Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

La multi ani Monu!!!

revion dupa ce las plodul la gradi

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Monu!

Danelutza, tocmai am facut o comanda de mancare, ca lesinam de foame/pofta in fata monitorului . Nu vii si la mine o perioada? Norocosi sotul si Isabella!

Newmami,. Asta sper si eu ref. la Stefan.

Elisor, bafta la noul loc de munca!

Sunt in continuare cu o durere de cap ingrozitoare si in pana de inspiratie.

Lili, vine Sergiu maine la Mall?? Mari vedete copiii astia . Au spectacol cu dansurile grupa mica si Maria la cor. Maine avem zi plina.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, MONU! Sa fii sanatoasa si fericita cu fetitele tale si tati vostru, multi-multi ani frumosi de acum incolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata,
vad ca deja ati baut cafele, alea alea.

La multi ani!! MONU si Mstroie si al meu sot.

Newmami sanatate multa la Patrick. Doamne prin cite treceti si voi.dupa frisoane ii creste febra, asa am patit noi ultima oara. intii frisoane si la 5 min ajungea la 40. doctorita mi-a spus cind are frisoane sa-l invelesc pina se potoleste si apoi sa-l dezbrac, dar nu il lasa la frisoane fara o paturica pe el. eu ii puneam paturica in jurul corpului si il luam in brate sa se incalzeasca si cind se termina urgent paturica jos si dezbracat.
cu soacra, chiar daca sotul tau realizeaza nu ii va spune nimic, baietii in general sunt legati ombilical de mame. nu prea stiu sa-ti dau eu sfaturi, ca la noi e taman invers. daca Matei e bolnav maica-mea se tinguieste de innebunesc si toate sunt reprosuri la adresa noastra, in schimb soacra-mea este mult mai pozitiva, mult mai "tare" ca sa zic asa, maica-mea se pierde, de exemplu ei ii este frica sa stea cu el cind are febra, odata l-am gasit cu 39 si invelit in plapuma.

elisor bafta multa, ai incredere in schimbari, si referitor la promovari, sa nu-ti para rau, nu era timpul lor pentru tine poate ca tie Doamne, Doamne ti-a rezervat altceva mai bun.
referitor la Bulgaria nu vei gasi oferte mai bune, au ajuns cam ca noi la preturi poate o usoara scadere insa in iunie iulie 4 persoane fara 1000 de euro nu prea cred. poate daca luati pina in 20 iunie, cam pe atunci se trece pe sezon. daca nu esti fun galagie, gen Mamaia incearca Neseber, albena si nisipuri ....or fi hoteluri bune da e multa agitatie. de ce nu incercati Croatia, la preturi cam ca Bulgaria la vile, noi am fost la Porec si ne-a placut, am stat la o vila cu gradina,bucatarie frumoasa si mobilata, noi am folosit-o dimineata regulat, dar uneori seara mai stateam pe terasa la un gratar.

gabitzam inceputul este promitator, se indreapta spre arta abstracta. nu toti artistii sunt intelesi.

ada tortul cum se primeste se si taie caci ne ducem la circiuma cu niste prieteni sa bem un vin cu tort.

cloreta daca vreti un loc linistit este insula Skiatos, noi am fost cu avionul pentru ca Matei era mic, avea 2 ani, insa foarte liniste si pace, plaje linistite, frumoase, acolo este si faimoasa plaja Koukanaris, sunteti departe de oras- Skiatos, asta daca nu vreti sa stati direct in oras ceea ce nu va recomand nici cum. din peninsule mai linistita este Sithonia, Kasandra e mai plina de viata, baruri discoteci, strazi pline, dar peste tot numai seara dupa 7-8. misto este si Creta dar scumpa, poti sa-ti dau daca vrei site-ul unor vile misto dar trebuie sa te duci cu masina si e drum lung!!! si apoi cu feri.

ma duc sa ma muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, sot de Lucas !
Sa-ti traiasca, sa infloreasca, sa fiti sanatosi si sa sarbatoriti frumos !

Cornelia multumesc . Sint incepatoare si incerc sa ma perfectionez
Asteptam sa faci poze miine si sa ne arati si noua

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Monu!

La multi ani Mstroie!

La multi ani sotului tau Lucas!

Sanatate, prosperitate (mai ales pe timp de criza ), noroc si fericire va doresc!

