LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Heeeei

Ce de vesti bune!

Noi ne-am intors la 3 jumate de la botezul fetitei unor prieteni si nu aveam somn asa ca m-am pus sa citesc si ce vad??

Silvia, din tot sufletul iti doresc natere usoare si bebe sanatos, intre noi fie vorba fac acum si eu un pic pe mama omida si cred ca o sa fie un cretzulin frumos si scumt.

Si..... Adelutooooo, felicitari pt primii pasi singurica si ai grija sa nu o lasi pe mamica ta sa mai stea linistita nicio clipa, sa o alergi prin toata casa ca tare mult te-a mai subapreciat.

Am citit si patania ALinei cu ANtonia, care mi-a dat fiori, nici nu pot sa imi imaginez asa ceva!

Cat despre Evita, doamne, cat a patimit cu gurita ei frumoasa, sper sa treaba repede buba si fara sa ramana semn.

Danonique, eu la 27 de sapt aveam bagajul gata si toate lucrusoarele spalate si calcate, eu sunt o maniaca a organizarii imi aduc aminte cum radeati de mine cand v-am spus ca am bagajul gata si din cauza asta ma apucasera pandaliile si frica de nastere!

Sofia,

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SOFIUCA

La multi ani, pui frumos! Sa cresti mare si sanatoasa, norocoasa si bucuroasa. Sa fii fericita mereu si sa gasesti numai bine pe unde te va purta drumul vietii!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

EMA

La multi ani de 2 X mami! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de baietii tai!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

neata

fac cinste!

mai fetelor .. eu facusem lista cu sarbatoritele lunii februarie, o pusesem chiar pe prima pagina .. asta pe 28 ianuarie si acum a disparut .. ce naibii se intampla????????

multumesc pentru sustinere in cazul buzita .. cred ca mor de inima daca ii ramne semn .. fetele

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

gata .. am reparat greseala!

acum apar sarbatoritele lunii februarie.

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!SOFIAEMA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALIKALOSALINARALUCAANGELIQUE.ELLENUTA imi pare tare rau ca EVA a facut buba.Imi imaginez ce tare a durut-o la cusut.Un pupic de la noi sa treaca repede.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor

In primul rand La Multi Ani !! pentru sarbatoritele de azi : Ema si Andrada sa fiti sanatoase , sa aveti parte numai de fericire alaturi de familie

La multi ani !! pentru clopotica sarbatorita azi Sofia sa fi sanatoasa , sa cresti mare si frumoasa

La multe lunite pentru clopotelul David sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!

Mergi la inceput

carmen ce mare s-a facut flacaul tau!! e tare tare frumusel .. de la cine are ochisorii aceia superbi? super ati petrecut de ziua lui .. ati facut la laguna blu? parca am zarit-o si pe ema in vreo 2 poze??

shose no am avut tort de caramel, crema de lapte, cioco si krants .. a fost delicios .. dar eu zic ca ar fi bine sa faci un tort usor avand in vedere ca sunt si copii si vor papa si ei .. poaate cu fructe de padure sau un diplomat special ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Am reusit sa citesc din urma

Vreau sa felict noile gravidute : Miha74 si Creata felicitari , sa aveti parte de o sarcina usoara si o nastere si mai usoara

Miha74 felictari lui Matei pentru pasi facuti !! si felictari Laurei pentru nota 10 pe linie , bravo ei

Grati.ela foarte frumoase pozele cu Tudor si floricelele eu chiar am salvat cateva poze cu el si cu Ozi cea frumoasa .

gattasalvaje am urmarit filmuletul cu Sara este fenomenala

alina023 imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea experienta neplacuta aveti grija de voi si sa va reveniti cat mai repede

kalosalina sa poarte sanatoasa si iubita hainutele Daria

ginnette felictari Adelei pentru primii pasi facuti isngurica

stancutza am vazut pozele , foarte frumoase

Sa felcit si eu clopoteii sarbatoriti zilele acestea :

MATEI CAZIMIR
ALEXANDRU CRISTIAN
ERIC GEORGE
RADUCU

Ellenuta imi pare din suflet tare rau pentru ce a patit draguta de Eva , sa va dea Dumenzeu putere sa treceti peste aceasta intamplare nefericita iar micutei refacere rapida

carmen e bine-ai revenit , am vazut pozele cu frumosul David sunteti o familie foarte frumoasa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!

Mergi la inceput