Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
madybulancea spune:
Buna fetili...
Vreau sa ii felicit pe alex si maya,,,ff frumosi f destepti!!
Adelyna moaamaa ce zi!

Gaia vreau sa iti zi ca te admir mult,e greu tare cu 2 copii si ce aventuri aveti....nu ai luat-o razna????
Rein bine ai venit acasa...asteptam vesti!
Loradin vezi ca e bine totul...felicitari ink o data!
razvi e bine...e un santajist,daca ii zic ca ma supar pe el vine si ma pupa...in ultimul timp e f pupacios si parca e mai docil asa,ne intelegem mai bine!
de ziua lui razvi,chiar daca e peste 3 luni, o s-o facem tot la padure,unde am facut si motul....chiaar nu v-am aratat pozele de atunci,o sa incerc sa le pun dar sa gasesc un cd bun cu poze ca al meu nu mai mere!!!
noi am facut prevenarul,am facut a doua doza luna trecuta,adik ianuarie,si de la revelion nu s-a mai imbolnavit sa dea dumnezeu sa nu se mai intample,,si daca da mai usor ca m-am saturat...
laina,antonia are o sensibilitate in gat???dar a fost bolnava din cate stiu eu o data,de doua ori,ce sa mai zic de razvi care avea luna de luna,daca nu chiar la doua sapt,rosu in gat,care degenereaza in bronhopneumonie daca nu il tratez cum trebuie....
o seara buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
gaia.nevia spune:
Am gasit pe net reteta de pirosti cu carne:
tocatura de
carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea
tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga
smintina.
Doar ca aici scrie ca aluatul il taie rotocoale si prajeste totul in grasime ca pe gogosi. Buni punea in tava, intre doua foi de aluat care iesea usor crocant, si cocea la cuptor.
Cand reusesc sa vorbesc cu mama, o intreb daca ea mai stie cum le facea buni...sa vad daca e altfel umplutura fata de reteta de pe net.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
riloasa spune:
Mie nu imi place cum imi iese painea la aparatul de paine. Este cruda pe deasupra, nu se rumeneste. Am facut de multe ori si eu si sotu si iese la fel. Nu am folosit decat drojdie la plic. Ne-am lasat pagubasi, nu a mai incercat de vreo 2 luni.
Mihai e bine, tot am fost la petreceri unde se simte cel mai bine.
diana_jors spune:
riloasa, drojdia la plic trebuie dizolvata in putina apa calduta, altfel nici mie nu imi iese bine.
Iar legat de coaja - masina mea are 3 nivele de rumenire, unul in care nu e rumenita deloc, unul in care e foarte rumenita, si unul mediu. Eu prefer sa fac painea pe mediu.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
stefimic spune:
LAINA referitor la prieteni, da intr-adevar avem foarte multi cu copii numai ca nu pot sa-i chem nici pe toti ca se face nebunie in casa.
referitor la numarat stie si STEFI sa spuna ca are doi ani si ca i-l cheama STESI dar cand ajungem la numaratul adevarat incepem de la doi, asa ca nu-ti fa probleme ca va invata si dulcica ta sa spuna mult mai multe dar cred pana la urma ca avem si noi prea multe pretentii de la ei, toate la timpul lor.
ehe ADELYNA probleme cu wc si noi avem, cand ne ducem in vizita la o prietena de-a lui STEFAN parintii s-au invatat si cum intram pe usa incuie usa la wc, in doi ei se antreneaza numai la prostii, intr-o seara erau amandoi bagati in wc si au bagat si periutele de dinti si covorasele deci in concluzie era jale in baie si de atunci ne-am invatat minte si incuiem usa.
ca sa faci fata la piticii atomici.
si in final chiar asa mai fetelor mai terminati odata cu atatea prajituri, viespi si pirogi ca moare omul in fata calculatorului, nu ca nu as face nimic dar nu mai pot sa tin pasul cu voi nici la capitolul gatit, asa ca fieva mila.
va pup. o seara placuta
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
lilidana spune:
Hai sa ma descarc,ca vad ca ma incurajati
.
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Saptamana trecuta a fost una de cosmar:David a tusit non-stop,fara exagerare.La un moment dat am "contorizat" pe o jumate de ora 18 accese de tuse
.Daca calculez ca la fiecare acces a tusit cam de 5-6 ori,pe o zi intreaga imi da o suma care ma ingrozeste.Si chiar m-a ingrozit,nu pot sa va descriu starea mea,iar el era obosit,nervos,flamand,aproape epuizat.Nu-si mai putea sustine capul de la atata tuse,a zacut ore in sir in bratele mele...
Si,in plus,a facut si febra,mare,spre 40!
Ne-am dus la pediatra pentru a doua oara intr-o saptamana si...i-a dat antibiotic
.Sa va spun ca era repriza a 5-a in 3 luni?
Simteam ca mor...iar despre tuse n-a avut ce sa ne zica,doar ne-a facut o programare la ORL-ist,pentru...ghiciti?10 martie!!!
Ca asa se procedeaza aici
...
Apoi,mi-a venit ideea "geniala" sa caut in farmacie un sirop de tuse,desi aici sub 2 ani nu gasesti nimic.Am zis ca nu-mi pasa,eu ii dau si gata,nu mai rezistam sa-l vad asa...am gasit stodal,de care stiam din Romania si am fost in al 9-lea cer,parca gasisem o comoara.Si...l-a ajutat,oarecum,adica accesele de tuse sunt mai "rare" cam de 3 ori.
Am luat-o razna,fac statistici,notez,compar...sunt intr-o stare de tensiune de nedescris...
Pe 1 am fost la alergolog,care e si consultant pentru astm,si vestea buna e ca David nu e alergic la cele 4 grupe de alergeni pt care a fost testat(principalele grupe,cred eu) si nici suspect de astm nu e.
Bun,ma bucur,dar de ce David continua sa fie bolnav?Ce nu e bine cu el?Ce sa fac?Ca eu nu pot sa ma linistesc cu un diagnostic/rezultat si sa astept sa...creasca.Ca una dintre supozitii era ca din cauza varstei mici si a colectivitatii,combinate cu sensibilitatea lui(probabil genetica),el e predispus la raceli/otite si altele de genul asta,dar,cu timpul,toate se vor "remedia".
Asta nu e un raspuns pentru mine,o mama paranoica.Asa oi fi eu,sau asa e normal sa fii?Voi cum ati accepta verdictul asta in locul meu?
Eu sunt total in afara controlului,ma gandesc la tot felul de prostii...
Si,ca si cum n-ar fi de ajuns,stomacelul lui nu mai suporta antibioticul,vomita si l-am oprit dupa 5 zile...nici nu stiu daca am facut bine...
Va las ca am o durere de cap...si sunt si cu gripa,sau ce-o fi asta...
Va multumesc ca aveti rabdare sa-mi cititi randurile si ca va ganditi la noi.
Sanatate va doresc.
lilidana spune:
Am reusit sa aduc mesajul aici:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilidana Hai sa ma descarc,ca vad ca ma incurajati .Nici nu stiu cu ce sa incep... Saptamana trecuta a fost una de cosmar:David a tusit non-stop,fara exagerare.La un moment dat am "contorizat" pe o jumate de ora 18 accese de tuse .Daca calculez ca la fiecare acces a tusit cam de 5-6 ori,pe o zi intreaga imi da o suma care ma ingrozeste.Si chiar m-a ingrozit,nu pot sa va descriu starea mea,iar el era obosit,nervos,flamand,aproape epuizat.Nu-si mai putea sustine capul de la atata tuse,a zacut ore in sir in bratele mele...Si,in plus,a facut si febra,mare,spre 40! Ne-am dus la pediatra pentru a doua oara intr-o saptamana si...i-a dat antibiotic .Sa va spun ca era repriza a 5-a in 3 luni?Simteam ca mor...iar despre tuse n-a avut ce sa ne zica,doar ne-a facut o programare la ORL-ist,pentru...ghiciti?10 martie!!! Ca asa se procedeaza aici ...Apoi,mi-a venit ideea "geniala" sa caut in farmacie un sirop de tuse,desi aici sub 2 ani nu gasesti nimic.Am zis ca nu-mi pasa,eu ii dau si gata,nu mai rezistam sa-l vad asa...am gasit stodal,de care stiam din Romania si am fost in al 9-lea cer,parca gasisem o comoara.Si...l-a ajutat,oarecum,adica accesele de tuse sunt mai "rare" cam de 3 ori. Am luat-o razna,fac statistici,notez,compar...sunt intr-o stare de tensiune de nedescris... Pe 1 am fost la alergolog,care e si consultant pentru astm,si vestea buna e ca David nu e alergic la cele 4 grupe de alergeni pt care a fost testat(principalele grupe,cred eu) si nici suspect de astm nu e. Bun,ma bucur,dar de ce David continua sa fie bolnav?Ce nu e bine cu el?Ce sa fac?Ca eu nu pot sa ma linistesc cu un diagnostic/rezultat si sa astept sa...creasca.Ca una dintre supozitii era ca din cauza varstei mici si a colectivitatii,combinate cu sensibilitatea lui(probabil genetica),el e predispus la raceli/otite si altele de genul asta,dar,cu timpul,toate se vor "remedia". Asta nu e un raspuns pentru mine,o mama paranoica.Asa oi fi eu,sau asa e normal sa fii?Voi cum ati accepta verdictul asta in locul meu? Eu sunt total in afara controlului,ma gandesc la tot felul de prostii... Si,ca si cum n-ar fi de ajuns,stomacelul lui nu mai suporta antibioticul,vomita si l-am oprit dupa 5 zile...nici nu stiu daca am facut bine... Va las ca am o durere de cap...si sunt si cu gripa,sau ce-o fi asta... Va multumesc ca aveti rabdare sa-mi cititi randurile si ca va ganditi la noi. Sanatate va doresc. |