LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 16
AngeliquedeS spune:
Heeeei
Ce de vesti bune!
Noi ne-am intors la 3 jumate de la botezul fetitei unor prieteni si nu aveam somn asa ca m-am pus sa citesc si ce vad??
Silvia, din tot sufletul iti doresc natere usoare si bebe sanatos, intre noi fie vorba fac acum si eu un pic pe mama omida si cred ca o sa fie un cretzulin frumos si scumt.
Si..... Adelutooooo, felicitari pt primii pasi singurica si ai grija sa nu o lasi pe mamica ta sa mai stea linistita nicio clipa, sa o alergi prin toata casa ca tare mult te-a mai subapreciat.
Am citit si patania ALinei cu ANtonia, care mi-a dat fiori, nici nu pot sa imi imaginez asa ceva!
Cat despre Evita, doamne, cat a patimit cu gurita ei frumoasa, sper sa treaba repede buba si fara sa ramana semn.
Danonique, eu la 27 de sapt aveam bagajul gata si toate lucrusoarele spalate si calcate, eu sunt o maniaca a organizarii imi aduc aminte cum radeati de mine cand v-am spus ca am bagajul gata si din cauza asta ma apucasera pandaliile si frica de nastere!
Sofia,

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:

SOFIUCA

La multi ani, pui frumos! Sa cresti mare si sanatoasa, norocoasa si bucuroasa. Sa fii fericita mereu si sa gasesti numai bine pe unde te va purta drumul vietii!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

EMA

La multi ani de 2 X mami! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de baietii tai!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
neata
fac cinste!
mai fetelor .. eu facusem lista cu sarbatoritele lunii februarie, o pusesem chiar pe prima pagina .. asta pe 28 ianuarie si acum a disparut .. ce naibii se intampla????????
multumesc pentru sustinere in cazul buzita .. cred ca mor de inima daca ii ramne semn ..
fetele
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
danonique spune:
Buna dimineata!
SOFIA

EMA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
ALI
KALOSALINA
RALUCA
ANGELIQUE
.ELLENUTA imi pare tare rau ca EVA a facut buba.Imi imaginez ce tare a durut-o la cusut.Un pupic de la noi sa treaca repede.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danybv spune:
Buna fetelor 
In primul rand La Multi Ani !! pentru sarbatoritele de azi : Ema si Andrada sa fiti sanatoase , sa aveti parte numai de fericire alaturi de familie
La multi ani !! pentru clopotica sarbatorita azi Sofia
sa fi sanatoasa , sa cresti mare si frumoasa 
La multe lunite pentru clopotelul David sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!
Ellenuta spune:
carmen ce mare s-a facut flacaul tau!! e tare tare frumusel .. de la cine are ochisorii aceia superbi? super ati petrecut de ziua lui .. ati facut la laguna blu? parca am zarit-o si pe ema in vreo 2 poze??
shose no am avut tort de caramel, crema de lapte, cioco si krants .. a fost delicios .. dar eu zic ca ar fi bine sa faci un tort usor avand in vedere ca sunt si copii si vor papa si ei .. poaate cu fructe de padure sau un diplomat special ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
danybv spune:
Am reusit sa citesc din urma 
Vreau sa felict noile gravidute : Miha74 si Creata felicitari , sa aveti parte de o sarcina usoara si o nastere si mai usoara 
Miha74 felictari lui Matei pentru pasi facuti !! si felictari Laurei pentru nota 10 pe linie , bravo ei 
Grati.ela foarte frumoase pozele cu Tudor si floricelele
eu chiar am salvat cateva poze cu el
si cu Ozi cea frumoasa .
gattasalvaje am urmarit filmuletul cu Sara
este fenomenala
alina023 imi pare tare rau ca ai trecut prin asemenea experienta neplacuta
aveti grija de voi si sa va reveniti cat mai repede 
kalosalina sa poarte sanatoasa si iubita hainutele Daria
ginnette felictari Adelei pentru primii pasi facuti isngurica 
stancutza am vazut pozele , foarte frumoase
Sa felcit si eu clopoteii sarbatoriti zilele acestea :
MATEI CAZIMIR
ALEXANDRU CRISTIAN
ERIC GEORGE
RADUCU 
Ellenuta imi pare din suflet tare rau pentru ce a patit draguta de Eva , sa va dea Dumenzeu putere sa treceti peste aceasta intamplare nefericita iar micutei refacere rapida 
carmen e bine-ai revenit , am vazut pozele cu frumosul David
sunteti o familie foarte frumoasa
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!