Sezatoarea canadiana (127)
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
mqqm, vazui oferta ta si ar avea sa ma aduca acasa Laurajr daca il indupleca pe Iulian sa o aduca la gaseala vineri seara. Dar zic pas, si nu te supara pe mine, ca uite explic de ce:
de vreun an jumate, poate 2, vineri seara la 8 am intalnire cu Andrei la un film, pizza, popcorn suc si bere. Daca in celelalte seri de dragalim mai mult pe teme de teme, vineri seara nu se discuta scoala, academic vorbind, ci socialmente, cine ce si cum, plus ca urmarim ghost whisper (sau cum ii zice). E ritual, si lui andrei ii sticlesc ochii de bucurie vinerea, cand ajung acasa ( ma mai opresc cateodata si mai cumpar ceva bun, fie ca e dulce sau nu ori el face cookies ori cinabon or ce gaseste prin frigider bun de luat si aruncat in cuptor). Pana si tatsu e exclus din povestea asta, suntem numai noi doi. Acu eu dupa serial nu ma omor, mi-a placut la inceput, da compania mi-i draga tare, ca nu stiu cat o mai tine...cat o mai vrea sa petreaca timp exclusiv cu mine :)
nu va suparati pe mine, f rar s-a intamplat sa ratez timpul asta petrecut impreuna (quality time)
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
carmen77 spune:
Miki, sunt si in engleza, se cheama Toopy and Binou:) ... si Matei inca se mai uita cu placere la ele, si are 5 ani ... ar trebui sa ma ingrijorez?
. Oricum, sunt f frumoase, linistite si colorate, si mie imi plac
, cred ca mai am minte de copil inca.
Deci in concluzie nu vine nima' cu pruncii la crasma ? Ca vad ca si eu si Ktrinel intrebam aceeasi chestie si I guess ca si tacerea e un raspuns ![]()
cge spune:
Ktrinel, Carmen, eu vin de data asta fara Anca.
Iese scandal mare cand iau decat 1 copil.
Maru, ce frumos.
Merita sa zici 'pas' la intalnire ptr asa companie.![]()
La noi deja Victor sta pe calculator, cand noi ne uitam la vreun film (din cauza ca e mai siropos ca sa stea mandra).
Si noi ne uitam si ne si plac (la toti 4) si la 'Tchoupi et Dudou' si la 'Toopy and Binou'.
Eu ma bucur ca Anca n-are nici o preferinta de franceza, engleza, romana.
Asculta in ce limba sunt desenele.
Noi ne uitam si la TreeHouse, e tot ptr copii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
monicutza_bb spune:
Eu ma hotarasem sa fie o iesire "girls only", ca nu am iesit niciodata singura (fara copii)cu fetele in oras dar daca ziceti ca veniti cu copii l-as lua si eu pe Alex.
Lakioana ce zici, o iei si pe Reby? am scaun de masina pentru ea, sunt sofer precaut cu 0 accidente, va iau de la metrou si la 8 va duc inapoi. Ca daca nu vin si copii de varsta lui Alex chiar nu are rost.
Cum este restaurantul Vinnie Gambini? adica este kid friendly? Ca la Marathon nu mi-a placut din punctul asta de vedere, iar Alex era tot timpul intr-un separeu langa doua doamne care mancau si se tooot uita la ele... Daca este cat de cat spatiu pt copii as veni si eu cu unul din ei (nu sunt inca hotarata cu care
deh, daca am de unde alege)
Pentru cine mai vrea sa vina la intalnire si o "coafeaza" aranjamentul urmator dati un semn: vineri la ora 17:40 sunt prezenta la McDonalds-ul de langa statia de metrou Cote Vertu, in parcare, in masina mare mare, rosie da' murdara rau de se vede gri
(Dodge Grand Caravan), astept 10-15 min si duc pe cine vrea sa vina la restaurant. Apoi in jur de ora 8 fac cale intoarsa la Cote Vertu sa las pe Lakioana (si Reby sper
) si cine mai doreste sa vina. Astept doritori pana maine, orele 16:00
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
ange spune:
miki,si in franceza se numesc "Toupie et Binou". sunt desenele preferate ale amicilor mei si chiar a lui Robert
nu e seara sa nu ma culc cu melodia lor in cap
Vezi ca au si un sit tare dragut.O sa-l intreb dupa amiaza pe Robert cum se numeste si-ti comunic.
carmen si katrinel,fetele vin fara copii in general.Numai eu si Cristina am fost ultima oara cu copii.Si a fost ok.Fetele poate sa-ti confirme ca au fost cuminti,nu ne-au deranjat si chiar au rezistat eroic.Singurul lucru care nu "mi-a convenit" a fost ca a trebuit sa plec printre primele dat fiind faptul ca faceam parte din gasca care astepta sa fie data afara din crasma![]()
Mergeti cu copii.Fetele nu se supara.Cat despre copii va garatez ca vor fi incantati deoarece vor fi bagati in seama de catre toata lumea:)) Daca as fi putut sa ajung as fi luat-o pe Maia cu mine sa faca pe bona
dar cum nu pot sa ajung...
mikiion spune:
Carmen nu e acelasi lucru.
aste e tupie et binou....http://toopyandbinoo.treehousetv.com/
Lui Marc ii place si asta.
si asta e tchoupi et doudou
http://www.youtube.com/watch?v=PnqqJD7czts
Primul e un soarece si o pisica, si al doilea e un pinguin si un ursulet de plus.![]()
Ange nu e nevoie, merci. Il folosim si noi . ![]()
Vedeti ca eu imi editez mereu mesajele, pt. ca nu reusesc sa-mi scot pozele de la semnatura si revin mereu ca sa le sterg.
Nu e nimic de ascuns, dar parca era prea mare semnatura, si ramasesem singura pe aici cu asa semnatura....
Virsta Marc
ange spune:
ups!gagici(cele care vreti sa mergeti la intalnire cu copii) un sfat.
hotarati-va care mergeti cu copii si cu cati mergeti:))) si comunicatii celei care face rezervarea pt ca daca mergeti cu plozii riscati sa nu aveti loc la masa "terapiei".Eu am mers cu copii dar nu mi-a trecut prin cap
sa rezerv 3 locuri.Asa ca am ocupat 2 locuri care erau destinate doamnelor si am fost cat pe'ci sa fiu pusa intr-o situatie jenanta fata de Diana(ea a venit ultima si a ramas fara scaun din cauza copiilor mei)
Diana.
Cel mai bine ar fi sa rezervati o masa mai mica langa voi,pt copii.In felul asta ei se vor simti bine acolo in lumea lor si voi veti sta relaxate si (ne)stresate
la terapie.
V-am dat un sfat rezultat din experienta mea 
ange spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion Ange nu e nevoie, merci. Il folosim si noi . |
na!am vrut sa ma bag si eu in seama
ca sa-ti stregi semnatura trebuie sa intri in profilul tau.de acolo se sterge.pe asta o stii sau iarasi ma bag in seama?
Simonna spune:
Si din experienta mea: o sa va faca MULT mai bine daca veniti fara copii. Terapia aia de grup de care tot zicem noi e tocmai pentru a lua o pauza, dsin cind in cind. 2 ore la o mie de ani fara ei e posibil.
Nu stiu cit e de kids friendly VG, da' dupa 10 ani de crescut plod sugerez puternic ca o pauza de copii face bine... Of course, daca nu aveti cu cine ii lasa, I agree, dar altfel...
Mama rea,
Simonna
ange spune:
simona,crezi ca fetele vin cu copii "de grase"?
eu nu cred.ca si mine, probabil vor sa va vada insa nu au cu cine sa-si lase plozii.Suntem multeeee care nu avem unde sa ne lasam copii nici macar 5 min.Crede-ma.