Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Total aiurea ti-au raspuns, eu cred ca nici nu au citit cazul tau. Unde ai scris?? Le-ai scris toata situatia, te-ai referit la toate articolele de care-ti spusesem noi? Sau ai intrebat direct asa ce indemnizatie vei primi?

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Situatia am prezentat-o clar, articolele nu le-am spus, crezand ca stiu si ei ce ce lecreaza. Le voi scrie un mai in care sa aduc argumente articolele. Ma poti ajuta, id-ul meu de mes este irinabratu.
Oricum iti multumesc pt raspuns.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Iriss, nu as putea sa stau acum sa compun ce si cum...dar scrie-le din nou si fa referire CLAR la toate articolele pe care si eu si Elara ti le-am spus. Cauta in urma unde am vorbit despre asta. Specifica-le f clar ca ai nascut in timpul CIC 1, ca normele vechi zic asa si asa, ca normele noi zic asa...fa referire la art 30 ala sau cat era, etc etc. Ia-ti un timp in care sa nu te distraga nimic si fa-le o petitie f documentata. Ca daca i-ai intrebat asa direct cat ei, astia habar nu au daca nu le expui art din legi, mai ales ca nu e o situatie f comuna. Tu nu vezi ca ti-au raspuns pe langa subiect?? Te-am mai intrebat : unde ai scris??

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am scris la relatiicupublicul@mmuncii.ro
Situatia am expus-o f clar,m-am uitat acum pe mail.
Presimt ca voi primi acelasi raspuns, deoarece, articolul invocat de ei, asta zice ... sau nu mai inteleg eu nimic

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Bineinteles ca ii primestei. Cei 200 ron reprezinta alocatia copilului pana la 2 ani, dupa va primi cei 42 lei (sau cat vor fi atunci).

Citat:
citat din mesajul lui roxy29

Buna tuturor,

nu stiu daca postez la topicul potrivit.Stiti cumva daca
dupa marirea indemnizatiei la 85% din net mai primim si cei 200 Ron alocatie bebe??
(sincer mi s-ar parea corect sa nu-i mai primesc daca tot beneficiez de racalculare).
Cand am fost sa depun actele "m-am luat" cu treaba si am uitat sa intreb cam pe cand oare primim sumele marite.Aveti idee..?

O zi buna tuturor!

Roxana siMaria(25.04.2008)

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

voi ati mai depus inca o data cererea de recalculare,dupa ce au aparut tipizatele? Eu am depus toate actele in ianuarie, inainte sa apara tipizate, tot sun in Hambarului sa-mi zica daca e ok asa, nu raspunde nimeni.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

voi ati mai depus inca o data cererea de recalculare,dupa ce au aparut tipizatele? Eu am depus toate actele in ianuarie, inainte sa apara tipizate, tot sun in Hambarului sa-mi zica daca e ok asa, nu raspunde nimeni.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Eu cred ca odata depuse ,raman asa!Ar fi absurd sa le depunem de 2 ori.A trimis cineva mai demult un link aici cu ordonanta care stabilea ce si cum...nu mai stiu unde
Scria si acolo ca daca am depus inainte de aparitia acelor tipizate,sunt valabile dosarele

Iriss,sper sa se rezolve cu indemnizatia!Iti tin pumnii!
Mai scrie-le,ca de obicei stii cum sunt functionarii astia...nu stie dreapta ce stie stanga...poate dai peste altcineva...sau poate reusesti sa mergi personal acolo,din mai multi poate o sti vreunul sa lamureasca situatia ta.E normal sa primesti indemnizatia marita.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ghighi- filme

Eu nu am mai depus dupa ce au aparut tipizatele. Astazi a ajuns si decizia de acordare a indemnizatiei modificate, deci nu cred sa fie o problema. Cel putin la Iasi...

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Pentru cele care a-tiprimit decizia...... cum au calculat pana la urma, din venitul net sau din salariul net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

irina, ma ofer sa iti scriu eu petitia.
cel mai probabil ai dat peste o persoana care habar nu are.
cum ti-a zis si Eseea...ai vazut ca ti-au raspuns PE LANGA SUBIECT.
dupa cum ai vazut nici nu au pomenit macar art 8!!! chiar si sa il fi inteles gresit..dar nimic!!!!
asa ca ce sa mai spui ca nu stiau de art 30?

SI, DA SITUATIA TA NU E UNA COMUNA.

eu sunt convinsa ca si pt bb2 tu ai dreptul la indemnizatie de 855 din veniturile de dinainte de bb1.

te contactez pe mess.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput