Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
Ghilimelele erau de vina!!!! Le-am schimbat si acum iti ia link-ul la poze cum trebuie

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ayanna mai nici eu nu am inteles acest aspect...daca mai ramanea nu li se mai oferea deloc asistenta medicala, subliniez deloc...asa ca au decis sa plece mai bine acasa

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Am intrat sa transmit un gand bun lui Ginye, sper din tot sufletul ca totul a decurs bine cu Stefanut. M-am gandit mult la voi zilele astea. Astept vesti bune. Stefanut e un copil norocos ca are o mamica atat de buna draga mea.

Noi plecam la vaccin. Tineti-ne pumnii.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/album/569175116TqcnJm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Acum am citit din urma. Ma bucur mult ca totul a decurs bine.. Fii tare Ginye zilele astea, refacere rapida lui Stefanut. .

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/album/569175116TqcnJm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Aynanna vazut bebic frumos si dragastos...ce freza are el,si domnisoara draguta si haioasa...super scumpici sa iti traiasca!!!

Citat:
citat din mesajul lui ayaana

[quote]citat din mesajul lui Amalia

Ayaana bine ai venit printre noi! Am vazut pozicile si ai niste copilasi tare frumosi! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

Multumesc Amalia. Sunt ai mei si sunt frumosi
Daca va veti intreba, oricare din voi care veti vedea pozele mele, DA, Diana fetita mea, are Sindrom Down. Nu am nici o problema cu asta, cu eventuale intrebari sau curiozitati...Dimpotriva, poate chiar voi reusi sa aduc mai multa lumina asupra subiectului .
Am simtit nevoia sa clarific de la inceput! Stiu ca in grupul vostru sunt cateva mamici care au trecut prin experiente grele, stiu cat sunteti de empatice si de sufletiste. De aia m-am hotarat sa scriu si eu, pentru ca de atata timp de cand va urmaresc, simt ca fac parte dintre voi.

Mami de [url=“http://good-times.webshots.com/photo/2951476780104728271XoJplE”]bb Tudor[/url] (25.11.2008) si [url=”http://family.webshots.com/photo/2610077600104728271nnHKhN”]domnisoara Diana[/url] (28.07.2006)

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi va tin pumnii sa descoperiti la ce este alergic Raphael! Tare greu cu alergiile astea...sunt foarte pacatoase si se descopera greu. Pup puiutul mic, sa-i treaca bubitele!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Azi dupa-masa mergem la alergolog...Doamne ajuta sa descoperim la ce e alergic puiutul meu...de ieri pana azi bubitele au avut o evolutie super mega rapida : s-au unit intr-o pata mare rosie, se si descuameaza in jurul guritei si la barbita si supureaza . Si prima oara si acum startul bubitelor a fost la barbita....ce sa mai zic ca plange numai cu spasme si abia mananca, fiind foarte grav in jurul guritei abia papa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Otilia tare frumos s-a acomodat papusica ta cu noua locatie! Ma bucur ca va simtiti bine!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Am citit aseara ca totul e bine cu Stefanut.
Pitica mea doarme, e cam somnoroasa si deja ma intreb ce-i cu ea. Bine, ieri a stat aproape toata ziua treaza pe cand in Norvegia cand o scoteam afara 1 ora, ea dormea 3 ore legate in timpul zilei (1 ora in carut si 2 ore in carut parcat la intrarea in casa).
A fost tare draguta aseara, a venit fratele meu cu prietena sa o vada. Iar fratele meu are niste ochelari cu lentile cu tratament, numai dupa el se uita ca vedea ea jocul de culori. Si cand se intorcea fratele inspre ea, intorcea si ea capul parca rusinata, asa draguta era, plus ca le-a zambit si ras cat au fost in vizita vreo 2 ore. Am pus-o in funduletz la coltul canapelei si tare mult i-a placut ursuletului. Iar inainte de vizita cumnatilor noi am fost in Cora si ea a stat cu soacra 2 ore , s-a acomodat repede cu ea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Suuuper Astept poze

Citat:
citat din mesajul lui alra

baba mea s-a ingrasat de cateva zile a facut falcute vizibile. am sa pun poze. acuma aduce mai degraba cu o purcica o musc de obraji in continuu

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Ginye multa sanatate lui Stefanutz si refacere cat mai rapida! Ma bucur ca ati trecut cu bine peste prima noapte! Fi tare, mamica curajoasa! Ma rog pentru voi sa va fie bine!
Eli multumim pentru vesti!

Mergi la inceput

Ayaana ma bucur sa aud ca nu are si alte probleme asociate! Faptul ca este si la o gradinita obisnuita, este un lucru pozitiv. Este un copil norocos ca are asa o mamica!
Si exact cu mai zicea una din fete (ma lasa memoria, nu mai stiu cine ), daca nu ne spuneai tu, nu mi-as fi dat seama ca are SD.

Citat:
citat din mesajul lui ayaana

amalia, babyzapi, otilia, eli multumesc pentru vorbele frumoase.
Pe scurt, despre Diana, am aflat dupa nastere ca este suspecta de SD. Opiniile medicilor care au vazut-o erau si pro si contra (suspectez, ca o parte au vrut sa-mi faca mie viata mai "usoara", sa nu-mi pierd laptele, etc. Insa cel mai greu lucru a fost incertitudinea si falsele sperante pe care mi le-am facut pana la confirmarea diagnosticului).Din fericire nu a avut alte probleme asociate - malformatii cardiace sau ale altor organe interne, ceea ce i-a permis sa se dezvolte bine. E mai bine pe partea cognitiva decat pe cea motorie. Din august, merge la o gradi obisnuita, unde pare sa se fi adaptat foarte bine. Cu imunitatea, cred ca e ca orice copil care a inceput sa mearga in colectivitate: de la inceputul sezonului rece o luna e ok, o saptamana are muci

Mami de bb Tudor (25.11.2008) si domnisoara Diana (28.07.2006)

Mergi la inceput