Sezatoarea canadiana (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru- nu ma mai depresa atata cu zapada si inca 6 sapt de iarnaca turbez si sunt si cu tusea asta de car enu mai scap,asa ca simbata seara, pe linga fii-mea, o sa mai aveti de suportat si un trombon-si Olga- eu vreau neaparat sa vad burtik, ca uite mQQm-zice ca ea nu vrea sa ne arate mai incolo cat e de rotunjoara si zic ca Sofia treb sa il cunoasca si "dirijeze" pe petit-ul Cristinei inca de pe acuma, ca dupa ce ies de la caldurica, sa te tii atunci ce pozne vor face
Khristin-mersi,suntem ok, cand ne vedem-ceva sanse in weekendul21-22 sau in martie?Chris ce mai zice?
Try-bafta cu joburile- lasa ca iese el.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hai ca am postat odata cu fetele si-acu' realizez ca am luat eu prea in serios mesajul tau, fetele au zis mai bine ce si cum.

Nu-s cum se simte pe la voi, da' la "mine" e criza deplina: am inca 3 prietene care si-au pierdut jobul, alti 3 amici care au inceput sa lucreze partial si o zi pe sapt sunt in somaj, tot aud in stanga-n dreapta de de-astea, nu ma asteptam sa fie asa de groasa. Si parca totul dintr-o data, in cateva saptamani. Si cu toate astea, stau suprinzator de bine cu moralul, nu stiu prea bine sa sa spun de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ref la job - spuneti-mi si mie un motiv frumos de dat la interviu la intreb - de ce vreti sa schimbati compania / jobul? Eu vreau sa aplic si pe pozitii profesional un pic mai jos dar mai bine platite decat jobul actual sau ptr acelasi tip de job mai bine platit Ptr joburile mai sus ca si pozitie am idei, dar ptr joburi un pic mai jos nu-mi vine nimic frumos de servit . Stiu, nu-i tocamai o miscare inteligenta sa schimb jobul acum in plina criza artificiala insa atmosfera ma enerveaza rau rau rau, oricat as incerca nu pot si nu mai vreau sa raman la ei. In plus as vrea sa mergem in Rom la vara, deci cum si cand cer vacanta anticipata fara sold?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Try imi pare rau Am impresia ca e mai grav la voi decat aici. Sau aici a dat deja faliment toata industria de ceva timpSi nu mai are ce pica. Decat statul

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Try, nu stiu ce sa iti zic…ma bucuram de.. bucuria ta pt ratele alea care se duc in jos…dar io ti-am zis tot timpul ca asta nu e o chestie chiar atat de buna…parca prefer un procent in plus si-un venit in plus. …de obicei cifrele referitoare la somaj, starea economiei ies cu intarziere de cateva luni…de-aia nu suntem mereu la curent cu situatia actuala…deci vom vedea impactul peste 6 luni a ceea ce se intampla acum ..sper sa supravietuim cu totii…noi inchidem tranzactii la greu…ma intreb pana cand..am impresia ca se matura tot efectiv, se iese din dealuri cu oric pretz aproape…nu inteleg intentia insa : se curata pt a lua totul de la capat…mai cu cap…sau se lichideaza de-a dreptul !?

Ica, intreaba intern cum se procedeaza pt concediu…depinde de la firma la firma. eu zic ca cu cat ii avertizezi in avans cu atat mai bine…sper sa-ti furnizeze lorelaim fraza potrivita legata de interviu si motivatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, unde de DONIA?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

tip: Orchestra ( MTL) are reduceri mari sapt asta in downtown. ( tzoale de copii , pt cine nu stie ce e )

nu mi-ati zis: vine cineva cu copii la intalneala ??
ca daca,da. ar fi o mica posibilitate sa ne facem si noi aparitia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Eu una cred ca grosul crizei economice inca nu a venit, e doar inceputul.

mikiion, poate ca se simte un pic mai repede si mai tare la noi din cauza industriei auto, dar depinde si de coincidente din cercurile in care te invarti. Oricum, roz n-o sa fie si o sa vedem efecte nu luni si ani dupa parerea mea.

Pai, maru, eu sunt pe contract si am inceput sa fac mucegai pe neuronul gravid care se mai tine in viata acolo, e jale ce bored sunt. Chestia buna, ca aveam nevoie de bani pt maternity si nici chef sa sparg avioane de profesionista ce sunt nu prea eram in mood. All in all sper sa nu-mi taie contractul scurt, ca-mi dau planurile peste cap. Si zi, nu te coafeaza sa te iau de la metrou vineri si sa te duc la un bus de K care pleaca mai tarziu? In caz ca ai ratat oferta mea...

try, erou forumistic, ma duc atunci sa scot linia de la vineri seara pt Olga, cata rabdare mey sa iei la puricat capitole intregi!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Chiar asa,DONIA ce facii?
Ica- dc vrei un job mai bine platit , dar profesional inferior- le poti spune ca jobul din prezent e PT si tu cauti un FT si gata, ai scapat- cu vacanta nu prea stiu, dar dc e fara plata, banuiesc ca 1 luna inainte notice e suficient.
Miki- eu cred ca anumite industrii sunt f. low demult, nu conteaza ca e QC sau ON- for sure, asta nu inseamna ca nu treb sa fim optimisti ca se va redresa economia totusi.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Uau, magazinul meu preferat. Orchestra adica. Insa chiar cand sunt reduse sunt destul de scumpe. Si mereu cand intru acolo regret ca nu am fetita...Sunt mereu hainute asa de frumoase pentu fetite....Pentru baieti mai putin. Parerea mea. Pentru cine nu stie, e la metrou McGill, mai apoape de La Baie , nu mai stiu care din place.....

Eu oricum n-am timp de magazine, nu am reusit sa ajung nici in Place Versailles unde a fost vente de trotoir zilele astea.....

Ce mai vroiam sa zic, cine are Illico. Am si eu de vreo luna( e bine sa ai si frati care trec la HD) si am descoperit ca poti face comanda la un program simpatic BABY TV.... E in franceza si engleza si e gratuit. E pentru copii mai mici putin, dar lui Marc ii place oricum.
Si mai are o preferinta: Tchoupi et Dudou.... Dar am impresia ca e doar in franceza... Ambele sunt gratuite....

Am uitat sa spun. Iau vineri de la restaurant de aici niste tarte de fructe. Asa de bune, parca le facuse mama. Cu crema din aia de cremsnit...Foarte buna, ca tot ce e aici. Ca de aia e scoala....Avea gust de natural.
Si Marc refuza sa manance, ii dau si face o mutra ca si cand ii dadeam ceva oribil. Aceeasi tarta luata de la Loblows, plina de chimicale , mananca fara probleme
Va las, ma duc sa ma ingras ca sa ma deprim si mai tare.....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput