Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
malinas spune:
Doamne ajuta!Ce bine ca Stefanutz a trecut cu bine peste prima operatie.un gand bun si o imbratisare pt Ginye, sa aiba putere sa mearga inainte.
Steliana, multumim de vesti.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Amalia spune:
Alra ma bucur ca s-a inzdravenit babutza ta!
Pup si eu doua falcute!

| Citat: |
| citat din mesajul lui alra baba mea s-a ingrasat ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Azi dupa-masa mergem la alergolog...Doamne ajuta sa descoperim la ce e alergic puiutul meu...de ieri pana azi bubitele au avut o evolutie super mega rapida : s-au unit intr-o pata mare rosie, se si descuameaza in jurul guritei si la barbita si supureaza
. Si prima oara si acum startul bubitelor a fost la barbita....ce sa mai zic ca plange numai cu spasme si abia mananca, fiind foarte grav in jurul guritei abia papa.
Ginye sper sa fi avut o noapte linistita Stefanut 
Ayana
am vazut si eu pozicile si sunt foarte dragalasi copilasii tai. Esti o mamica puternica si curajoasa si ma bucur ca ai venit in grupul nostru 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayaana
Multumesc. Pana acum am reusit. Si mergem tot inainte cu curaj si optimism!! Scuze, sunt cam lapidara, dar bb motzaie la tzitzi si mi-e greu sa scriu. Mami de bb Tudor (25.11.2008) si domnisoara Diana (28.07.2006) |
Ghilimelele erau de vina!!!! Le-am schimbat si acum iti ia link-ul la poze cum trebuie
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
Ramo2007 spune:
Babyzapi, imi pare rau pt. Raphael, mititelul e normal sa fie agitat, probabil ca il mananca.Bafta la medic!Daca vrei totusi sa mai mergi si la un dermatolog, te ajut cu placere...stii ca-ti scrisesem un PM cand au aparut prima data bubitele.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
Neata!
Am citit aseara ca totul e bine cu Stefanut.
Pitica mea doarme, e cam somnoroasa si deja ma intreb ce-i cu ea. Bine, ieri a stat aproape toata ziua treaza pe cand in Norvegia cand o scoteam afara 1 ora, ea dormea 3 ore legate in timpul zilei (1 ora in carut si 2 ore in carut parcat la intrarea in casa).
A fost tare draguta aseara, a venit fratele meu cu prietena sa o vada. Iar fratele meu are niste ochelari cu lentile cu tratament, numai dupa el se uita ca vedea ea jocul de culori. Si cand se intorcea fratele inspre ea, intorcea si ea capul parca rusinata, asa draguta era, plus ca le-a zambit si ras cat au fost in vizita vreo 2 ore. Am pus-o in funduletz la coltul canapelei si tare mult i-a placut ursuletului. Iar inainte de vizita cumnatilor noi am fost in Cora si ea a stat cu soacra 2 ore
, s-a acomodat repede cu ea.
Ramo, ma intrebai de patut, pot spune ca s-a obisnuit tare repede cu patutul de aici, dar am recurs la un mic truc, i-am adus lenjeria de pat din Norvegia
.
Ayaana, ma bucur ca esti o mamica deschisa si optimista. Sincer, eu nu m-am prins din poze desi am cunoscut mai multi copilasi cu SD. Ati aflat inainte sau dupa nastere? Cu imunitatea sta bine?
Alra, spor la pupacit falcute
!
Monica, Laura, Corina, sa va fie de bine crestinarea fetelor!
Andy, din fericire a mea nu e asa crizata acum desi nu am avut suficient lapteultimele 2 zile, ieri a udat 5 scutece si a facut si kk mai rar. Acum bag ceaiuri, Galafor, Nutrinatal si Elevit. Trebuie sa-i dau titi acum, fug.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
elilov3 spune:
neata fetele
am vorbit cu ginye bb a fost un cumintel a dormit , a papat de dimineata si azi pleaca de la Timisoara.....s-a comportat foarte frumos dupa operatie....poate intrebati de ce pleaca asa de repede..ei bine clinica unde sunt ei ofera asistenta medicala numai in primele 24 de h dupa interventie.

