puncte negre in zona T

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Fetelor, stiti reteta de curatare a fetei cu drojdie si miere? Ar trebui facuta saptamanal, insa eu nu reusesc decat o data la cateva saptamani, din motive de timp (si lene, de ce sa nu recunosc ). Nu stiu daca da rezultate in ploblemele mai grave, insa e foarte buna de curatat tenul "la domiciliu". Daca nu o stiti, iata:
o bucatica de drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata, se amesteca bine cu o lingura de miere, pana se obtine o pasta omogena. Se intinde pe fata ca orice masca, se lasa 10-20 de minute dupa care va lipiti palmele pe fata si le zmulgeti brusc, de mai multe. Faceti asta cu toate zonele acoperite de masca, insistand pe cele mai cu probleme. Cand considerati ca "v-ati palmuit" suficient, va clatiti cu apa calduta. Veti observa cum fata ramane catifelata si luminoasa. Aplicati o crema potrivita cu tenul.
Sper ca am fost explicita, si de ajutor

Tisina

Pe asta chiar n-o stiam! Multam de pont! Stiam ca drojdia e miracol pentru ten, dar papata! eu am avut o perioada, pe la 20 ani, cand mancam zilnic cate-o bucatica de drojdie de marimea unei alune si, sincer, aveam un ten fara cusur.. De cand am ramas insarcinata, insa, au inceput problemele.. cosuri si puncte negre..
Mersi inca o data pentru reteta de masca! Cu siguranta o sa o fac si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Cred sincer ca drojdia si mierea fac f bine tenului, insa metoda de "palmuire" descrisa de mi se pare cam barbara pt ten.

Nu stiu daca e indicat sa faci aceasta miscare saptamanal. Eu nu sunt "de specialitate", dar mie mi se pare ca intinzi tare pielea fetei prin lipire/dezlipire brusca si in timp se vor produce rupturi minuscule si implicit si riduri...

Caro

Da-mi voie sa te contrazic. Metoda nu este atat de violenta pe cat ti-o imaginezi tu sau pe cat am lasat eu sa se inteleaga, iar eu o folosesc cu succes de cel putin doi ani de zile. Nu mi s-a rupt nimic pe fata si nici riduri nu am (doar cateva, de expresie, la care n-am ce le face).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu am fost la curatare de ten de curand si mi-a zis cosmeticiana sa folosesc in fiecare seara ceva de curatat tenul ca se depune praf de-a lungul zilei si apar punctele negre...a spus ceva gel de curatare sau lotiune.
Eu mai stiu ca apar si de la o alimentatie incorecta.

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Fetelor, citeam undeva ca sa gasesc in farmacii niste plasturi destul de eficienti care au rolul indepartarii punctelor negre in momentul dezlipirii lor. Ati folosit asa ceva?

Mergi la inceput