Masina de cusut electrica-de care ?
Raspunsuri - Pagina 3
vdrag spune:
Mi-ati putea spune cum se poate numi(sau daca exista!) la masina de cusut modalitatea de a face tiv fara a se vedea pe fata materialului cusatura? Multumesc!
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vdrag Mi-ati putea spune cum se poate numi(sau daca exista!) la masina de cusut modalitatea de a face tiv fara a se vedea pe fata materialului cusatura? Multumesc! mamica unei printese |
Functia se numeste "tiv ascuns", la masina mea de cusut scrie in carte cum se face si are un piciorus special pentru asa ceva!
Lumea mea
vdrag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inbox
Functia se numeste "tiv ascuns", la masina mea de cusut scrie in carte cum se face si are un piciorus special pentru asa ceva! Lumea mea |
Multumesc pentru raspuns inbox! Dar in engleza are idee cineva denumirea?
inbox spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui vdrag
Multumesc pentru raspuns inbox! Dar in engleza are idee cineva denumirea? mamica unei printese |
M-am uitat in carte, insa nu este scrisa decat in bulgara, rusa si romana :), cred ca mai aveam o carte in care erau instructiunile si in alte limbi, dar momentan nu stiu unde este, daca am o revelatie iti scriu :).
Lumea mea
IrimiaF spune:
Eu am o masina Brother Innovis 10 si am primit la cumpararea ei manualul in romana, engleza, polona, germana, etc.
La cusatura de tiv invizibila scrie "blind hem stitching" si sunt doua variante: pe materiale de greutate medie "blind hem stitching on medium weight fabrics" si pe materiale elastice "on stretch fabrics".