Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 20
MamiciDe2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina 31.08.2007 Bogdan, 36 saptamani, ora 8.10, 2,380. 47cm, Apgar 9- cezariana |
In listuta, cu acte in regula!
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, cum l-al trecut pe junior, treptat ? parca tot pe humana erati si voi. Melania, mananca humana 3 cu banane si vanilie. Ceamica, Ghighi poarta pampers 5, taica-su voia sa ia 6, dar n-am vrut eu, mi se par cam mari. Ultima oara i-a luat din real.Parca 6 e ultima marime, nu ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Da, tot pe Humana, am inceput procesul in urma cu vreo 2 saptamani, abia azi noapte a baut primul bibe numai cu Nestle junior.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash eu sunt cu mancarea pe foc, fac o supa de pui ( poate fac galusti) si pilaf cu pipote. Voi le-ati dat pana acum pipote si inimi de pui ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
daaaaaaaa, ii plac mult
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Neata si de la noi! Azi am zi de calcat si curatenie! Bleah!!!! Adi, asa pofta mi s-a facut de vara si gratare cand te-am auzit povestind...mi-o si imaginam pe smechera mica pofticioasa pandind langa gratar si am ras copios! Daca as emigra vreodata, cu siguranta ar fi Australia! Eu ador caldura si apa! ![]() Diwana, ce haioasa ai fost cu motanelul tau ca o muscata!!!! Si Sara are o obsesie, ne roagasa-i punem cateva videoclipuri preferate de pe youtube, si dansam si ne veselim cu totii. Iata cateva linkuri: http://www.youtube.com/watch?v=D0dXRx3RrNY http://www.youtube.com/watch?v=92Yxoz-l80E http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=related Acestea fiind spuse, ma retrag spre masa de calcat! Incetisor, sa nu obosesc cumva... ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabriela, sorry ca ti-am facut pofta. Noi am primit ieri brosuri de la hotelul la care am stat anul trecut cand am fost la schi. Au niste preturi super, daca luam bilete din timp. Noi am platit pe un weekend in ultimul moment cat am plati din vreme o saptamana!!!
Si apropos de "barbie", Lisa azi nu prea a vrut cina (somon afumat, paine/grisine, rosii si branza), se tot ducea la usa de la curte si intona "barbie"
. I-am explicat ca a mancat aseara si azi barbie si o sa pape maine, dar acum seara nu, ca avem somon. Dupa 1/2h dupa ce a ajuns in pat a inceput sa strige "mi-mi", de la yummi si a trebuit sa venim jos sa manance 1/2 de postie de cereale.Cred ca trebuie sa gasesc resurse culinare pt barbie in fiecare seara
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii