Sezatoarea canadiana (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Khristin- multumim,si noi va pupam si va urmarim cum cresteti.

Andy-da,alaptez exclusiv si in 7 saptamani si-a dublat greutatea.E o papacioasa,uneori am impresia ca o sa ma inghita si pe mine. Dar si ea vomita,depinde cat mananca si cat de agitata este...

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

gata am revenit

am facut o baie super calda, dar torticolisu tot acolo

as pune eu pach cald dar nu amasa ca o sa cer un masaj la colegu dar el deja sa vedem daca se combina

Maru multam de aprecieri....catelu e in escztaz....e tare haios, si iubaretz, insa are o bila neagra ca plange cand ramane singur dupa ma-sa adicateala io si rar vine noaptea sa ceara daca are un envie presant....noroc ca se intampla rar
Cu V te inteleg perfect, si noi suntem in aceasi ciorba, sotul e chiar in concediu de boala pana la sf lui martie, si l-a apucat injinereala acum, vrea sa intre in ordin....ca cica are mai multe sanse, si mai mult stres la tartacuta implicit
sper totusi sa-si lucreze mai bine partea artistica
Monicuta BB tu ziceai ca cunosti...scuze mesajul era cu alta destinatie, dar am si eu un artist la purtator care se vrea descoperit si are nevoie de indrumari....

Dragaica pozele sunt facute in vacanta la Fundy Trail, New Brunswick
http://www.fundytrailparkway.com/, mai sunt cateva din traversier catre Grand Manan Island si de pe insula
Ne-a impresionat mult zona aleasa, noi facem mult vacante expeditii
am mai facut si Iles de la Madelaine in 2007, un loc mirific, din pacate ne-a lasat aparatul pe drum nu avem poze
Ce ai rezolvat cu tapiul?

planuisem o vizita la carnaval, dar nu am ajuns, ieri a fost frig, si azi cu torticolisul nu mi-a ars de nik....am gatit o rata.... .delicios pt cine iubeste zburatoarele astea

cu certificatul catolic, Steph e botezata in Toronto, ortodox, dar la botez ne-a dat si un certificat , in baza caruia putem sa o inscriem la o scola catolica, nasicul ei tocmai urmand una, in baza aceluias certificat
Din pacate in Quebec nu ne foloseste

nu mai stiu ce voiam sa zic...ca uitai siruk

Nelia sanatate la prighindei si tuturor celor suferinzi

eu am o saptamana chargee asa ca ma duc la dodolica, marti si joi se lasa si cu overtime

va doresc o saptamana buna

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Pucku,deci eu am inteles ca bb este botezat ortodox si i-au eliberat certif de botez care este acceptat de catolici??La care biserica din Toronto a fost botezata?Vino cu mai multe detalii,pls!

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Maru intrebai de cautari de job poate sa inceapa cu workopolis si agentii eu prea experta in cautare de job nu sint am venit acum 9 ani in Canada si sint in acelasi job.

Ritah deci nu am fost colege eu am terminat Automatizari la seral.
Vezi ca i-am raspuns pe privat

Ana_Stroe eu sint sint unul din aia din umbra va citesc mereu de scris scriu mai rar dar de citit va citesc zilnic, am vazut si pozele di Romania superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Pucku nu am rezolvat nimic cu tapiul, am vorbit cu sotul poate-mi cumpar niste pantofi din aia speciali cu talpa ortopedica ca nu se mai poate.
Joia lucrez de la 10 la 8(cu 2 ore pauza) nu-ti poti imagina ce dureri de picioare am seara, joia trecuta mi-a luat o ora sa adorm, imi venea sa plang. Fetele imi tot zic ca o sa ma obisnuiesc
in sfarsit....
Fetelor ce planuri aveti de Sf.Valentin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Si eu ma simt cu musca pe caciula! Cred ca de joi incoace am contribuit semnificativ la cele 5000 de vizualizari (Ana, nici nu stiam ca se contorizeaza!) De joi zic, pentru ca de atunci am facut de planton pe langa copila mea, care s-a chinuit cu un croup sau laringita sau cum i-o fi zicand acelei chestii care te baga in sperieti... Cele care ati trecut prin asta stiti despre ce vorbesc, sper ca noi am scapat de data asta, dar eu sunt inca marcata, of.

