Aspirante cu vechime "medie" (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bun...sunt acasica...dar trebuie sa pregatesc bagajul lui barbatumeu...pleaca pentru o saptamana in Italia si Franta...eee...ma gandesc eu...cand am ramas bortasa cu Darius...el era tot in Franta...poate duminica cand imi fac testul...si el este in Franta..

in fine...sa vedem

Arianna imi apre rau pt criza de rinichi...si eu am avut prin facultate...stiu cat de urate pot fi crizele
Crissa sigut vei reusi sa ramai insarcinata cu doctorul tau...cel urat...m-ai facut sa rad asa frumos ai povestit despre el...si despre sotul tau si ceasca.[:-))]
Kitzysper ca Dianei sa-i treaca, si sa nu o mai doara nimic...sa scape si de durerile provocate de dintisori...
Coco iti tin pumnii, spr ca feelingul sa se adevereasca
Moni dragalasa mea, abia astept sa-mi spui cum a fost...cum arata puiul tau minunat...ca doar il vezi prima data, nu?..Sa dea Domnul sa fie cu noroc...

buuuuun...si acum ma pregatesc de una alta prin casa....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

cred ca se va intelege gresit...cand l-am anuntat pe cristi ca-s bortoasa, el era in Franta...ca altfel....

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Acuma ca ne-ai atras atentia am vazut ce se intelege ca la prima citire nu mi-am dat seama

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Arianna imi pare rau de rezultatul la bhcg. Dar ce valoare ti-a iesit? Ca stiu fete care acum se joaca cu bebe si la bhcg au avut valoarea 2 si totusi teste pozitive!!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Medeea.....valoarea a fost 2......faza e k am facut si marti si ieri test de urina....si acum sunt negative-negative.......nu mai trag nici o speranta luna asta.

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Arianna curaj!!!!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Kitzy noroc ca am vazut, ca altfel...cred ca iesea cu paruiala...cu soacra..

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

abia astept sa vina Monica si sa ne povesteasca, stau ca pe ghimpi, serios!...nu mai am rabdare...
...cred ca in seara asta ...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Arianna curaj!!!!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Curaj gaina k te tai..............am dragutza.......nu ma dau eu asa usor batuta.......sunt o luptatoare de felul meu.....

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Moni, scumpa mea,
uite ca Bunul Dumnezeu s-a indurat de suferinta ta, si acum o inimiara bate cu putere la tine in pantec.
Meriti sa fi mama,la fel ca multe alte fete..
Iti doresc din suflet sa te bucuri de burtica, sa o duci sanatoasa si fericita (burtica), apoi sa dai nastre unui copil perfect sanatos, asa cum meriti.

Ingerasul Andrei va veghea intotdeauna asupra ta...asa cum si ingerasul Darius va veghea mereu asupra mea.
Doamne Ajuta! ma voi ruga pentru tine si pentru sufletelul din burtica ta....meritati atata fericire!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello

Am intrat scurt, sunt la ai mei. Sa va dau explicatii:

Bebe are 7,5 mm, e foarte bine lipit de mami, uterul arata perfect, ii bate inimioara bine. Am tensiune buna 12 cu 7. S-a minunat doctora. Mi s-a explicat in mod expres ca sunt un caz "foarte greu", caz patologic foarte greu. Si greu din prisma doctorului care mi-a urmarit prima sarcina... voi fi urmarita si spionata pe toate partile de mai multi doctori. Mi s-au pus 1001 de intrebari. Mi-a placut la nebunie de doctora la care am fost. Foarte meticuloasa si sarguincioasa asa, nu stiu cum sa va spun. Mai vedem pe parcurs ca ma vor urmari amandoua. SRI-ul e in spatele meu.
Acum m-am linistit, rasuflu usurata pana la urmatorul control

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput