Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc ca intrebi de mine . Sunt cu ochii pe voi, dar nu prea am putere sa scriu pt ca ma simt f f rau, dar nu din cauza sarcinii. Sunt f racita, asa cum nu am mai fost de cativa ani buni. Matei a luat si el raceala de la mine si acum nu mai mananca absolut deloc. Azi a baut doar 200 de ml de lapte. Are deja o luna si jumatate de cand e in greva, dar azi a fost cea mai nasoala zi.
Vineri fac prima ecografie. Asa de rau m-am simtit ca nici nu m-am mai putut concentra pe faptul ca sunt gravida.
Cel mai rau ma simt cand il vad pe Matei bolnavior si faptul ca nu mai vrea sa manance nimic ma distruge.

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Ancuta,am reusit s-o vad pe Maria la baitza!
Imi place tare mult de ea, e frumoasa ...si e atat de haioasa micutza!Vreau si eu una bucata fetitz!!!!

Ellis,bine totusi ca s-a rezolvat si ca si-au dat seama ca a fost o greseala;gandeste-te la Alessia si nu mai pune la suflet toate necazurile!

Miha,nush ce sa zic,eu nu te pot sfatui cu nik pt ca eu insumi sunt prinsa in valtoarea crizelor lui Iustin...stiti ca va ziceam mai demult, ca are o personalitate foarte puternica si vrea sa se impuna de pe-acum
imi tot zic...rabdare,rabdare...e doar o faza trecatoare....dar acu` ma gandesc...cand va fi de varsta lui Robert al tau.....oare cum va fi???!!!

Gravidutza noastra,Roxxy.....ce mai faci?
cum te simti?Matei e bine,si-a revenit cu papa?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 7

offfff ce rau imi pare de voi...nasol sa fii bolnavioara si tu si puiul...sanatate multa...cat despre mancare, noi luam un siropel prescris de pediatra, Vitam se numeste...la Eric vad efectul...bine, in plus papa cam la 4.30-5 ore...deci poate ca si foamea ii da implus, nu stiu ce sa zic...plus ca am scos de tot biscuitii, sticksurile si alte alea dintre mese...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult . O sa intreb si eu pediatra (asta cand voi gasi una buna pt ca pe cea actuala sunt f f suparata si vreau sa o schimb).

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc ca intrebi de mine . Sunt cu ochii pe voi, dar nu prea am putere sa scriu pt ca ma simt f f rau, dar nu din cauza sarcinii. Sunt f racita, asa cum nu am mai fost de cativa ani buni. Matei a luat si el raceala de la mine si acum nu mai mananca absolut deloc. Azi a baut doar 200 de ml de lapte. Are deja o luna si jumatate de cand e in greva, dar azi a fost cea mai nasoala zi.
Vineri fac prima ecografie. Asa de rau m-am simtit ca nici nu m-am mai putut concentra pe faptul ca sunt gravida.
Cel mai rau ma simt cand il vad pe Matei bolnavior si faptul ca nu mai vrea sa manance nimic ma distruge.

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Ancuta,am reusit s-o vad pe Maria la baitza!
Imi place tare mult de ea, e frumoasa ...si e atat de haioasa micutza!Vreau si eu una bucata fetitz!!!!

Ellis,bine totusi ca s-a rezolvat si ca si-au dat seama ca a fost o greseala;gandeste-te la Alessia si nu mai pune la suflet toate necazurile!

Miha,nush ce sa zic,eu nu te pot sfatui cu nik pt ca eu insumi sunt prinsa in valtoarea crizelor lui Iustin...stiti ca va ziceam mai demult, ca are o personalitate foarte puternica si vrea sa se impuna de pe-acum
imi tot zic...rabdare,rabdare...e doar o faza trecatoare....dar acu` ma gandesc...cand va fi de varsta lui Robert al tau.....oare cum va fi???!!!

Gravidutza noastra,Roxxy.....ce mai faci?
cum te simti?Matei e bine,si-a revenit cu papa?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

offfff ce rau imi pare de voi...nasol sa fii bolnavioara si tu si puiul...sanatate multa...cat despre mancare, noi luam un siropel prescris de pediatra, Vitam se numeste...la Eric vad efectul...bine, in plus papa cam la 4.30-5 ore...deci poate ca si foamea ii da implus, nu stiu ce sa zic...plus ca am scos de tot biscuitii, sticksurile si alte alea dintre mese...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

mai, eu am ajuns, se pare, la serviciu in toiul unui scandal, al unei lupte, chipurile , intre noua conducere si sindicat, iar la negocierea salariala, aflandu-se ce salar urma sa mi se propuna , au ajuns la noua directoare tot felul de barfe de la binevoitori...bla, bla...in final mi s-au tot reprosat relatii cu sindicatul(una din prietenele mele e in consiliul sindical, dar nu are legatura una cu alta), ca noi, tinerii, ne sustinem si ne vedem numai interesel noastre...adica numai rautati si prostii, atitudine total opusa celei de sapt trecuta - ceea ce ma indreptateste sa cred ca intre timp cateii si-au facut treaba...multa rautate; azi insa am fost chemata sa mi se arate ca nu are nimic cu mine, mi-a oferit ce(cat) am cerut, dar acuzatiile de ieri nu trec asa usor...in fine, personal am reusit sa imi impun sa ma intereseze mai putin aspectul asta de le job si sa incerc varianta cainii latra, caravana trece...acum inca stau la program pana la 16.30, insa intentionez sa cer program de 6 ore, abia astept sa vad fatza dir...oricum sunt decisa de data asta sa platesc cu aceeasi moneda;

Imi pare rau ca v-am spus rautatile astea, eu consider ca datorita fetei am fost ferita de asa ceva in perioada ce a trecut si uitasem in ce lume traim si mai uitasem rautatea din institutiile publice(sau de interes public cum suntem noi), bine ca mi-am luat-o din prima asa ca mi-am pregatit si eu armele

Puiul meu m-a treminat cu dragostea ei...pupa mititica si telefonul cand ma aude, iar cand intru pe usa se lumineaza; tati e fericit cu ea, ii citeste fetei, iar ea a inceput sa pape mai bine. Aseara am dormit amandoua, n-a fost chip sa o dezlipesc de mine

citesc un pic printre randuri...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ANDREEA - ai vazut pen'ce m-am facut eu mumoasa?! sa am spor la lupata la scarbici!
-a mea bea din cana cu pai cate 300 dimi si seara; din cana nu e cazul, inca, decat daca ii tin eu, si nu are rabdare;

LAVI - chiar naspa a fost la job! fata(pe cea mare) sa treaca buba!

MIHA - imi pare rau de ce zici tu de robert, cred ca e gelozia de vina, vrea sa il hranesti ca pe Amira...

ADRA - pupam si vanataia Evei, ca a noastra abia a trecut...

ANCA - pupam balacita mica!

sa va zic azi ce a facut mica: era cu tati la magazin, la casa, cand aude tati un trosnit in ureche(fata era in brate), cand o vede ca rupsese de pe raft un covrig si papa multumita...au ras toate vanzatoarele de ei!

DANY- fff bine arata Andrei!!!!

ROXXY - SANATATATE MULTA! te-ai hotarat cu pediatra?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, pup inapoi si fata mare si fata mica !!! imi pare rau ca ai inceputul cu stangul serviciul!!! las, bine ca stii ca acasa te asteapta o familie minunata si care te iubeste neconditionat!!

dany, andrei e un scump. m-am tot uitat cu cine seamana: la inceput mi s a parut ca e leit tati dar are ceva si de la tine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

roxxy, multa sanatate la amandoi!!! eu astept cu nerabdare sa treaca timpul sa aflam "ce o sa mai avem: un nepot sau o nepoata"....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

de sherry, mai stiti ceva???? parca in ianuarie trebuia sa repete procedura, nu???

ecaterina, atat de scurta ti-a fost vizita??? hai mai intra, poate iti prinde si tie bine sa ai cu vine vb!!!

oare ce o fi cu irinush......nu mai am nici o veste de la ea..de atata timp.... irinush daca citesti da-mi un beep macar ca sunteti bine!!

vali, cum se mai simte printesa roz??? sunteti bine??

erika, rge, dany2007, roxx, aralia, darleena, ramonela, eni, flory, mara, adelamaria, bibirox, ralucis, jasmin, sorina, mykydutza,calatoare, kiva, gil,adalia, anca_a, anka san, iuliana, , uberax, geo ionita, catus........ ce mai faceti???

_

Mergi la inceput

nimeni????

_

Mergi la inceput

daca tot am chef de vorba.......ce papa faceti maine???

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

daca tot am chef de vorba.......ce papa faceti maine???

_

pe mine m-a salvat soacra - mi-a adus, abia facute, ciorbita de pui cu loboda, fasole verde cu pui si prajitura toasca.

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput