Delia,probabil nu ai pus si nu ti s-au pus conditiile de la bun inceput...Prietenie,prietenie,dar eu te platesc,imi las copilul pe mana ta,respecta-mi cerintele si dorintele,si vice versa,cred ca ar fi fost un start destul de fair si bun...
Avem si noi bona la piticania noastra,relatiile sunt exceptionale,din primele zile am considerat-o pe Doamna parte din familie,este omul pe care ma pot baza in orice situatie,imi este ca o adoua mama,dar totusi,exista limite:Esti o angajata,dupa cum scriam mai devreme,respecta-mi cerintele,nu uita de ce te afli in familia noastra??!!,suntem prieteni pana la un anumit PUNCT,nu?
Te pup...
Da,imi dau seama ca nu i-a fost usor 6 luni departe de familia ei si sa aibe in grija un copil de 1 an,dar tinand cont ca a crescut 2 fete ale ei plus copilasii acestora,.....nici nu m-as gandi sa iau pe cineva care nu a crescut copii,...adica nu invata nimeni pe copilul meu ....cum se cresc copii.Si a venit pentru ca si-a dorit si ea,nu am insistat eu ci mai mult ea.Ma repet,2 discutii in 6 luni mie imi suna bine,...adica eu nu am ramas cu nemultumiri fata de ajutorul dat de ea caci si eu ca mama fac greseli,...nu sunt perfecta,deci nu am cum sa cer perfectiune.M-a surprins tare de tot ca buba asta pe care eu nu o vedeam a rabufnit acum,....Si la fel cred si eu ca nu are nimic de a face cu nationalitatea bonei,....plus ca eu nu pot sa aduc persoane pe care nu le stiu eu sau familia mea,mama,sora,etc,....nu pot si gata.Si eu am avut o doamna pe care o astept cu mare drag inapoi dupa ce pleaca mama pentru ca in lunile petrecute mi-a depasit asteptarile,in sensul bun,binenteles.Din nou,...multumesc pentru sfaturi si da trebuie neaparat puse niste limite,....Fug ...
Delia, am crezut ca prietena ta e tanara si nu stie cum e cu [] copiii. Nu-ti mai face probleme, daca avea nemultumiri, trebuia sa le fi spus atunci ca sa stii si tu.
Maria