Sunteti o lectura nocturna foarte placuta, m-ati ajutat sa-mi mai switch gandurile spre altceva. Multumesc, si scuzati indiscretia, nu a fost cu ganduri rele!

Si daca tot am deschis gura:

Pucku, ai incercat masaj cu Myoflex? Mie mi se pare destul de bun la genul asta de suferinte.

Dragaica, poate te uiti dupa niste inserturi de pus in pantofi de la Dr.Scholl. Sunt de diverse forme si consistente. Dupa parerea mea sunt geniale, totul e sa iti incapa in pantofii curenti.

Noapte buna!

Maria, Mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Puckule, m-ai terminat cu pozele tale. In primul rind, sinteti asa cum ma asteptam, boemi si plini de viata. In al doilea rind, fata e a lui tati toata sau mi se pare mie!?! Si in al treilea rind, cind faceti urmatoarea expeditie si unde? Inainte de a fi parinti, erau genul de concedii pe care le faceam. Si tot asta ne dorim sa facem, dar am asteptat sa mai creasca pruncii. Cin spui expeditii, adica mergeti cu cortul, la intimplare, va faceti traseele de acasa!?! Detalii, te rugam! Si ia fa tu o lista cu locurile pe unde ati fost, ca observ ca aveti gusturi, ca daca nu mergem impreuna, macar sa va calcam pe urme! Frumos, mi-a placut mult ce am vazut, incintata sa va cunosc frumoasa familie!
Robotzica, nu stiam ca ne citesti, imi pare bine ca te vad si aici, de cind te astept! Sa ne mai scrii, da? Noi am tras-o cu asa ceva si nici eu nu pot sa uit, m-am speriat foarte tare. Sanatate multa!
Dragaica, 7 ore in picioare!?! Eu nu as rezista, esti tare ca rezisti si atit. Cred ca as bate pe cineva la sfirsitul zilei...
Am citit mai multe, dar numai cu cititul am ramas, ca acum numai asta imi trece prin cap... e clar ca fara doua pagini nu merge. Oricum, sint rau de tot, astazi am incercat sa joc Monopoly... of, viata mea, am deschis cutia aia mare, am citit cartea tehnica si... am inchis-o la loc, prea complicat pentru mine, i-am aratat Agatei ca scrie 8+, asa ca mai asteptam vara ca sa jucam... nu i-am spus ca de fapt ar fi trebuit sa scrie 40+...

Mama lor de lectii, ca am tras astazi amindoua vreo doua ore si parca nu am facut nimic. Si dupa ce am adormit trupa si am terminat mincarea, cica sa-mi pun si eu un film - filmul bun, merita vazut, dar daca ar fi avut cine sa-l vada... asa, s-a vazut singur, ca eu una am adormit dupa vreo jumatate de ora si m-am trezit acum, la 2 noaptea, ca sa ma uit la pozele lui Pucku si sa visez frumos si color la noapte... sau cu ochii deschisi.

Try, ce film spuneai tu ca ai vazut intr-o zi si ti-a placut? Ca vreau sa dau si eu comanda...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ana, tu stii ca eu sunt in umbra..nu da!Va citesc mereu, dar ce sa va pove de aici???

C'est moche, c'est moche, c'est moche!

Eu am mai pus intrebari, dar cum am trecut ca si inexistenta, am tacut, ce sa mai zic?

dar citesc...asa mai aflu cate una alta si sunt la curent cu felul de viatza de acolo. Deja stiu ca la dr. trebuie sa galerez pt. medic de familie, iar la scoala...deocamdata nu-mi fac probleme, in mare stiu ce scoli vor urma, urmeaza sa fac inscrierile cand va fii momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata, fete frumoase! Sa aveti o saptamana cum va doritzi!

mikiion, mama, nu te supara pe mine, pare ca tonul meu era mai rastit, da nici de cum, asa e cind berea filtreaza gandirea

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'Neata! Chiaunica sint, iar nu am dormit... Din umbra sau neumbra, da' chiar nu mai scrie nimeni!?! De ce sinteti asa tacute in dimineata asta, nici nu am cu cine sa-mi beau cafeaua! Hai, ca va dau si voua una, poate va treziti!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput