Nou stil de viata (250)
Raspunsuri - Pagina 20

nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici [blue] Doina te pupic si eu si sper sa ai o saptamana usoara. Bafta la examenele de la facultate. ![]() |
Multumesc

Copii sunt bine , au crescut si se inteleg mult mai bine.
Eu sunt in focuri cu serviciul si examenele...n-am timp nici sa mor
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Delidana spune:
Salutare dragelor,
Caro, bine ai revenit! Felicitari pentru sport!
Doina, succes la examene!
Mihaser, parca tu cautai cereale fara zahar - eu maninc de la Sanovita (musli), sint in pungi transparente de 1 kg, le gasesti pe la magazinele naturiste.
Puskin, cum te mai simti?
Tzuni, imi pare rau ca te doare capul.
Azi m-am sculat la 4.20. M-am dus pina la baie si cind m-am intors n-am putut sa mai adorm. M-am uitat la Stargate si la o parte din "N-am chef de nimic". M-am culcat apoi pe la 7 si trezit la 9. Nu prea dorm bine zilele astea...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

madelaine77 spune:
la toata lumea.
pt Delidana cea far' de som.
pt Tzuni cea meteo 'addicted'
Sunt prin zona cuminitca.

gusta spune:
Delia si eu sunt la fel,fara somn si arat super cu cearcane pana in gura.
Zuzi supararea nu imi trece ca l-am rugat sa se controleze ca nu am 100 de vieti.Stiu sunt rea.
Va citesc dar nu stiu ce as putea spue.Sunt cuminte ,numai daca ma omoara pofta bag ceva minuscul si imi trece,numai ca pe bicileta nu am mai fost ca spatele ma omoara si nu pot.Astept zile mai bune.
Azi cand duc copilul ma iau de educatoare ca de sunt cu capul.Copilul a spus motivul de ce nu mai vrea(ca 2 din copii o bat si doamna nu le face nimic)azi intreb si eu cum sta situatia ca sunt cam satula de aerile lor,plus ca ultima data mi s-a zis ca ele pun copii pe scaun numai cand nu asculta de ele nu cand se cearta intre ei.Cel mai rau e ca au omis sa imi spuna si eu am aflat de la Mara dintr-o discutie cu o doamna si am amutit.
Marilena si Mara Augusta