Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
dr_anca spune:
Se vede ca e sesiune nu prea mai scrie lumea
Noapte buna everybody! Va doresc o noapte fara evenimente 
Mamica de
cuminte
iulie 2008
iriss27 spune:
Eu una nu's in stresiune, azi am dus si copilul cel mare la mama. Maine vreau sa fac smotru, ca nu se mai poate trai asa.
Acum, ca sa vorbesc singura, sa va povestesc ce am patit eu. Din categoria, daca minte nu e, poate te ajuta Dumnezeu:
Joia trecuta am fost la cora cu Dav, am cumparat cadou pt Yvo, blabla. Ieri am cautat cardul, nu il gasesc ... ma rog, nu eram stresata (de obicei uit pe unde il pun). Si am mai cautat si azi .. to lejer. Am fost cu gasca in parc si cand en-am intors, zic sa dau o fuga si la banca sa intreb ... just in case. Scotoceste "bancherul" peste tot si vine cu cardul meu. Zice "aaa... l-am gasit bagat pe sub usa, dimineata cand am intrat" 
Mai rau de atat credeti ca se poate? Ei bine, da, se poate. Ma intreaba barbate-miu daca am dat sa manance la jivina paroasa (Alice, care de altfel e o scumpa - azi cand am plecat la plimbare a plans dupa noi
), raspunsul meu "Da, am dat, dar nu mai stiu daca azi sau ieri?!"

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
Caprioara spune:
Dia, multumim
.
Tecky, vazut poze
. Ce tare e aia cu Ralu in valiza!
Dara, vazut si pozele voastre, ce ati crescut si ce plete aveti si voi
!
Iriss,
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Denisa, vazut si flacaul tau facand plici in apa
!
Ooka, vazut si Sofipoc cu ochisorii ei albastrii
!
Xena, io tot astept poze noi cu Maria. Mai astept mult, soro
?
Mada, si cu fetele tale? Ma rog, tu ai o scuza, ca esti ocupata cu listutza
.
Pamantul catre Mada de Irlanda,, se receptioneaza
? Mai raportatzi si dvs ce fac fetili, va rog...
multzi.
Bafta la examene la fetele studioase!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Didi81 spune:
Mai fetelor (in frunte cu Capri), uuuf, da chiar nu puteti "convinge" sotii sa mai faca si ei ture noaptea? Eu asta nu pot sa o inteleg cu sotul care habar nu are cum e sa te trezesti noaptea sa faci ture prin casa cu copilul in brate! Pai ia lasati-i fara mancare si fara alea-alea sa vedem cum e!
Acuma serios, Cristi in fiecare noapte se trezeste sa ii dea sa manance Aidei (care si la ora actuala mananca din 3 in 3 ore inclusiv noaptea), avem stabilit, o masa el una eu
. Si se duce la serviciu chiar daca e zombie si el uneori.
Buuun, intrebare de baraj: mai e vre-un pepenas sau pepenasa fara nici un dinte la 7 luni? ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
Da mai, bine, hai sa va zic eu daca ma rugati atata ![]()
1. Am expediat dosarul la Viena! Si gata, m-au cuprins transpiratiile si o sa ma tina mult de acu' inainte, ca sa nu zic o expresie mai aiurea, cert e ca o sa iau Magne B6 fratilor, ca e strasant rau...
Adica e stresant sa ma gandesc ce va urma, emotiile, teama, numaratul zilelor, urmaritul cutiei postale.... Nasol moment, aia e,... Ma simt mai naspa ca in sesiunea sesiunilor...
2. Azi am inaugurat in mod oficial scaunelul de masuta.
3. Tot in mod oficial, Er nu mai mananca aproape nimic. O mai fi venind vreun dintisor. Aia e, am lasat-o in pace, cere ea cand i-o fi foame. Cu laptele preparat degeaba, am facut branzica.
4. In schimb e disperata dupa tot ce mancam noi. Asa ca o sa ii fac o supa de-adevaratelea ca de oameni mari, fara sare si cu asta basta, pe cuvant! Altfel mor incet incercand sa ii bag pe gat smacuri de legume fierte si blenduite... Mda... bine ca am luat tavitele mamei Annabel tocma' din Inghilterra!!!
5. Am plecat de la doctorita cea traznita si ne-am inscris la un doctor cum-se-cade, care, daca se poate crede asa ceva, are cabinetul si mai aproape de casa noastra, mai precis e la blocul din fata (nene in ce cartier RE-ZI-DE-TI-AL stau!!!)
Toate astea le-am facut azi...
Eliza e la ai mei. Cica se comporta exemplar. Mie mi-a facut circoteca in weekend, normal...
Erika se joaca de-a "hai sa o enervam pe mami" dar o iert ca e mica, si nu m-a trezit noaptea decat de vreo 3-4 ori, deci e mic copil pe langa alte vedete cunoscute noua 
Ziua nu ma lasa sa fac nimic - eu cred ca mai iese un dintisor ceva...
Gata ![]()
ankalaura spune:
Aa, si am uitat sa zic... Ce, cumva credeti ca ma bucur ca am si eu numa' un copil, ca pot sa mai respir si eu?? NUUUUU!!!! E naspa!!!
E casa goala, ma plictisesc, e nasol!
AnnaBaby spune:
Didi Ioana face 7 luni saptamana viitoare si nu are nici un dinte si nici urma ca ar iesi vreunul in viitorul apropiat. Iar cu sotul, ce sa spun, el se streseaza toata ziua saracul, ca are o gramada de treburi si griji pe cap, de exemplu saptamana trecuta trebuia sa plateasca darile la stat la firma dar nu erau bani pt ca nici incasarile nu s-au facut la timp, deh, vremuri de recesiune, si constructiile sunt printre primele lovite; vreau sa spun ca nu mi se pare foarte corect sa-l mai pun si noaptea sa patruleze cu Ioana in brate, se mai duce si el la ea cand plange, dar numai pana adoarme, adica pana pe la 12, ca apoi nu mai aude absolut nimic, si intru eu in priza. Na, asta este, nu este egalitate, stiu, dar fiecare se sacrifica in felul lui...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Eu abia m-am apucat de sportul cu facut branza si deja m-am saturat! Mai frate, dar stic degeaba laptele ala ca abia de ies 2 lingurite din 200ml,pai cand o sa manance mai mult ce fac, stric 2 litri pe zi?
Ia spuneti-mi voi mie ce branza sa cumpar eu de la supermarket, ca asa nu se poate. Care e mai potrivita, cata grasime sa aiba? Si iaurtul la fel, ca de saptamana viitoare, de la 7 luni, am sa-i dau si iaurt, de care sa iau? ma refer la procentul de grasime.
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Anka la Viena? Pai tu unde vrei sa emigrezi? Am pierdut eu ceva in urma probabil...
Anna
Ioana povestea nasterii