A avut si Lisa asa ceva. Initial am crezut ca sunt piscaturi de tantar. Apoi am crezut ca sunt ceva cosuri sau alte insecte. Am dus-o la medic si a verificat-o si a zis sa nu imi fac griji. Daca dispar de la sine e ok, problema e cand incep sa se intinda. La noi, cam 1-2 saptamani a durat treaba. Dupa 2 sapt nu mai avea nici o urma. Se numeste moluscum contagiosum. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
m-ai pus pe ganduri, maine fac programare la dr....am citit despre moluscum contagiosum, nu par a fi chiar cum sunt descrise acolo, dar cine stie....voua ce v-a zis dr, de unde le-ati primit
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Multumim de aprecieri, adormitul pe jos nu e ceva obisnuit, de regula il legan pe picioare, si-mi face inca mare placere, fiindca-mi pun in valoare si vocea Valentina, hidrocelul nu are nici o legatura cu decalotarea. Danielle, in Bucuresti vrei cresa ? Ca-ti spunem pretentiile si ai din timp si clienti Ayumi, chiar asa, vrem poze !!! Devylla, burtica ce face ? tot asa somnoroasa ? Rox, unde ati plecat mai, la care munte ? E zapada ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
oriunde merge afacerea,nu conteaza
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danuta36 spune:
Seara buna!
Azi am fost si noi la un loc de joaca ceva mai mic,in Carrefour,dar n-am stat mult,am vrut sa vad daca ii place fetei...cand colo,cica primesc numai copii peste 3 ani,si fara parinti inauntru.Miru a fost totusi atrasa de decor,iar cand sa plecam,nu mai vroia sa iasa..
Avem si noi o mica problema,nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu situatie asemanatoare: daca o cert sau ii spun pe un ton mai ridicat putin,ca nu are voie ceva,incepe si-si da palme in cap...nu stiu de unde obiceiul asta,ca la noi in casa nu vede asa ceva.
danuta36 spune:
Cecilia vad ca v-ati distrat bine la munte,dar cred ca s-a dat un pic peste cap programul lui Cristi (asa am patit si noi dupa ce am venit de la Sibiu).Faine pozele! 
Alinus condoleante!
Aniast sanatate lui Vladi!