fete deci sa scoateti nr de cont de pe prima pagina pana deseara..multumesc 
ayanna sa va ajute Dumnezeu...sa aveti curaj pe mai departe atat va doresc 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana
ayaana spune:
amalia, babyzapi, otilia, eli multumesc pentru vorbele frumoase.
Pe scurt, despre Diana, am aflat dupa nastere ca este suspecta de SD. Opiniile medicilor care au vazut-o erau si pro si contra (suspectez, ca o parte au vrut sa-mi faca mie viata mai "usoara", sa nu-mi pierd laptele, etc. Insa cel mai greu lucru a fost incertitudinea si falsele sperante pe care mi le-am facut pana la confirmarea diagnosticului).Din fericire nu a avut alte probleme asociate - malformatii cardiace sau ale altor organe interne, ceea ce i-a permis sa se dezvolte bine. E mai bine pe partea cognitiva decat pe cea motorie. Din august, merge la o gradi obisnuita, unde pare sa se fi adaptat foarte bine. Cu imunitatea, cred ca e ca orice copil care a inceput sa mearga in colectivitate: de la inceputul sezonului rece o luna e ok, o saptamana are muci ![]()
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Neata! Am citit aseara ca totul e bine cu Stefanut. Pitica mea doarme, e cam somnoroasa si deja ma intreb ce-i cu ea. Bine, ieri a stat aproape toata ziua treaza pe cand in Norvegia cand o scoteam afara 1 ora, ea dormea 3 ore legate in timpul zilei (1 ora in carut si 2 ore in carut parcat la intrarea in casa). A fost tare draguta aseara, a venit fratele meu cu prietena sa o vada. Iar fratele meu are niste ochelari cu lentile cu tratament, numai dupa el se uita ca vedea ea jocul de culori. Si cand se intorcea fratele inspre ea, intorcea si ea capul parca rusinata, asa draguta era, plus ca le-a zambit si ras cat au fost in vizita vreo 2 ore. Am pus-o in funduletz la coltul canapelei si tare mult i-a placut ursuletului. Iar inainte de vizita cumnatilor noi am fost in Cora si ea a stat cu soacra 2 ore , s-a acomodat repede cu ea.Ramo, ma intrebai de patut, pot spune ca s-a obisnuit tare repede cu patutul de aici, dar am recurs la un mic truc, i-am adus lenjeria de pat din Norvegia Ayaana, ma bucur ca esti o mamica deschisa si optimista. Sincer, eu nu m-am prins din poze desi am cunoscut mai multi copilasi cu SD. Ati aflat inainte sau dupa nastere? Cu imunitatea sta bine? Alra, spor la pupacit falcute !Monica, Laura, Corina, sa va fie de bine crestinarea fetelor! Andy, din fericire a mea nu e asa crizata acum desi nu am avut suficient lapteultimele 2 zile, ieri a udat 5 scutece si a facut si kk mai rar. Acum bag ceaiuri, Galafor, Nutrinatal si Elevit. Trebuie sa-i dau titi acum, fug. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Otilia, ma bucur ca s-a acomodat micuta

Spui ca ai pus-o in fundulet...vreau si eu...avem voie, nu le face rau?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
ayaana spune:
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele am vorbit cu ginye bb a fost un cumintel a dormit , a papat de dimineata si azi pleaca de la Timisoara.....s-a comportat foarte frumos dupa operatie....poate intrebati de ce pleaca asa de repede..ei bine clinica unde sunt ei ofera asistenta medicala numai in primele 24 de h dupa interventie. ![]() ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana |
ce se intampla cu ei...se duc direct acasa? stefanut nu mai are nevoie de supraveghere medicala in continuare?