Salajence la apelll!!![77]
Raspunsuri - Pagina 6
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Oare numa io? |
io recunosc ca am fost sunt si asa oi ramane.adica o pofticioasaaaaaaaaaaa
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Am venit sa va servesc si cu o felie. Am facut 2 greseli: una ca am facut 2 feluri de creme, au consistente diferite. Si doi: am pus prea multa gelatina la crema de cioco, pentru ca mi s-a parut prea moale dupa o tura. Dar ar fi fost OK. Dar acum stiu cum sa fac, deh e prima data...Dar de bun e foarte bun
.
Oti, un tub de pasta(care aici se numeste martipan) care ajunge pentru o foaie cu care acopar un tort si mai pot face cateva figurine/forme pe langa, are 200g si costa 17,50 coroane, cam 1,7 euro.
Este cum ziceam verde si roz...care insa e asa rosie. este si alba, de aceea o sa iau cand gasesc colorant rosu si o sa o colorez eu.
Mie mi-au placut vreo 3 sau 4 piese, dar nu la nebunie...Catalin mi-a placut cel mai mult. Eu nu i-am vazut decat pe youtube...
Elena e asa si asa...
adriana somn usor...
.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Desi imi place cum canta Elena, melodia castigatoare e de porc. Sa va luati gandul ca om castiga ceva. ![]() Bia, tie care ti-o placut? |
apoi nu-s sigura ca ne calificam
.mi mi-o placut zero si tabassco
, deci baietiiAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Arata bine tortul tau. Crema de cioco zici ca e cioco de casa. Tre sa fie buna. Vezi? Daca ii puneai un pic de frisca era mai pufoasa...
Mie la un tort de 26 cm diametru imi tre juma de kil de pasta...
mihaela_s spune:
Hai sa va arat o melodie, va place?
http://se.youtube.com/watch?v=DwJS54HeLTo&feature=related
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Hai sa va arat o melodie, va place? http://se.youtube.com/watch?v=DwJS54HeLTo&feature=related www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |

imi place tortu
.hai ca ies in balcon, poate-mi arunci cu prastia o felie
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...