Salajence la apelll!!![77]
Raspunsuri - Pagina 5
silvana_salajan spune:
Fetelooooooooor, mie nu imi place nici o melodie de la Eurovisionul de anul acesta! 
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Va spui io ca ce am subliniat la mine nu s-a adeverit! Asa ca... .www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
io te cred. pi cuvant
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, ce Eurovizion??????? Hai cu detaliii, ca io nu stiu nimic.Nu trebuia sa se voteze? La cat e si pe ce post? Offfffffffff, ce ma enervez. Is in urma cu toate. |
fata cum ce eurovision?
ala romanesc.ii fianala asta seara.tu pi ce planeta traiesti?
si in 16 mai e eurovisionul ala adevarat.om ved4ea ce noroc avem atunci.sper sa ne calificam.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, pana la feliutza, te invit la tort. Acum l-am terminat, fac cina si apoi si papam din el. Asa ca felie mai tarziu putin. Vreau sa va zic ca ma apuc de torturi. Parol ca pasta asta e minunata. Cica e roz, dar e rosu...am adus aici langa comp tortul ca sa compar cu culoarea din poza si pe tort e mai inchis. E asa un rosu spre portocaliu. Eu cred ca si din coloranti iese bine, ca doar si asta asa o fi facuta. Pacat ca nu am luat si verde sa ne mai distram putin cu frunze si alte cele. Si cum fetele au avut plastelina |

ai talent, nu gluma.ce fain ai intins pasta peste tort.mno, io nu ma vaz facand asa ceva
.sa mai faci
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Asta si inca vreo 2-3 am mai gasit si eu in Cluj , dar ai nevoie de bilet de trimitere , plus ca au niste prrreetttuuuriiiiiiii ... sa traiasca , nu alta ... de la 350 lei in sus ... fara consultatie, fara citirea si interpretarea RMN-ui si fara recomandarea vreunui tratament. Deci ... prefer varianta pe care am mers acuma, adica fara plata , cu bilet de trimitere si pe urma o consultatie la dr. neuro-chirurg cara imi va recomanda ce e de facut in continuare. Dr. neurolog zicea ca daca nu e nimic grav imi va recomanda 21 zile de tratament la un spital de recuperare in Felix, ceea ce eu nu voi face ca nu prea imi vine sa stau solo atata timp, plus ca nu suport spitalele ... asa ca ... mai bine mai rabd ... pana cand ??? ... habar nu am, om trai si om vedea , vorba ceea ... |
fato, da 21 de zile zboara.daca iti fac bine te rog io sa te duci.mai, asa scapi de durei si poate si de cutit.io promit ca viu sa te vizitez
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Desi nu mai tin minte, cred ca io am mancat prima din tort, ca la cateva luni dupa nunta s-o nascut Andrei |
mai, da tu de mica ai fost pofticioasa si nerabdatoare
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelooooooooor, mie nu imi place nici o melodie de la Eurovisionul de anul acesta! ![]() |
asta e................io am 2 preferate, da dejaba

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Va urez noapte buna si ne re-auzim dimineatza la cafelutza !!! |
gata?
capitulezi?
sa ai o noapte
linistita si fara dureri de spate
silvana_salajan spune:
Desi imi place cum canta Elena, melodia castigatoare e de porc.Sa va luati gandul ca om castiga ceva.
Bia, tie care ti-o placut?

.