*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (203)
Raspunsuri - Pagina 15
mihatp spune:
a, si din cate stiu, nu se "ia", ci se face. acu' ma pot contrazice doctoresele ca nu-s pe felie
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
am vazut ca Naty cu randunoiul sunt raciti bine de tot, sper sa scape Iulia! sanatate!
tonic multam de sfaturi!
ce ma bucur ca-s vesti bune despre Surubel!
heheeeee, bravoooooooo Rebecca mergareata!!

ntzzz, nu mai pot sa stau ca vrea film la calculator..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
a, inca ceva, ariel, maica-mea facuse cand eu eram insarcinata
si am avut cateva spaime
inca o data
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Ariel inca delirezi
Puroiul e puroi si restul sunt fara puroi...o sa-ti treaca si de data asta , ca eu
mort n-am mai vazut
Multa sanatate!
Bubu ti-am vazut baietii, super atmosfera si din "auzite" si din "vazute". 
si ma bucur mult ca au dormit bine.Bafta cu draperiile alea 
Tuchi eu recunosc ca auzindu-te pe tine mi-am revenit din amorteala si mi-am dat seama ca e timpul sa schimb laptele. Si doctorul imi spusese ca de la un an se trece pe lapte normal, v-am zis atunci cu Nan 3 ca nu-l recomanda si cu laptele, ca se alege cel cu termenul de garantie mai mic....ma rog, asa zicea el. Am ales sa fac o combinatie intre cele auzite pe aici...lapte de vaca nediluat , UHT si bio,cu grasime 3% ca nu mai e gras baiatul si e mare + branza din iaurt de capra (reteta Sovi) care merge f bine (iaurt de la Covalact) Azi e a doua zi de lapte (numai dimineata) si a patra de branza din iaurt (covalact)...pana acum nu-s modificari , tulburari, deci mergem mai departe.Ba chiar a facut un kk mai normal, mai putin betonat, ceea ce mi se pare "de bine" . Si tot de zilele astea i-am mai dat si putina sare si putin zahar si putina miere....uite asa , ne-am facut mari
Ieri a mancat un sandvich (paine+unt+miere)
si tare i-a mai placut !
Zoze bine ca va facurati bine !
Clau am vazut sufletica mergand prin pat (mi-a stat inima sa n-o ia pe langa
) ...eu nu stiu cum supravietuiesti tu la ce ritm de viata ai dar vad ca poti, eu te felicit
Sa porti sanatoasa achizitiile si mai cruta-l e Razva cu exercitiile alea, ca e si el mic si e in VACANTA , pentru numele lui Dumnezeu ! ![]()
Luny bine ca te-ai destresat la IKEA (pe mine ma streseaza drumul pana acolo ingrozitor si lumea aia multa, multa, multa
) Dar vorba voastra, biscuiteii aia si niste ciocolatele bune ma mai imbuneaza la sfarsit ![]()
Ursuleata eu sunt tare curioasa ce mai scrie in cartea aia...deci mai scrie sau pune pe mail 
Simo a iesit soarele la brasov?
Binee, asa sa stati, sub soare 
Mihutza f dulce Andra, cum stie ea sa se dea jos din pat frumos 
Nu mai stiu ce sa mai zic...am vazut niste discutii...
1.despre somnul copiilor...mie imi pare rau cand ies discutii din astea ...si ca sa nu tac ,zic si eu
ca si mama este mai buna, mai surazatoare, mai destinsa...cand e odihnita! Are si ea dreptul sa doarma, daca simte nevoia ![]()
2.Despre vena cava ....sistemul cav...si alte sangerari
, uite omul cat traieste invata!
3.Filmul de la Sovi mi-a placut f mult, "the secret" e si el un film interesant...cu atat mai interesant cu cat chiar poti sa visezi si iti face bine
Gata, urez multa sanatate tuturor bolnavilor mici si mari de pe crenguta si ma retrag ca orele sunt inaintate.
Noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
Simo27 spune:
m-am pus in pat,dar nu s-a prins somnul de mine!
Cuscra,multa sanatate!
Oana,ce frumos e filmuletu!ce scumpi sunt baietii
si ce de bunataturi ai mai facut
Ariel,multa,multa,multa sanatate
Cata-o sa incerc sa nu il mai "stresez"
cu laptele!
eu ma iau dupa tine
-am glumit,nu te supara Naty
sa dea DD sa iei cea mai buna decizie !tin pumnii
Luny,frumos cum ai povestit ce ati facut azi![]()
Ioana,si voi tot in 28?ce ne mai potrivim
!mai ti minte ca si invitatile la botez au fost la fel?chiar,acum mai faci invitati??daca da,cum?as vrea si eu cateva idei
ma duc sa fac ceai la greu!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Simo-Mimo,nu cumva maine sa lipsesti de pe crenguta![]()
mstela spune:
Frateee...ce m-am mai chinuit cu Tea pana acum,si inca nu a adormit,se chinuie randunoiul s-o adoarma acum ca mie mi-a ajuns 2 ore
..Dar sa-mi fie invatare de minte...niciodata nu o mai las sa doarma asa mult pe seara...ori am gresit ca am trezit-o sa-i fac dus...mamaaa,dar m-a capiat..o puneam la locul ei,parea ca a adormit si o data se apuca cu mainile strans strans de zabrele gata sa se ridice...ca in filmele de groaza
...si in cateva secunde era sus...si iar o puneam la loc si ea iar..am luat-o si-n patul mare,am pus-o la ea iar,dar nik,nu mai are somn..Acum o tine randunoiul in patul mare..iar ea maraie intr-una.
Moamaa,Luny,eu nu stiu cum mai rezisti tu mami,ca eu mi-am pierdut toata rabdarea deja..
Plec la dus si apoi la culcare,sper..NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
Ariel,sanatate rapida
..moamaa,ce le mai tragi.
Bubu,ti-am vazut scumpii baieti.
Gata..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Simo27 spune:
Cuscra
,off!cred ca nu trebuia sa o trezesti pe Tea!i-a "sarit"somul acum
!
sa adoarma cat mai repede
bubu05 spune:
Stela, si la noi a fost muca de lamurire in seara asta...cam o ora cu Stef...cum plecam din camera plangea...si il lasam vreo 5 minute, ma duceam la el...si tot asa...ba eu, ba randunoiul...nu vroia in brate...laptele nu-l bause tot...pana la urma tot la mine a vrut sa stea, cu capul in tzatza mea
si a baut si tot lapticul si a adormit...
Poveste de seara
Apoi Vlad...ne-am jucat frumos, si cu tati, el ne dansa, noi aplaudam, ca la spectacol, apoi zicea ca e la gimnastica si se chinuia cu o minge sa faca figuri din alea...foarte frumos...eee...pana la un punct, cand am zis gata, hai la beie, la somn...trebuie sa-i repet de cel putin 10 ori un lucru si am ajuns si eu la limita rabdarii...si am iesit din baie si l-am trimis pe sot...asta la fel...i-am facut lui Vlad o morala si a inceput sa planga cu foc si foarte afectat...ta-su a zis ca nici nu-l pupa de noapte buna...doamne, mi s-a facut mila de el si m-am dus eu...a vazut ca mi-a trecut mie, m-a intrebat daca ii citesc povestea si i-am zis ca in seara asta nu...fratee, ziceai ca a cazut cerul, atat de afectat plangea...iar mi s-a facut mila si ne-am impacat, si am citit si povestea si ne-am pupat si si-a cerut scuze si de la tati
...e greu, ma...ajungi cu rabdarea la limite cateodata...dar apoi cand vad fatzuca aia scumpa..parca iar uit...
Pam-pam!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras