Masina de cusut electrica-de care ?
Raspunsuri - Pagina 2
Tala spune:
Inbox eu te sfatuiesc sa uiti de Carref Home (cam tot ce am vazut marca asta este cat se poate de prost). Eu am Singer si am facut cu ea perdele, asternuturi, costume de serbare pt pici si alte incercari. Insa din ce am citit si aici (in special de la Guguluff) mi-ar placea acum sa am o Privileg macar (nici un Brother nu m-ar deranja). Crede-ma ca diferenta de 100 de lei conteaza. Repet, eu sunt multumita de Singer si o am de 6 ani (am reusit si sa o curat singura, sa o ung) si nu mi-am prins urechile in ea. Pe mine m-a vazut si piticul lucrand, a fost curios, l-am lasat sa umble la bec, la roata manuala, i-am explicat ca nu se poate apropia de ac si dupa ce si-a satisfacut cat de cat curiozitatea a devenit neinteresanta. Tacane cand lucreaza (ca orice masina cred), dar nu-l deranjeaza (poate pt ca a tot auzit sunetul ei inca din burtica, perioada mea de glorie intr-ale cusutului )
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Inbox eu te sfatuiesc sa uiti de Carref Home (cam tot ce am vazut marca asta este cat se poate de prost). Eu am Singer si am facut cu ea perdele, asternuturi, costume de serbare pt pici si alte incercari. Insa din ce am citit si aici (in special de la Guguluff) mi-ar placea acum sa am o Privileg macar (nici un Brother nu m-ar deranja). Crede-ma ca diferenta de 100 de lei conteaza. Repet, eu sunt multumita de Singer si o am de 6 ani (am reusit si sa o curat singura, sa o ung) si nu mi-am prins urechile in ea. Pe mine m-a vazut si piticul lucrand, a fost curios, l-am lasat sa umble la bec, la roata manuala, i-am explicat ca nu se poate apropia de ac si dupa ce si-a satisfacut cat de cat curiozitatea a devenit neinteresanta. Tacane cand lucreaza (ca orice masina cred), dar nu-l deranjeaza (poate pt ca a tot auzit sunetul ei inca din burtica, perioada mea de glorie intr-ale cusutului ) tablouri pentru copii |
Singura care ar intra cat de cat in buget ( desi il depasesc) este asta de la lidl! O merita?
Tala spune:
Pare ok din ce am vazut, dar daca n-am auzit de ea (pareri) nu ma grabesc sa o recomand. Mai cauta si tu ceva pareri despre ea. Oricum merita sa investeti intr-o masina de cusut.
inbox spune:
Am mai citit pe alte siteuri despre una cumparata de la Plus ( am inteles ca a fost preluat de lidl) si erau multumite fetele de ea. Se duce sotul sa o vada. Mie imi e ca face prea multe si imi prind nasul in ea! Dar mai bine sa faca, decat sa nu faca!
A ramas sa ne uitam si la ceva SH, daca sotul zice ca asta nu este in regula! Dar parca nu am incredere!
Vedem, nu fac prea multe mofturi, ca imi e ca ma sare Mosul si anul asta cu masina de cusut !
cleo78 spune:
citat din mesajul lui inbox Am mai citit pe alte siteuri despre una cumparata de la Plus ( am inteles ca a fost preluat de lidl) si erau multumite fetele de ea. Se duce sotul sa o vada. Mie imi e ca face prea multe si imi prind nasul in ea! Dar mai bine sa faca, decat sa nu faca! A ramas sa ne uitam si la ceva SH, daca sotul zice ca asta nu este in regula! Dar parca nu am incredere! Vedem, nu fac prea multe mofturi, ca imi e ca ma sare Mosul si anul asta cu masina de cusut ! |
eu nu am cusut la masina de cusut pana acum.
La fel, negociez cu mosul. Voi ce recomandati pt o incepatoare nivel 0 absolut?
inbox spune:
Masina asta de cusut de la lidl nu se mai gaseste, cica s-au vandut toate intr-o zi !! Se dusese sotul croit sa o cumpere! Am dat sfoara in tara, daca o gaseste cineva, plz, am nevoie de ajutor!
inbox spune:
citat din mesajul lui Tala Inbox ai cautat pe magazinele on line? tablouri pentru copii |
lidl nu are magazin on line, iar aceasi masina am gasit-o la preturi foarte mari pe alte site-uri (650 ron)!
Aseara s-a dus sotul inapoi la magazin si i-a rugat sa dea telefon la alte magazine din judet sa vada daca o au ( ca sa nu faca drumul degeaba), in tot judetul nu se mai gasea, pana la urma a venit reprezentantul de vanzari si a mai sunat si la alte magazine, au gasit una la Sibiu :). Mi-o aduc maine prin magazinul lor. Tare draguti au fost!
dicirstea spune:
Cred ca mai am pe-acasa o masina electrica Nicoleta, cu came, face si cusaturi decoratvie, in zig-zag, butoniere, fermoare.
Am avut-o la soacra mea, care a avut un AVC si a ramas cu pareza, e nefolosita de 3 ani si nici nu va mai fi folosita vreodata, ca eu sunt antitalent si nici nu am timp.
Daca e cineva interesat...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
cleo78 spune:
citat din mesajul lui dicirstea Cred ca mai am pe-acasa o masina electrica Nicoleta, cu came, face si cusaturi decoratvie, in zig-zag, butoniere, fermoare. Am avut-o la soacra mea, care a avut un AVC si a ramas cu pareza, e nefolosita de 3 ani si nici nu va mai fi folosita vreodata, ca eu sunt antitalent si nici nu am timp. Daca e cineva interesat... CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
din pacate sunt la peste 2000km, si numai avionu /posta costa cat una noua...