**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)
Raspunsuri - Pagina 14
gecko spune:
'neata randunic...v-am pregatit cafeul
...si ceai...si capuccino...si babyccino...si nesquik...si ma duc la culcare...ca deh, pasarea ce canta noapte ziua se odihneste...deie Sfantu' sa doarma si bursucul...
oricum, iar l-am bagat la inaintare si am dat vina pe el cand m-a intrebat sotul cum de sunt asa obosita...
o duminica frumoasa...sanatate puiutilor...si 10 grade de la mine bonus
gudinde spune:
Va zic si eu 'neata dupa o noapte alba. Tocmai am terminat proiectul la care lucram si am zis sa intru sa va fac cafelu' de dimineata dar vad ca gecko l-a pregatit deja.
Asa ca mie mi-a ramas doar sa va
si sa va urez o dumnica placuta si sanatate maxima!
Pupici
.
mihutza11 spune:
Ioana ce barbatzel cretzulin ai! 
gecko bine reaparusi!
bv bursucului vorbitor!
off Simo chiar ca noapte de cosmar.. nici nu vreau sa imi imaginez.. sper sa treaca mai repede 
Ela bine ca a fost buba de calc si nu altceva!
Luny, Vio imi pare rau ca va chinuiti.. in mare va inteleg, dar macar la noi nu e chiar asa.. e mai bine chiar daca avem si noi 2-3 treziri.. off.. nu stiu ce sa va zic sa va imbarbatez ca sincer si eu mai am momente cand disper.. sper sa reusiti cu bine intarcatul cand va fi momentul!
Luny, eu am facut painea la cuptor, ca nu am masina, dar a iesit buna si asa!
sotul cand i-am zis ca e cu cartof a ras de mine, nu m-a crezut
..
Roxana spor la lucrare! sa iei 10 cu felicitari!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
si sa savurati la cafea cateva poze si filmulete cu Andra ![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 si sa savurati la cafea cateva poze si filmulete cu Andra Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
scumpa tareeeeeeee
...ce bine stie ea sa coboare, are tehnica:)))noi inca nu facem d-astea..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
da Luny.. a prins repede cum e cu datul jos
.. hai ca ma duc la
.. pitica si-a luat prima portie de tzi-tzi pe noaptea asta..
va pupic!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
clauclau spune:
[quote]citat din mesajul lui mihutza11
si sa savurati la cafea cateva poze si filmulete cu Andra ![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all
Vai, cat e de dulce Andra, chiar asa mi-am baut cafeaua vizionand-o pe Andruta scumpa! Mamaaaa cum coboara din pat, Rebe s-ar arunca direct in cap, am probat si n-are nici un sentiment de teama, se arunca pur si simplu. Avem de lucrat aici...Va pup, sunteti niste scumpe.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
tuchita spune:
'neata!
Multam de 
Am vazut-o pe Andra...e desteapta rau!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Neata acum!
Roxana, multa bafta cu dizertatia.
Gudinde, e bun inca un rand de cafea. 

Stela, bravo ca l-ai pus la treaba pe randunoi si mai ales ca a si facut-o! 
Randunoiul s-a dus sa ia niste pestici ( de acvariu ) de la Obor si eu incerc sa culc Rebecca. Apoi plecam la soacra-mea, e ziua ei azi asa ca o sa mancam bun, bun si apoi mai facem o tura de shoping.
A inceput sa stea din ce in ce mai mult cu Rebe, ieri dupa ce el a dormit putin dupa-amiaza m-a lasat pe mine in dormitor sa ma odihnesc si a iesit cu fie-sa .
Am facut amandoi oarece compromisuri, eu sa stau mai putin pe net , iar el sa stea mai mult cu Rebe.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
lyvy spune:
Multam de cafeu!
Mihutza, am vazut poze delicioase si filmulete faine cu Andra,
, e o scumpa si
se da singura jos din pat, foarte mare realizare, Iris ar merge direct in cap!! Si ce mi-a placut cum rade cand a fost prinsa in flagrant la gunoi!!
Tuchi, laptele Harghita e editie limitata cred, pentru ca numai in Harghita se gaseste, nici in judetele vecine nu se gaseste, cred ca pentru ca jud Mures are Sanlacta, Covasna Covalactul si tot asa, fiecare jud cu laptele sau.![]()

Clau
, o poza ceva?
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii