noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

pusici si de la noi!eu sunt epuizata,ce sa mai zic,abia astept sa dorm un somn adevarat,fara gindul ca la 5-6 tre'sa sar din pat...simon e ok,se joaca pe aici...adica face dezastru ordinea facuta de tac'su dimineata...s-or intelege intre ei,nu ma bag.miine ,ca aku hus presteaza din greu...il vedem miine,cu ochii cit cepele si rosii,de nesomn...in masina se coace o piinita si pe aragaz fierbe ceva jambon cu varza,mai am de pus sucul de rosii...miine am comanda de pizza de la hus ,iar pt. simon trebuie sa fac ceva,nu stiu ce...ceva cu carne,imbietor,imi strofoc creierii...

week-end placut la toate,pupam zibe cea proaspat intepata,pa!si pupam toti ceilalti micuti,sanatosi si bolnaviori laolalta!

alison,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Hello si de la noi!

aci suntem Anca..am intrat de dimi, dar n-am vazut nici o postare..am zis ca sunteti ocupate...

am vazut-o pe Sara noastra in sling...ce marisoara s-a facut, pui pe ea...

Alison, imi faci pofta...da harnicuta mai esti...astepti musafiri cumva? daca nu, vin eu...

Nico, voi ce mai ziceti?

SI celelate fete absente la apel!!!!! Pe unde umblati? Mai dati si voi un semn!

si somnic usor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

buna dimineata dintr-un iasi insorit!asta imi face bine tare la creier-ma refer la soreala matinala...simt ca vine vara...
eladea,nu ,nu astept musafiri,dar asa se cam face in casa asta...avem comenzi,mofturele...iar eu rabdarea sa le impac pe toate...desi mai tuna si fulgera arareori...

va uram o zi frumoasa sa aveti!bye-bye!

alison,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
eu tot la pat. sunt mai bine decat ieri dar fara pic de vlaga. nu pot sa mananc nimic. si ma apucat asa un dor de primavara.... vreau sa merg in padure dupa ghiocei.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nico, uite un buchet de ghiocei pentru tine, stransi de mine anul trecut, pe cand lucram la alta scoala, cu alti copii, Sara era in burtica si eu habar n-aveam.

Alison ce mama si sotie model esti , la noi se mananca ce este, daca nu, ce este la restaurantul universitatii . Bine, nu zic, mai indeplinesc si eu dorinte ca o zana buna, cartofi frantuzesti de exemplu, de care s-ar manca toata ziua. Acu am o ciorbitza facuta aseara, cu legume mult multe si carne de vita, sau de....bou, la cat de greu a fiert.

Da Eladea, ii place in sling ca vede tot, insa nu o port mult, ca e cumintica si sta in scoica singura cu Dino la povesti, seara e mai agitata si facem schimb de bratze, cand la mami, cand la daddy.

Pusici sagetutzelor si de pe-aici si de peste mari si tari!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi va dau o cafea sau un ceai :

Nico imi pare rau ca nu te simti bine, stiu cat am tras si eu cu raceala,nu stiu ce virusii lui peste circula anul asta,sa te faci bine,cum sunt copilasii ?
Anca ai inceput sa dai meditatii,ce face Sara frumusica?
Alison zici ca la Iasi e soare,fain,aici e rece si ploua de cateva zile,Simon e ok?
Eladea cum e Eric? e totul ok la voi?
Dragaica nu a aparut de mult pe aici, ce-o fi cu ea?
Va las ca plecam imediat intr-o vizita.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca esti tare draguta. Imi place mai mult poza cu manunchi de primavara. E tare placut sa mergi sa culegi flori. Poate ajungem si noi la padura in curand.
Claudia e tare pacatos virusul asta. Nu mi s-a mai intamplat sa stau asa mult la pat de la o gripa/raceala. Copiii sunt mai bine. Alex e cu sotul afara. Pe Andra inca nu o scot. Cu domnisoara am probleme cu mancarea acum. Nu serveste decat laptic. Sper sa isi revina repede.
mancare am avut noroc ca era frigiderul plin. Pt maine ar trebui sa fac o supica.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

seara buna...

claudia, mersi e intrebare, suntem ok...
sunt cam pleostita si fara vlaga...nu stiu de ce...in rest...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

o primavara frumoasa!

toate sagetutele!

nico,sper ca esti mai bine!

anca,am vazut zibe in sling,e super ,mai ales in sling cu tati!ce mare e zibe,cind a trecut timpul?akusi 3 luni?si deja se uita smechereste...

claudia,multumim de intrebare,suntem ok-adica tusim,dar nu de speriat...tu si ai tai ce faceti?

eladea,a dat astenia de primavara-n tine,cred...ceva vitamine sa faci fata ericutului?

dragaica,ionela,nemhi,crissa,elvie,monique-poftiti la martisoare virtuale!

alison,mami de simon
poze

Mergi la inceput

Alison, se prea poate sa fie ce zici tu, dar mai e ceva...ceva ce-am aflat azi si e de bine...sper sa si fie adevarat...

Ghici ghicitoarea mea?

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput