Sezatoarea canadiana (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

niste patch-uri calde pe gat si ceafa din cele cu deep muscle relaxation. Au un adeziv pentru piele
Daca iesii la rampa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Puku mi-au placut mult peisajele, unde sunt facute pozele?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

AB, ce mai faci tu si copilasii? Mai vino pe aici

Simona73, eu am auzit de cazuri care au obtinut acel certificat, prin frecventarea slujbelor catolice. Cred ca trebuie sa vorbesti cu preotul. Depinde numai de tine cat de important este sa trimiti copilul la scoala respectiva catolica. Pupici micutei tale

Ontario, pana la urma ne mai intalnim sau ba? Am vazut ca nu s-a cazut de acord nici macar asupra datei, sa nu mai vorbim de locatie.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai sambata viitoare la locul cu clatitele suna cel mai convenabil!

Ana, si eu tot din umbra de multe ori, da eu ma scap si mai si scriu, ca de am invatat sa vorbesc dar nu am invatat sa tac!

AB, acusor, bine ai venit la noi

revin sa zic, Pucku frumoasa domnisoara da m-am indragostit de catel! iar tu arati excelent!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Si eu mai trag cu ochiul la voi din simpatie!

Hei, ma bucur ca te citesc din nou, a meritat sa intreb.

Dragaica, eu ti-am spus atunci ca nici vorba, ne vedem vineri?

Pucku, e o artista adevarata domnisoara ta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ana cum sa nu vin, nu scap ocazia sa ies fara sot

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mikiion, acum am vazut intrebarea ta...in Ontario scolile in franceza 100% sint numai pt. copiii ai caror parinti sint qubec sau vorbesc franceza in familie. Copilul nu trebuie sa fie catolic ca sa inceapa scoala in franceza. Cu alte cuvinte nu e conditionata de religie. Mai exista si varianta French Immersion, unde se urmareste studierea materiilor atat in franceza cat si in engleza, si nu exista conditii nici de religie, nici de parinti vorbitori de franceza, ci numai dornici sa-si ajute copii la teme.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Nu vreau sa ma bag pe unde nu-mi fierbe olicica, dar ma mai uit la pozele vizibile si ascult o znoava cu cate-un puiut "canadez".
Noi suntem bine si crestem maricei. Poate la vara om merge la socri in Toronto si voi vedea pe cateva:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Simona: E tare dragutz ursuletzul ala de la H&M dar nu mai intra in el deja. S-a lungit, a luat si in greutate (a pus in prima luna 730g de la pierderea fiziologica). Poimaine merg sa-l cantaresc din nou. O sa mergem cam tot la 2 sapt. sa-l cantarim in primele luni, sa se linisteasca mama nebuna.
Tot regurgiteaza/vomita, dar are zile mai bune si zile mai rele. Micutza ta cum a luat in greutate pana acum? O alaptezi exclusiv sau?

Ana: Si eu le citesc pe americance din umbra. De fapt, le citeam, ca acum nu mai apuc... Speram ca toti cei care citesc subiectul, il citesc din simpatie si nu scriu din timiditate (si mie mi-a luat ceva timp pana mi-am facut curaj sa scriu aici).

Mikiion, Pucku: Ce poze reusite!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Merci kristin.Ma gandeam eu, ca doar trebuie sa fie ca si aici si anglofoni( de origine irlandeza italiana catolici)
Maru eu doar intrebam

In Quebec pana in 95 era tot cam asa. Comisiile scoalre erau separate in functie de religie si apoi de limba. Apoi au dat o lege noua si au redistribuit comisiile doar teritorial ( ca intr-un stat laic) si apoi in functie de limba engl sau franceza.
Scolile religioase mai sunt doar private....Exista si o scoala greaca, de exemplu.
Eram curioasa cum e in Ontario. Deci au ramas pe vechiul sistem. Eu intrebam pentru ca noi daca ne vom muta la un moment dat , poate chiar peste cativa ani, dupa ce va face copilul cativa ani in franceza daca poate sa urmeze tot in limba asta.Mai e pana atunci oricum are doar 2 ani jumate

Dracaica raspunsul este da. Da o cautare pe net dupa legea 101 si o sa te lamuresti. Ai gasit curs de engleza scrisa? Mi-am adus aminte ca ami e ceva la YMCA Montreal. Dar nu stiu daca au sambata....
S-au terminat azi serbarile. Alta data o sa mai anunt cand mai apare ceva. Am uitat acum. Ai incercat sa mergi la patinoar in Veux port?
Ana si pe mine m-a socat acum cateva luni chestia asta, cand am vazut din intamplare ce VIP-uri suntem Sau soap opera????
Despre parola, o putem schimba periodic la nevoie.

Eu as cocheta cu ocazia asta sa vin si eu. Dar cand ma gandesc ca il vad asa putin pe copil nu ma indur. Acum am si sambata dimineata curs de engleza. Imi mai ramane doar duminica libera pentru el. Asta pana la sfarsitul lui aprilie.

Nelia spuneai mai demult ca faci iaurt de fructe in casa. Pui si zahar? Marc a trecut de faza critica de greva foamei, inceputa cam acum un an. Accepta macar sa incerce ceva nou
Asa ca trec la etapa urmatoare, introducerea de mancare sanatoasa. Pana acum eram in etapa, ii dau orice prostie numai sa manace ceva... Ma bucuram cand manca un chesburger de la McDo...Ca si asta era rar...Nu dati cu dar disperarea te face sa accepti orice.
Incep aceasta etapa, cu iaurt mai bun, ca in danone sunt numai procarii... Am gasit ceva bun de la Astro style Balcan, dar parca as vrea sa fac eu in blender. Problema e ca obisnuit fiind cu mult zahar, nu-l accepta asa pur. Sa pun miere?Ca sa evit zaharul?

Va las ca s-a terminat baia lui Marc si pauza mea

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput