Aspirante cu vechime "medie" (24)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Buna seara....
...inca nimic la mine...vad maine...poate avem ochisori...
...sa vedem acum, ca nu mai am nici un fel de strae, nici ca mi-ar veni CM, nici de gravideala...vedem acum!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
monica_dicut spune:
camy, tin pumnii strans strans pt maine. DAi sms dc sunt 2 auzi???? 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
dedus75 spune:
Buna seara fetelor..:)
sper sa ma ''adoptati'' si pe mine in discutiile voastre care sunt extrem de interesante...
pentru inceput cred ca ar trebui sa va spun povestea mea....a noastra de fapt.Incercam fara succes sa avem un copil /( de vreo 1 an), motiv pentru care am tot cauta un medic bun si interesat...trebuie sa va spun ca la timisoara....sunt toti cam ''saturati'' .Am gasit un medic in Hunedoara specializat in fertilizari artificiale,mai precis in-vivo....Ehhh.... si de aici incolo incepe aventura.....amurmat tratament de stimlare ovariana, eu avand trompa dreapta total infundata si ovarul fara foliculi, si aseara....30.01...am fost programati pentru procedura de fertilizare
Cam asta este...acum asteptam sa vedem ce se intampla
Mult succes celor care incearca !!! va pup
vias spune:
Moni daca sunt II nici un sms...sirect tipat in ureche!!!! 
Scumetelor...noapte buna 

ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
sper ca intelegeti ce scriu pe aici...la mine nu prea mai merge tastatura...am varsat pe ea ceva...odata demul, nici nu mai stiu ce...si nu mai merg calumea literele...

ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
BUNA DIMINEATA VIITOARE MAMICI 
inca nu a venit monstrul..
asa ca acum fac o baita, apoi o prajitura, si ma pregatesc sa merg la biserica si la cimitir...
..cand ma intorc o sa cumpat un test...
..cred ca dupamasa aflam!![]()
Azie e ziua cea mare...da sau nu!!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
iepumic spune:
vrmoana, eu am probleme cu tiroida dar la Parhon nu mai calc decat daca trebuie sa fac vreo investigatie care nu se poate face in alta parte sau vreo operatie. Am o doctorita endocrinolog care in afara faptului ca este un om extraordinar este si din pdv medical super, in sensul ca nu se uita cu ochelari de cal la pacient, numai pe analizele de tiroida &co. Hormonii astia afecteaza intreg organismul si in special fertilitatea. Eu i-am zis ca vreau un bebe si ca dr. ginec. nu prea m-a ajutat, i-am zis ce tratamente mi-a dat ala (stimulare ovariana fara analize ca lumea inainte si fara monitorizare pe parcursul stimularii) si a in clipa aia ea a zis ca se ocupa ea sa raman eu insarcinata, imi da analize, tratamente, ce-o mai fi nevoie...si ca sa nu fac ce mi-a dat ala ca ma dau peste cap de nu ma mai reglez in veci. ea nu se joaca cu viata si sanatatea pacientilor si nu face experimente pe ei. Sa nu credeti ca primesc vreun comision ![]()
de-o laud atat, atat dar stiu cat de greu este sa gasesti un medic bun si eu sunt foarte fericita ca am gasit-o si am mare in credere in ea! (ca si cu "uratul" Crisei, lol). O cheama Dr. Fraga Paveliu, daca dai search pe nea Gogu, e primul site care iti apare (centre medicale Paveliu).
camy, pupici, 

. Tin pumnii.
Si voua fetelor si o duminica frumoasa!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
Mersi pt informatii Iepumic.
Camy bafta!
Buna dimineata!
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dedus75 Buna seara fetelor..:) sper sa ma ''adoptati'' si pe mine in discutiile voastre care sunt extrem de interesante... pentru inceput cred ca ar trebui sa va spun povestea mea....a noastra de fapt.Incercam fara succes sa avem un copil /( de vreo 1 an), motiv pentru care am tot cauta un medic bun si interesat...trebuie sa va spun ca la timisoara....sunt toti cam ''saturati'' .Am gasit un medic in Hunedoara specializat in fertilizari artificiale,mai precis in-vivo....Ehhh.... si de aici incolo incepe aventura.....amurmat tratament de stimlare ovariana, eu avand trompa dreapta total infundata si ovarul fara foliculi, si aseara....30.01...am fost programati pentru procedura de fertilizare Mult succes celor care incearca !!! va pup |
Dedus75, bine ai venit la noi. Aici e o urare pentru noile "intrari": sa nu stea mult la noi, dar in sensul ca sa ramana repede gravi si sa mearga mai departe la odisee, nu ca sa nu mai intre pe forum... hihihi...
Vezi ca primele 10 mesaje nu iti apar in timp real, pentru ca sunt moderate, de aceea e posibil sa nu primesti raspuns la ele imediat. Scrie si tu ce iti vine in minte, ca sa treci de cele 10 si sa vorbim apoi pe saturate...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png