Aspirante optimiste >20 ani (388)
Raspunsuri - Pagina 8
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Fetele!!!! Am doua liniute la Surecheck ![]() |

Felicitariiiii

14+zmeurica mea
poze
buburuza1979 spune:
Cami ne mai tii mult in suspans ??? Sau sarbatoresti deja fara noi ...
hai ca uite trimit 

de molipseala ...
14+
zmeurica mea
poze
Rallu spune:
Felicitari Uve, sarcina usoara si bebel sanatos
.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica18+

Asa arat eu acum
uve_got_mail spune:
Va multumesc...inca o data, nu stiu ce sa spun, o sa mai fac un test peste vreo doua zile - desi asta e pozitiv 100%. Sotul meu e temator si el, nu vrea sa fim dezamagiti!
vias spune:
uve_got_mail felicitari pentru bebe!
Sa nu aruncati in mi9ne cu ceva...dar nu am apucat sa-mi cumpar test, la cimitir m-am intalnit cu neamurile si am mers acasa la soacra sa-l sarbatorim pe cumnat...acum ne-am intors acasa...si nu mai este nici o farmacie deschisa..
..oricum nu mi-a venit CM!...
...dar maine sigur fac unul!
Va rog sa ma scuzati! ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
dymomo77 spune:
Uve Felicitari!!!! Vezi cum e si natura asta se confirma inca o data regula ca atunci cand te astepti mai putin vine si surpriza. Sarcina usoara si bebelac sanatos si norocos.
dymomo77 spune:
Camy pacat ca nu esti mai aproape ca iti dadeam eu unul din rezerva mea strategica. La noi sunt multe farmacii non-stop. Da lasa ca e bine si maine si sa dea domnul sa fie cu noroc adica II.
uve_got_mail spune:
Camy, maine te astept si pe tine cu II.
Eu ma gandeam acum ce simptome am: ma ustura sfarcurile ingrozitor, m-au tot intepat ovarele si dureri sporadica ca inainte de CM; plus ca de azi dimineata am senzatia la orice mananc ca am ingitit o pastila si mi-a ramas in gat-senzatia e permanenta...
Lala, hai si tu la II, stii ca noi racusorii suntem norocosi si atunci cand nu te astepti sare iepurele
.
V-am mai spus ca am o colega care a ramas tot luna asta, la ea e al doilea copil si am ajutat-o cu calculele si semnele...si ma gandeam de ce la mine nu sunt in stare...si acum e posibil daca lucrurile merg bine sa nastem impreuna cu acelasi medic
mara2008 spune:
UVE in primul rand felicitari pt cele 2 linite!! E n prea mai apc sa intr...dar citesc cat de mlt pot.Am si e o intrebare...de cand auu inceput sa te doara sanii....>multmesc...