Nou stil de viata (250)
Raspunsuri - Pagina 19

tumpi spune:
Lai .Tinerei si frumosi suntei amandoi,Cred ca ati avut o nunta ca-n povesti.Da, da, frecventam subiectul ala acum cam acum 100 de ani cand eram si eu tinerica
si am zis ca e cazul sa scot de la naftalina vechiul proiect.
Interesant program am, nu?Lucrez pt firma aia de vine de pe meleaguri americane si-i galben cu rosu.Ghici ,ghicitoare.
Eu am bucatarit putin, sper doar sa nu mananc cine stie ce.
Meniul de azi nu am sa-l spus ca am mancat aiurea, nu mult, cel mult pana acum nu prea am mancat nimic din cauza starii pe care o am si sper sa nu mananc mult nici la cine cu al meu.Poate am sa iau 2 linguri de ciorba si 2 chiftelute facute la cuptor cu multa salata
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

mamica dulce spune:
Buna dragelor, va salut pe fuga ca nu-s la mine acasa si ma grabesc rau de tot sa parchez copilul.
Raport-stagnare.
N-am net acasa si nu prevad imbunatatiri majore a situatiei in urmatoarele 3 saptamani,dar o sa intru macar in zilele de raportde pe undeva...
V-am pupat cu drag,
Anca

mihaser spune:
Salut!
Fetele multumim din suflet ptr voturi! La jumatatea lunii se incheie concursul...nu prea avem noi sanse ca nu ne omoram cu achizitionat sticle de teddy si nici comunitati virtuale mari nu avem...A zis tati ca ne duce el in excursie...sa nu ma mai omor (desi cu recesiunea asta nu prea vad cum!)
Eu nu prea pap asa multe nuci, migadale ptr ca stiu ca sunt periculoase...eu oricum din 10-12 migdale ma satur...cu 28 pot inlocui cina!
Am cautat si eu poze de Lai si Lou, dar nu am gasit...Clau si pe voi astept sa va vad!
Madelaine si eu zic sa renunti la Eugenie...mai bine un baton cu cereale ceva...Eu la serv aveam Fibrobar...nu stiu ce parere aveti despre ele...mie imi placeau, desi nu erau pre satioase
Lai mersi o sa-l caut in magazin...am vazut undeva, dar nu imi mai amintesc unde.
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

puskin spune:
Buna seara,
sunt super obosita, azi noapte n-am reusit sa adorm decat foarte tarziu din cauza nasului fornaitor. Cred ca am dormit 3-4 ore.
Maine ma asteapta o zi grea, merg la ca nu mai pot tine ochii deschisi.
Imi cer scuze ca nu raspund in seara asta...
Pupici,
Ruxandra

vikinga spune:
Motiv in plus sa mincati salatica si fructele de acasa:http://anne-desprenimic.blogspot.com/2009/01/delivery-din-tomberon-i-mncare-de-lux.htmlE luat linckul din sub lui Rufus de la generale, brrrrr...!Happy hai la raport, abia astept sa te vad cu prefixul ala schimbat. La nutritionist ai mai fost? Eu sper sa nu revin iar la 70kg cu plus
si sa ajung odata la 65-66kg, greu se mai duc ultimele
. Acum am avut inca noroc ca pina la 69 ajunsesem inainte de sarbatori, asa ca ce am slabit acum is ca sa zic asa kg cu slanina proaspata
, aia parca se topeste mai repede. Tzuni unde esti? Ce film mai vezi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Tzuni spune:
Buna dimineata!
Va las eu cafele, ceaiuri, sucuri, iaurturi si cereale!
Mie imi explodeaza capul de durere. Cred ca-s meteo-dependenta!
Vikinga, n-am mai vazut nimik. Cu durerea asta...
O zi buna!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

mihaser spune:
Neata!
Eu v-am povestit ce am patit cu puiul fericit...si am aflat ca nu am fost singura ...asa ca mai usor cu comanda la domiciliu...eu am obiceiul sa merg la restaurantele respective...cel de la care comand cel mai mult e nou, intr-o vila noua...am speranta ca e cat de cat ok. dar oare de unde mananca al meu cupil la gradi? Ca au catering...
In fine, D-zeu cu mila...pana la o eventuala intoxicatie nu deschid investigatia...
Doamne fereste!
Meniul meu:
md: omleta cu 2 oua (fara ulei), paine prajita 1 felie, rosie si castravete
pranz: saorma de pui cu usturoi (fara cartofi prajiti si maioneza) si o salata mare
gustare: 10 masline verzi
cina: ciorba de legume cu piept de curcan (fara cartof,orez) cu ardei
Lai multumesc mult! Ai fost divina! M-ai terminat cu rochita...si eu tot cu floricele maro si bej am ales-o...dar tu ai avut si dantela care m-a terminat
Casa de piatra si o viata lunga!
Va pup! Poate imi gasiti si mie un post la nunta aia...carat inel, aruncat petale alaturi de Mery a lu` tzuni
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

carolinah spune:
MOBILIZAREA
Ce-i cu somnolenta asta de aici???
Pai parca era concurs! Alo, LADIES, aveti o datorie morala fata de colegele voastre de echipa. LA TREABA!

carolinah spune:
Salutare, ladies!
Am lipsit cam mult, but I am back with a revenge
Sper sa reusesc sa fiu din nou alaturi de voi zilnic! Si daca imi dati voie, ma voi ocupa eu de urmatorul capitol.
Am inceput sa ma cam umflu din cauza unui tratament pe care il fac, sunt si inainte de CM, asa ca nu pot sa spun ca sunt in forma dpdv "slabicios", dar e OK. Mi-am ascuns din nou cantarul in dulap pt o luna, sunt mai linistita in perioadele in care ma cantaresc rar
Insa sunt cuminte in perioada asta. Mananc decent, sanatos si echilibrat si fac sport 6 zile din 7.
Programul acestei saptamani este cam asa:
Luni - 45 min eliptica la domiciliu
Marti - 10 min eliptica, 20 min Pilates Advance Body Slimming, 3x10 de flotari "de femei", toate la domiciliu
Miercuri - 1 h Combo Workout la sala (am fost ieri cu Gabi si ne-a spart nenea ala, cu toata pretinsa mea forma am facut deja o super febra la picioare)
Joi - 45 min eliptica la domiciliu, 3X10 flotari
Vineri - 1 h Combat Force la sala
Sambata - 45 min eliptica la domiciliu, 3X10 flotari
Cam asa arata o saptamana de sport! Vreau sa insist cu flotarile alea, ca mi-e f greu sa le fac si e clar ca am mare nevoie pt piept si triceps. Evident, cu timpul ar trebui sa incep sa fac de alea adevarate.
Ia sa vedem acum care e (a fost, va fi) programul vostru de sport de saptamana asta!