Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 21
eladea2005 spune:
salutare si de la noi....![]()
nu va intreb ce faceti, am citit pe sarite si vad ca sunt ceva problemute, pe ici pe colo...
Miha draga, parca ma vad pe mine peste cativa ani...in descrierea ta ref. la incapatanarea lui Robert...uf...copiii astia...
e f greu sa gasesti calea cea buna...vad si acum, ca are un an doar...si cand zice 'nu', apoi nu-l mai scot din asta...
si eu zic ca paote o discutie intre 4 ochi, in care sa-si spuna pasurile ar fi buna...macar asa poate afli ce-l deranjeaza...
ellis, imi place freza ta, iti sade bine...deci te faci mumaosa pt. scarbici, da?![]()
lavi, chiar ma intrebam ce-i cu tine si iata-te...nou-nouta...
da mare curaj ai avut, doamna!
te felicit oricum pentru asta! si recuperare rapida!
adina, chiar vroiam sa te intreb: ai ceva specializare pe psihologia copiilor? sau doar experienta de mama x 2 isi spune cuvantul?? ca tare bine le mai zici...
aaaa...si vroiam sa te mai intreb: de unde esti de loc, din Romania? sotul tau e tot roman?
ank, felicitari pt. gangureile printesei...de acu sa te tii...o sa ai doua voci in casa...peste vocea ta...![]()

creem, ma bucur ca ai reaparut, demult n-ai mai dat pe aici...nu stiu sa te ajut, din pacate...dar sper sa iesiti si voi la liman, cat de curand...
asa, si mai vroiam sa va intreb ceva: copilasii vostri mai beau lapticul din biberon cu tetina sau din cana / cana cu pai? ma intereseaza atat dimi cat si seara... va intreb pt ca Eric refuza(deocamdata) cana cu pai si evident si cana simpla...iar pediatra mi-a spus ca e timpul sa bea din cana, ca si adultii...
el insa e obisnuit sa-si bea lapticul seara, in pat...si evident se alinta si roade tetina in timp ce bea laptele...de cele mai multe ori il bea stand pe spate, iar pediatra mi-a zis ca nu e bine...
nu stiu cum o sa ne dezvatam...
o zi frumaosa va doresc! se anunta timp frumos, asa ca dupa nani iesim la plimbare! va pup!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
ellis, ce faci??? esti la job??? cum e???i
vreau si eu o idee de o papa rapida pt sotz....deci cu carne ,multaaaa...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Andreea si Maria bea laptele la fel inca
Lavinia eu zic ca merge niste carne prajita![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
dany26 spune:
ziua buna fetelor
bb felicitari pt operatie si pt bilete![]()
urez multa rabdare si succes mamicilor ai caror copii nu prea vor sa pape
am o veste buna despre indemnizatie:scrie in "cancan" de dum ca cei de la sect 1, 3, 4 ,6 pot depune actele direct la agentia de sector
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
andreea,
, lasa baiatul sa isi bea ;lapticul de unde vrea el, bine ca si-l bea!!! sincer, eu nici nu mi-am pus pb asta, fiind laptele de dimi si seara, ii dau sa si-l bea din ce ii place ei, cum ii este mai comod ei. lasa-l in pace ca are o viata intreeaga la dispozitie sa bea din cana, dar din bibe nu o sa mai bea. nu te grabi sa-l maturizezi ca o sa iti fie dor sa-l vezi cum se alinta cu bibe.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia eu zic ca merge niste carne prajita anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
anca e betonnnnn reteta.....
_
ancadragoman spune:
ai zis rapida si cu carne si plus ca esti si operata asa ca e f buna![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman ai zis rapida si cu carne si plus ca esti si operata asa ca e f buna anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
apropo de asta; am facut aseara un meniu copios.....si mi-am invitat niste prieteni la masa.....asta apropo de gatit si operatie....
_
dany26 spune:
fetelor...nu stiu ce are andrei dar nu se joaca singur cu jucariile mai mult de 20 min pe zi cred.....
mai ales in zilele cand e urat afara... si nu iesim deloc e tare nasol.....pt amandoi
cateodata dau vina pe el dar cateodata ma gandesc ca poate nu i-am luat eu jucarii potrivite pt varsta lui...desi are un patut plin de jucarii
mereu ma trage de mana si maraie daca nu merg sa ma joc cu el desi si de mine se plictiseste in 5 min
aaa si de cateva zile are mania sa se invarta in loc si rade si cade
......
deci o intrebare ar fi cu ce jucarii se joaca mai mult copii vostrii??
ank felicitari pt primele gangireli ale ceciliei
ellis servici usor!!!
miha....prima mea idee cand am citit despre baietelul tau cum face cu papa ...a fost ca poate imita pe alt copil de la gradi...Acolo papa?ce zice ivatatoarea?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ancadragoman spune:
Dany cele mai frumoase jucarii sunt :hartii,sticle,etichete,castroane,linguri si polonice![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2