Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

daca tot am chef de vorba.......ce papa faceti maine???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

pe mine m-a salvat soacra - mi-a adus, abia facute, ciorbita de pui cu loboda, fasole verde cu pui si prajitura toasca.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

mah ellis da' ce soacra ai!!! trimite-o si incoace macar cu desertul....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

eu mi-am facut acum o (sau doua??..,.) de cartofi prajiti cu cabanos si sos de smantyana cu usturoi....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Iata-ma!

Buna seara! Pai, draga mea Lavinia, daca tot ma tragi de maneca, pot sa nu raspund? In primul rand trebuie sa te felicit pt. operatie si sa-ti doresc sa se vada cat mai repede rezultatul, care va fi asa cum iti doresti tu, adica perfect! Printesa roz e bine, tocmai i-am facut o comanda mica de niste suculete bio, ca tot am "forumit" putin pe la subiectul asta, si am zis sa incerc... Am reusit sa-i schimb putin programul, o culc mai tarziu ziua (pe la 2), seara dupa 8, asa ca dormim si noi pana dimineata la 8...o ora decenta, zic eu, fata de 6-7 cum era inainte...mananca relativ bine,imi aduce ghetutele si deschide usa sa mergem pa,face in fiecare zi lucruri noi, de care suntem foarte mandri!Ca toti copilasii nostri, dealtfel...

Ellis, sper ca prima zi de munca sa fie doar o suparare trecatoare...si, cel mai important e cine te asteapta acasa...

Roxxy, multa sanatate si tie, si lui Matei! Din pacate stai departe de mine, aveam un pediatru bun aici,in cartier!

Aveam mai mult de scris, dar se foieste domnisoara si ma striga, asa ca...data viitoare! Va pup!

Mergi la inceput

vali, i la printesa roz !!! ma bucur mult ca si-a revenit si la sanatate si la program. probabil ca avea programul dat peste cap tocmai pt ca nu se simgtea bine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

si tie, si lui Iasmi...da, nu a fost bine, i-au mai dat 2 dinti (cred, ca nu reusesc sa vad bine, ca ma musca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Inca nu m-am hotarat .

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANDREEA - ai vazut pen'ce m-am facut eu mumoasa?! sa am spor la lupata la scarbici!
-a mea bea din cana cu pai cate 300 dimi si seara; din cana nu e cazul, inca, decat daca ii tin eu, si nu are rabdare;

LAVI - chiar naspa a fost la job! fata(pe cea mare) sa treaca buba!

MIHA - imi pare rau de ce zici tu de robert, cred ca e gelozia de vina, vrea sa il hranesti ca pe Amira...

ADRA - pupam si vanataia Evei, ca a noastra abia a trecut...

ANCA - pupam balacita mica!

sa va zic azi ce a facut mica: era cu tati la magazin, la casa, cand aude tati un trosnit in ureche(fata era in brate), cand o vede ca rupsese de pe raft un covrig si papa multumita...au ras toate vanzatoarele de ei!

DANY- fff bine arata Andrei!!!!

ROXXY - SANATATATE MULTA! te-ai hotarat cu pediatra?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 7

Mergi la inceput

Multumesc mult . Si eu sunt curioasa cateodata ce am in burta. Veti fi primele care veti afla.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxxy, multa sanatate la amandoi!!! eu astept cu nerabdare sa treaca timpul sa aflam "ce o sa mai avem: un nepot sau o nepoata"....

_

Mergi la inceput

Multumesc . De fiecare data imi face placere sa-ti citesc postarile pe forum.

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Iata-ma!

Buna seara! Pai, draga mea Lavinia, daca tot ma tragi de maneca, pot sa nu raspund? In primul rand trebuie sa te felicit pt. operatie si sa-ti doresc sa se vada cat mai repede rezultatul, care va fi asa cum iti doresti tu, adica perfect! Printesa roz e bine, tocmai i-am facut o comanda mica de niste suculete bio, ca tot am "forumit" putin pe la subiectul asta, si am zis sa incerc... Am reusit sa-i schimb putin programul, o culc mai tarziu ziua (pe la 2), seara dupa 8, asa ca dormim si noi pana dimineata la 8...o ora decenta, zic eu, fata de 6-7 cum era inainte...mananca relativ bine,imi aduce ghetutele si deschide usa sa mergem pa,face in fiecare zi lucruri noi, de care suntem foarte mandri!Ca toti copilasii nostri, dealtfel...

Ellis, sper ca prima zi de munca sa fie doar o suparare trecatoare...si, cel mai important e cine te asteapta acasa...

Roxxy, multa sanatate si tie, si lui Matei! Din pacate stai departe de mine, aveam un pediatru bun aici,in cartier!

Aveam mai mult de scris, dar se foieste domnisoara si ma striga, asa ca...data viitoare! Va pup!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Mergi la inceput

liniste mare pe aci.....
ma retrag la nanel ... adik "somnic pufos " sa aveti!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna dimineata, dau caci la ora asta e nevoie.
eu sunt sigura ca va spune ceva numele meu, chiar dc bb nu ne-a mai strigat. nu am mai intrat de la sarbatori dar uite ca pt nu stiu a cata oara ati reusit sa ma bine dispuneti cu postariel voastre si sa-mi mai ridicati un pic moralul.din lipsa maaaare de timp nu am putut sa intru , nici macar sa va mai citesc( mi-ar fi necesara o zi de 30 de ore minim, in general).
am lecurat printre picaturi ultimile 2 capitole si tare bine a fost.
cami iti trimit cei mai mari pupici. eram asa de obosita si deprimata de atata munca dar postarea ta cu povesti despre pui m-a remontat rapid.am ras cum nu am mai facut-o de foarte mult timp, cu lacrimi.
bb nu stiu dc am inteles bine caci nu am citit tot, dar inteleg ca ai facut o rinoplastie? si eu am facut din motive tehnice si pot s te asigur ca este ok, o sa te simti tare bine apoi.eu cel putin, am devenit alta persoana.
si acum repede va spun ceva de noi caci tb sa plec la job: suntem bine, cu gura plina de dinti, mai avem doar un canin de iesit total ca spart si molarii si gata cu acest capitol.
papam cand si cand bine sau mai deloc, furam prosoape de la bucatarie sau esarfe pe care le punem pe cap ca sa vada lumea ce frumos suntem, iar dc ne mai si izbim de pereti ca nu mai vedem pe unde mergem asta este altceva, nu se pune.
va las si va pup cu maaaaaaaaaaaaaaaareeeeeee drag. scuze ca nu am scris pt toata lumea cate un pupic dar ma gandesc la voi.fuuuuuggg ca intarzii.

Mergi la inceput