Aspirante optimiste >20 ani (388)
Raspunsuri - Pagina 7
anidaz spune:
Uve got mail,felicitaaaaaari!!!!!!

doamne ajuta, bine ca mai avem si aspirante cu vesti bune!
http://tt.lilypie.com/33j0p2.png
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
anidaz spune:

Ma bucur tare ,tare pentru tine uve.
Da te-am invitat si la mine ,stii tu unde,ai primit invitatia?
Esti binevenita,te asteptam si acolo.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
uve_got_mail spune:
Multumesc mult de tot, fetele. Eu sunt un pic socata si nu vreau sa ma bucur deocamdata-pe 13 februarie aveam oricum programare la doctor - credeam ca am probleme cu ovarele
Anidaz, eu nu am primit nimic...dar astept-am activat azi cu ajutorul lui Happy PM-ul.
monna3 spune:
uve felicitari!!! sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos 

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra
uve_got_mail spune:
Daca vreti sa va dau si reteta si sa si glumim un pic sa va spun cum a fost...Timp de un CM mi-am luat temperatura in fiecare zi pe fertility - cm-ul trecut si cel dinaintea lui au fost de 34 de zile si ovulatia prin ziua 22. Am ratat ocaziile fiindca am avut pe cineva la noi si am fost destul de cumintei. Ma gandeam eu ca in jur de 23 ian o sa fie ovulatia luna asta. Pe 15 ianuarie am facut un an de cand ne-am luat apartamentul si am zis sa sarbatorim cu un gratar. Sotul meu n-a observat ca eu condimentasem carnea si a mai pus sare. Batranica care a fost la noi nici nu a mancat iar noi ne-am chinuit sa inghitim
Si in noaptea aia am baut vreo 4 litri de apa fara sa exagerez. Vineri dimineata nu am avut nevoie la pipi si ma intrebam unde s-a dus atata apa. Spre seara la munca a inceput sa ma doara ovarul drept si la baie am gait o mega secretie-din aia fertila. Era cu o saptamana inainte de ce calculasem eu si am zis sa fac un test de ovulatie-super pozitiv...Si hai sa prestam-si au inceput telefoanele sa sune-vreo trei ore s-a vb la telefonul de la noi din camera. Si nu am mai facut nimic, dimineata urmatoare la fel..si am crezut ca ratam si luna asta. Am plecat de acasa fiindca am dus-o acasa pe bunica si dupa amiaza pe la 3 am prestat si noi linistiti
ellenii spune:
E super asa! Sut si gol!
Si eu am nimerit din prima, dar nu a fost sa fie. Acum am intrat in cea de-a doua luna de "cantonament". In prima, rezultatele au fost slabe - a se vedea tiker-ul. Am fost dereglata de numa'. Nici nu cred ca am mai ovulat, desi am avut durerile specifice in dreptul ovarului stang. Si eu acum sunt putin nedumerita. Dupa 11 zile de "spotting" am avut si eu un inceput real de menstruatie. Practic sunt in cea de-a 13-a zi de sangerare si teoretic in cea de-a doua zi de menstruatie. Nu am mai patit asa ceva in viata mea. 
Cum mai stiu eu daca si cand voi ovula? Voi cum faceti cu testele astea de ovulatie. Le-am folosit si eu luna trecuta, dar fara prea mult simt de raspundere.
Another day goes by 
uve_got_mail spune:
Buna,
eu teste de ovulatie am facut doar doua luni, si atunci nu am tinut cont de ce scria pe prospect - adica ziua x pentru un CM de y zile.Dar cand am vazut ca incepe secretia aia ferila am facut si un test doua de ovulatie.Am folosit minut.