Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Dany cele mai frumoase jucarii sunt :hartii,sticle,etichete,castroane,linguri si polonice anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
de acord!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui dany26 fetelor...nu stiu ce are andrei dar nu se joaca singur cu jucariile mai mult de 20 min pe zi cred..... mai ales in zilele cand e urat afara... si nu iesim deloc e tare nasol.....pt amandoi cateodata dau vina pe el dar cateodata ma gandesc ca poate nu i-am luat eu jucarii potrivite pt varsta lui...desi are un patut plin de jucarii ![]() mereu ma trage de mana si maraie daca nu merg sa ma joc cu el desi si de mine se plictiseste in 5 min ![]() aaa si de cateva zile are mania sa se invarta in loc si rade si cade ![]() deci o intrebare ar fi cu ce jucarii se joaca mai mult copii vostrii?? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Eu sunt de departe jucaria preferata. Nici Eva nu se joaca singura, exceptie face doar seara cand este imbracata deja in pijamale si stie ca urmeaza sa se culce. Atunci se cuminteste brusc si se joaca si singura. Prefera carticelele, pe care le boscorodeste pe bebelusheste, niste forme care se baga una intr-alta si cateva masinute.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
dany, nici eric nu are multa rabdare cu jucariile...asa sunt toti...![]()
dar se jaoca prin rotatie... are jucariile prin toata camera, asa ca -si alege singur cu ce vrea sa se jaoce si cand...
de ex, ii place acea magaoaie de la FP, masuta de activitate, un pian ce scoate diverse sunete, ii place sa invarta rotile la toate masinile, tractorasele, etc., si mai ales...ii place sa se jaoce cu pietricelele puse de decor intr-o nisa, in living....
mai are si altele cu care se jaoca, dar putin...in trecere doar..![]()
anca, lavi...mersic de sfaturi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
anca bb adra si eladea mersi mult ca mi-ati raspuns

anca si bb, pai andrei s-a cam saturat pana si de cratiti si polonice
,
eladea si lui andrei ii plac tare tare mult pietricelele din parc de ex si daca e in carut si vede bolovani/caramizi pe strada el se intinde dupa ele ca le vrea
,dar in casa mi-e frica sa ii dau sa nu le inghita, in parc stau cu ochii pe el....
cum de e asa pustiu azi aici ca doar e asa urat afara???unde sunteti fetelor?
ii plac si se mai joaca el cu masinute, mingiute , o locomotiva de stat pe ea de la disney dar cam atat...si prea putin cu fiecare cred eu.
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
dany, pe unele ne "omoara" serviciul ;)
am uneori niste zile de imi crapa capu' si plec acasa, desi nu am terminat ce vroiam sa fac..
si acasa/s tot o leguma pana ma culc..
nu stiu de ce sunt asa de putin rezistenta la oboseala.
cred ca mai bag o cura de magneziu, poate imi revin.
nu mai stiu daca v/am spus atunci. acu vreo cateva luni aveam niste amorteli de numa. am facut o cura cu calciu (si D) si o cura cu magnezi(+B)si mi/a trecut. deci cam dupa o luna, asa.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
dany26 spune:
victo asa e, multe fete au inceput sv dar parca aasa liber ca azi nu a mai fost pe aici![]()
cum pot sa imi schimb si eu ceva la semnatura???ca vad ca au schimbat metoda

uitasem :lui andrei ii mai plac si jucariile alea cu coada de impins![]()
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui dany26 victo asa e, multe fete au inceput sv dar parca aasa liber ca azi nu a mai fost pe aici mai cum pot sa imi schimb si eu ceva la semnatura???ca vad ca au schimbat metoda ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
editeaza profil, te loghezi apoi in josul paginii la optiuni profil apesi pe semnul + si ti se va deschide...
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
adinag spune:
BUna,
Andreea, nu am nici o specializare
doar interes si muuuult citit si deschis ochii in stanga si in dreapta. Si experienta cu copiii mei. Eu sunt din Suceava, iar al meu e olandez.
Seara nu ii dau lapte, doar cereale cu lapte. iar dimineata il bea din cana cu cioc de la avent. Dar eu abia am intarcat si e clar ca nu am recurs la biberon. Eu nu vad care sa fie problema, doar seara cu dintii, poate - adica ca nu este spalat pe dinti dupa laptic. Dar na... nu se poate chiar toate, nu?
Lavi, felicitari pentru bilete! Ce fain!!!
Dany, copiii mei nu au avut la varsta asta amandoi rabdare sa se joace singuri pentru mai mult timp - doar atunci cand NU e vorba de jucarii. De ex. lui Floris ii place sa-i dau o rola de hartie igienica si s-o imparta in casa si sa ne dea si noua... La asta recurg cand e musai sa stea 5 minute singur
Iar ei in general se joaca cu ne-jucarii si exploreaza, invata, si cel mai mult se joaca cu un adult (de preferinta mama). In rest la fel ca la celelalte fete si la noi: rufele din lada de rufe murdare scoase si imprastiate, lenjeria, sosete peste tot... iubeste curele! Chestii din astea. Rar are rabdare sa construiasca ceva si apoi e asa de mandru ca bate singur din palme...
Noi am fost azi plecati, Jasmina a avut prima zi de la cursul de schi. A fost un vaaaant!!! Ca abia rasufla Floris. Dar na, am stat si noi cu nasul afara ![]()
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag BUna, Andreea, nu am nici o specializare Seara nu ii dau lapte, doar cereale cu lapte. iar dimineata il bea din cana cu cioc de la avent. Dar eu abia am intarcat si e clar ca nu am recurs la biberon. Eu nu vad care sa fie problema, doar seara cu dintii, poate - adica ca nu este spalat pe dinti dupa laptic. Dar na... nu se poate chiar toate, nu? Lavi, felicitari pentru bilete! Ce fain!!! Dany, copiii mei nu au avut la varsta asta amandoi rabdare sa se joace singuri pentru mai mult timp - doar atunci cand NU e vorba de jucarii. De ex. lui Floris ii place sa-i dau o rola de hartie igienica si s-o imparta in casa si sa ne dea si noua... La asta recurg cand e musai sa stea 5 minute singur Noi am fost azi plecati, Jasmina a avut prima zi de la cursul de schi. A fost un vaaaant!!! Ca abia rasufla Floris. Dar na, am stat si noi cu nasul afara Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
mersi Adina...
intr-adevar, seara e o problema, dar noi inca folosim periuta doar ca sa muscam din ea apoi o aruncam cat colo, deci nu se pune problema de spalat dintii...inca...dar asta seara am avut prima incercare reusita de-a papa cu lingurita...eu ii puneam in lingurita(gris cu lapte) iar el o baga in gurita si-mi cerea sa-i mai dau...
ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)