Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
lilly, asha si io. Inca o mai adorm la san. Seara. Ziua o las acolo in patut, sa adoarma ea in ce pozitie vrea (intodeauna cu fundul in sus!). La san insa nu mai are ce trage, la o singura tsatsa trage de 3-4 ori, si apoi se enerveza, in rest -o molfaie. Cleo=suzeta.
Si la mine, un ultimile 2 seri a papat mai bine lapte la bibe. Mai bine fiind 120ml. Si nu s-a trezit pana la 6!!!! pai io asha ceva...cred ca am mai vazut 1 sxingura data. Dar is asha de rupta de somn, ca ash avea nevoie sa recuperez....
fetelor, am luat sfecla rtosie si urzici. Voi ati dat la cupii?
ylari, citind ce povestesti de mama ta care a cedat... soacra mea e la fel de sensibila. Si delicata. Si mani****bila (o manipuleaza socrul meu). Din ce povestesti tu acolo, si pt ca o sa mai ramana fata cu ea, o sa incep o campanie de 'llaudari'. De genul:
-vai ce bine te descurci,
-am incredere in tine
-iti las totul gatit, sa nu stai cu grija, la lapte praf te descurci f. bine
-uite ce vesela e fata - te-a distrat bunica?
-uite, fata stie cine o iubeste!
etc.
Si da, poti sa ii ajuti cu bani. Cateva mil. Sau le platesti intretinerea. Sau le umpli frigiderul cu chestii. Daca nu vor, o idee: cauta-le cateva zile la munte, de ex. Prin dr de familie, sau casa pensionarilor - sunt tot felul de oferte nu f. pretentioase, in aprilie de ex. cand da iarba si e chiar frumos. Cred ca cu 5-6 mil le faci un weekend de vis! Poti coopera cu tata pt asta, daca mama nu vrea.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 ylari, citind ce povestesti de mama ta care a cedat... soacra mea e la fel de sensibila. Si delicata. Si mani****bila (o manipuleaza socrul meu). Din ce povestesti tu acolo, si pt ca o sa mai ramana fata cu ea, o sa incep o campanie de 'llaudari'. De genul: -vai ce bine te descurci, -am incredere in tine -iti las totul gatit, sa nu stai cu grija, la lapte praf te descurci f. bine -uite ce vesela e fata - te-a distrat bunica? -uite, fata stie cine o iubeste! etc. Si da, poti sa ii ajuti cu bani. Cateva mil. Sau le platesti intretinerea. Sau le umpli frigiderul cu chestii. Daca nu vor, o idee: cauta-le cateva zile la munte, de ex. Prin dr de familie, sau casa pensionarilor - sunt tot felul de oferte nu f. pretentioase, in aprilie de ex. cand da iarba si e chiar frumos. Cred ca cu 5-6 mil le faci un weekend de vis! Poti coopera cu tata pt asta, daca mama nu vrea. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
Exact asta imi zice si Iuby sa fac, dar eu nu sunt laude, bla, bla... Am sa incerc (daca imi zic doi ca sunte beata
Cat despre plecat... m-am saturat de cand ma rog de ei. La vara cred ca ii luam in Bulgaria (pana acolo ma incumet cu fata) cu japca, le zic ca am luat deja biletele ca sa se mai relaxeze si ei...
Buna ideea cu frigideru'
Pup mult.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
bratafel spune:
Ylari si eu am avut acum 5 ani o criza renala cu febra 39.6 timp de 10 zile si nici nu ma puteam misca. o compatimesc pe mama ta! e ceva asemanator cu durerile nasterii - spun asta pt ca am trecut la nastere intai prin dureri timp de vreo 12 ore si apoi mi-au facut cezariana.
iulia83 nu cred ca a luat vreun virus de pe linguritza de impartasit. poate din aer de la cineva bolnav de pe acolo.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
leeloo2004 spune:
Multumim de vizionarile ariciului, sunteti niste dragutze! V-am spus ca are un stil personal de a se deplasa...iar frate-su este intr-adevar foarte iubaret, toata ziua il pupa, dar pe de alta parte il si trage (asa cum ati vazut o mostra...), noroc ca nu foarte tare si noroc ca ariciul nu se sperie, dimpotriva chiar! ![]()
Monik - am vazut si pozele cu Sara, s-a facut o scumpete!!!
Ylari - eu nu ma pricep foarte bine, dar odata ce ti-a marturisit ca depresia ei se manifesta prin dorinta subita de a-i face rau fetei, eu cred ca ea iti cere ajutorul si problema este destul de grava! Pentru criza de rinichi si eu am avut in sarcina si stiu ca sunt niste dureri absolut cumplite (mie nu imi treceau decit cu injectii cockteil de algocalmin, piafen parca si inca ceva...) - mama mi-a luat atunci la recomandarea medicului niste ceaiuri - codite de cirese si matase de porumb - trebuie baute multe ceaiuri din astea, hidratarea este absolut esentiala!!
Iulia - bine ca fata e mai bine! 
Laura - pai pina la urma e confirmat diagnosticul de rubeola? Pai poate nici nu a fost rotavirus la inceput...Si de unde sa fi luat rubeola? Of, of, pupam baiatul scump! Sanatate multa si sotului!
Gabitzam - multa sanatate si voua!! Been there, done that - stiu cit de rau este,dar vestea buna este ca trece! 
Mai revin...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
stefany_p spune:
Doloress, tinem pumnii stransi pentru astazi
cat sunt de obosita...mai aveti probleme cu somnul? mai rau e ca nu dorm nici cand doarme Iusti
leeloo2004 spune:
Ylari - uite aici am gasiti listate cresele de stat din Bucuresti (cu adresa si telefon), poate le gasesti pe cele mai apropiate de tine?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui cleo78 iulia, mai bea 1-2 guritse de apa, cu bibe, sa zicem 10ml, cu cana cu cioc mai bea 10-20 ml apa cu suc de portocale, intre timp a inceput sa bea mai mult laptik, si mancarea io fac mai apoasa, si deja pipilica e mai des, si nu l-am mai vazut mai inchis la culoare, deci nu mai am motiv de ingrijorare. Iulia, despre impartashanie si virusi, din ce stiu io, riscurile sunt f. mici. Argumentez: - daca s-a virusat duminica dimineatsa - si duminica seara au ineput sa fie semnele...stiu si io, sunt virusi cu perioada de incubatie de cateva ore? - linguritsa de impartashanie e de argint. Argintul, in contact cu aeru, se oxideaza, compushii rezoltati sunt puternic dezinfectanti. in antichitate toate instrumentele medicale erau din argint si aur, din cauza asta, faptulc a fierberea e sterilizanta s-a descoperit si aplicat mult mai tarziu. Deci nu acuza linguritsa. Mai degraba un om racit/virusat care stranuta/ umbla prin apropierea fetei. Inclusiv in biserica. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
da, ai dreptate
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
MissParker spune:
| citat din mesajul lui stefany_p Doloress, tinem pumnii stransi pentru astazi cat sunt de obosita...mai aveti probleme cu somnul? mai rau e ca nu dorm nici cand doarme Iusti |
Asa eram si eu, data peste cap complet si incordata ca un arc cu 10 sageti deodata!!
Incearca o tinctura de baldrian, 5-6 picaturi in apa cu 30' inainte de culcare. La mine a facut minuni. It took the edge, cum s-ar zice
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
cleo78 spune:
tanti mama lui Sara, vreau si io bile din astea .
de unde le a-ti luat?
si revin cu intrebarea: am luat sfecla rosie si urzici. Voi ati dat la cupii? . Dar sunt ca nebunu ala, va bazai pana imi raspundeti si cum le-ati gatit....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii