puncte negre in zona T

salut tuturor, va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa folosesc ca sa scap de punctele negre de pe frunte,nas si barbie....am muuulteee le-am scos cu acei plasturi dar in cateva zile sant la loc....mersi mult.
Raspunsuri

Annie80 spune:
eu folosesc cu succes cliniques 3 pasi, curatire, lotiune tonica si crema hidratatnta si au disparut, plus gomaj cam de 2 ori pe sapt, (am tenul gras)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

ladyJ spune:
Iti recomand un tratament cosmetic.
Singura nu vei reusi sa faci acasa ceea ce pot face profesionistii

iuliya spune:
Si eu iti recomand sa mergi periodic la cosmetica, pt extractie + masca. Observ ca multe fete au fost/sunt multumite de produsele clinique in 3 pasi. O sa mi le cumpar si eu.

blackpanterro spune:
De cand folosesc Pureness de la Shiseido, http://www.us.shiseido.com/sc/product/view.asp?R=0014&A=01&B=02&F=3&S=16705 ,e o deep cleansing foam, nu mai am probleme. Eu am ten mixt,uscat si gras in zona T, deci clar acolo se fac si puncte negre. Nici un produs nu a functionat atat de bine ca si asta.
Bineinteles ca un tratament facial e si el super dar costa mult mai mult :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Tisina spune:
Fetelor, stiti reteta de curatare a fetei cu drojdie si miere? Ar trebui facuta saptamanal, insa eu nu reusesc decat o data la cateva saptamani, din motive de timp (si lene, de ce sa nu recunosc ). Nu stiu daca da rezultate in ploblemele mai grave, insa e foarte buna de curatat tenul "la domiciliu". Daca nu o stiti, iata:
o bucatica de drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata, se amesteca bine cu o lingura de miere, pana se obtine o pasta omogena. Se intinde pe fata ca orice masca, se lasa 10-20 de minute dupa care va lipiti palmele pe fata si le zmulgeti brusc, de mai multe. Faceti asta cu toate zonele acoperite de masca, insistand pe cele mai cu probleme. Cand considerati ca "v-ati palmuit" suficient, va clatiti cu apa calduta. Veti observa cum fata ramane catifelata si luminoasa. Aplicati o crema potrivita cu tenul.
Sper ca am fost explicita, si de ajutor

iuliya spune:
Tisina, . Mi-am facut azi reteta de curatare a fetei cu miere si drojdie. Rezultatul a fost super...un ten catifelat si luminos, iar urmele de la acnee s-au mai diminuat. Cu siguranta o sa mi-o aplic saptamanal.
Eu am pus drojdie de la Dr.Oetker, din aceea la pliculet, doar asa am avut. O sa ma duc sa cumpar drojdie, la cubulete.

flo1980 spune:
Super! Am incercat-o si eu, multam de pont! Tisina!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

carolinah spune:
Cred sincer ca drojdia si mierea fac f bine tenului, insa metoda de "palmuire" descrisa de Tisina mi se pare cam barbara pt ten.
Nu stiu daca e indicat sa faci aceasta miscare saptamanal. Eu nu sunt "de specialitate", dar mie mi se pare ca intinzi tare pielea fetei prin lipire/dezlipire brusca si in timp se vor produce rupturi minuscule si implicit si riduri...