I-a sa-mi fac repede un conspect la ce-ati scris si ma intorc repejor la voi ca nu scapati de mine

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Vai, Ancuta cate mai trageti si voi! Sanatate multa si sa se refaca repede cu antibioticul sa puteti sa va faceti alta programare cat mai urgenta la alergolog. Eu ma ingrozesc de ce citesc la tine cu alergiile, cand imi povesteai ca s-a umflat ma gandeam ca dupa tratament isi va reveni, dar vad ca perioada se tot lungeste si nici o schimbare. Din suflet va doresc sa-i dati de capat cat mai repede, mi-ar fi placut sa-ti pot da o solutie, ceva, dar din pacate nu ma pricep si nu stiu. Il pe micutul bolnavior sa se faca cat mai repede bine!
Din ce-am citit soacra ta poate sa-si mai treaca o boala pe lista zilnica: sindromul nesimtirii cronice!!! Umbla si tu la calendar si devanseaza ziua din aprilie, spune-i ca i-a venit timpul pentru flying home, daca comenteaza ceva ii dai replica pierderii memoriei ca si-asa se plange zilnic de ceva. Eu categoric o faceam sa-si schimbe biletele de calatorie, dar nu subtil ca nu am scooala de diplomatie. Ma enervez eu citind, d-apoi tu ca-ti mananci nervi pe paine cu ea, cel mai tare la ea ma enerveaza atitudinea fata de Patrick, nu ma mir de ce n-o place.
La urechiuta ii mai poate alina durerea un saculet (batistuta) cu putina sare incalzita, in orice caz ceva caldut. Eu asa m-am scos cu otita pana dimineata ca n-am vrut sa ajung la urgente noaptea.

Daniela hai ca mi-ai starnit curiozitatea mai mult decat trebuia , cand l-ai cunoscut pe Tito stiai italiana? Ca banuiesc ca n-ati avut traducator intre voi
Sarumana de cafea, ti-am spus e binevenita anytime !

Gabitza mie imi place foarte mult creatia lui Andrei, la modul serios o spun, cred si eu ca e mandru de realizarea lui, e deosebita mai ales ca manutele lui au creat-o. Sa pastrezi poza!

Mercedes zvonistica asta e tare pacatoasa, ca te desfiinteaza, ba ca nu, lasa domle ca vom trai si-om vedea. Si la noi circula niste zvonuri lugubre, dar cine sa stea sa le asculte ca daca mai stai sa asculti si stirile iti pui streangul. Atata timp cat sunt sanatoasa nu mi-e frica de munca si nici rusine sa fac altceva inferior, daca se impune, mi-e mai frica sa n-am cu ce sa-mi platesc ratele sau ce sa pun pe masa.

Lucas sarumana de info , am stiut eu bine de ce m-am dus anul trecut cu 1000 de euro in Bulgaria la lafaiala, ca sigur anul asta nu mai pupam. Creditele ne omoara, dar ceva, ceva vacanta tot trebuie sa avem, vom vedea ce-om gasi mai modest.

Bianca ma bazaie la cap s-o duc la balet si-mi baga niste piruete sa ma convinga, dar pentru mine baletul e ceva foarte greu care cere sacrificii, desi o vad destul de ambitioasa si incapatanta. Dar cum spuneai si tu Mercedees, gemenii, ca si balantele (eu) sunt semne de aer si schimbarea o au mereu pe buze.
Mai e si lenea in joc, dar poate o s-o dau de la anul la dansuri daca i-o placea.

Pe mine ma bodogane daca ii spun un lucru de doua ori cu replica "ai uitat ca mi-ai spus? nu trebuie sa-mi repeti de 7 ori, eu sunt isteata si tin minte"

Anca am vazut ca ai reusit sa faci programarea sapt. viitoare, e bine si asa, pana atunci sa-i treaca urechiusa. De abia astept sa vad ce va spune la alergolog, dar mai ales sa va dea o solutie. Imi place ca ai scris mult si-am avut ce citi

Va multumesc tuturor pentru sustinere si urari ! Scimbarea nu e majora, dar conteaza macar sa nu mai am stresul zilnic pe cap, la inceput va fi un pic ca preiau o lucrare noua (pe a mea o predau, acum cand am reusit s-o pun la punct), sper ca vor fi de treaba colegele, nu voi mai sta cu sefa in birou (asta inseamna ca nu voi mai avea acces absolut deloc la net), desi nu se compara cu ce las aici, e o draguta, mi-a placut de ea de cand imi faceam proiectul de stagiu, dar oricat de mult ti-ar placea de sef tot mai confortabil stai fara ea in coasta.
Tare curioasa sunt cum va fi, inca nu stiu exact cu ce data voi pleca dar se pare ca cel tarziu pana in martie ca atunci pleaca coleguta graviduta de la care voi prelua eu. Sunt optimista!

O intind si eu acasa nu inainte de a-mi lua "iubita" de la "serviciul ei", cum ii place sa spuna ca ne-a auzit pe noi, numa ca ne-a intrebat "daca gradi e serviciul meu eu de ce nu primesc bani?"

Mergi la inceput

Vai, Ancuta cate mai trageti si voi! Sanatate multa si sa se refaca repede cu antibioticul sa puteti sa va faceti alta programare cat mai urgenta la alergolog. Eu ma ingrozesc de ce citesc la tine cu alergiile, cand imi povesteai ca s-a umflat ma gandeam ca dupa tratament isi va reveni, dar vad ca perioada se tot lungeste si nici o schimbare. Din suflet va doresc sa-i dati de capat cat mai repede, mi-ar fi placut sa-ti pot da o solutie, ceva, dar din pacate nu ma pricep si nu stiu. Il pe micutul bolnavior sa se faca cat mai repede bine!
Din ce-am citit soacra ta poate sa-si mai treaca o boala pe lista zilnica: sindromul nesimtirii cronice!!! Umbla si tu la calendar si devanseaza ziua din aprilie, spune-i ca i-a venit timpul pentru flying home, daca comenteaza ceva ii dai replica pierderii memoriei ca si-asa se plange zilnic de ceva. Eu categoric o faceam sa-si schimbe biletele de calatorie, dar nu subtil ca nu am scooala de diplomatie. Ma enervez eu citind, d-apoi tu ca-ti mananci nervi pe paine cu ea, cel mai tare la ea ma enerveaza atitudinea fata de Patrick, nu ma mir de ce n-o place.
La urechiuta ii mai poate alina durerea un saculet (batistuta) cu putina sare incalzita, in orice caz ceva caldut. Eu asa m-am scos cu otita pana dimineata ca n-am vrut sa ajung la urgente noaptea.

Daniela hai ca mi-ai starnit curiozitatea mai mult decat trebuia , cand l-ai cunoscut pe Tito stiai italiana? Ca banuiesc ca n-ati avut traducator intre voi
Sarumana de cafea, ti-am spus e binevenita anytime !

Gabitza mie imi place foarte mult creatia lui Andrei, la modul serios o spun, cred si eu ca e mandru de realizarea lui, e deosebita mai ales ca manutele lui au creat-o. Sa pastrezi poza!

Mercedes zvonistica asta e tare pacatoasa, ca te desfiinteaza, ba ca nu, lasa domle ca vom trai si-om vedea. Si la noi circula niste zvonuri lugubre, dar cine sa stea sa le asculte ca daca mai stai sa asculti si stirile iti pui streangul. Atata timp cat sunt sanatoasa nu mi-e frica de munca si nici rusine sa fac altceva inferior, daca se impune, mi-e mai frica sa n-am cu ce sa-mi platesc ratele sau ce sa pun pe masa.

Lucas sarumana de info , am stiut eu bine de ce m-am dus anul trecut cu 1000 de euro in Bulgaria la lafaiala, ca sigur anul asta nu mai pupam. Creditele ne omoara, dar ceva, ceva vacanta tot trebuie sa avem, vom vedea ce-om gasi mai modest.

Bianca ma bazaie la cap s-o duc la balet si-mi baga niste piruete sa ma convinga, dar pentru mine baletul e ceva foarte greu care cere sacrificii, desi o vad destul de ambitioasa si incapatanta. Dar cum spuneai si tu Mercedees, gemenii, ca si balantele (eu) sunt semne de aer si schimbarea o au mereu pe buze.
Mai e si lenea in joc, dar poate o s-o dau de la anul la dansuri daca i-o placea.

Pe mine ma bodogane daca ii spun un lucru de doua ori cu replica "ai uitat ca mi-ai spus? nu trebuie sa-mi repeti de 7 ori, eu sunt isteata si tin minte"

Anca am vazut ca ai reusit sa faci programarea sapt. viitoare, e bine si asa, pana atunci sa-i treaca urechiusa. De abia astept sa vad ce va spune la alergolog, dar mai ales sa va dea o solutie. Imi place ca ai scris mult si-am avut ce citi

Va multumesc tuturor pentru sustinere si urari ! Scimbarea nu e majora, dar conteaza macar sa nu mai am stresul zilnic pe cap, la inceput va fi un pic ca preiau o lucrare noua (pe a mea o predau, acum cand am reusit s-o pun la punct), sper ca vor fi de treaba colegele, nu voi mai sta cu sefa in birou (asta inseamna ca nu voi mai avea acces absolut deloc la net), desi nu se compara cu ce las aici, e o draguta, mi-a placut de ea de cand imi faceam proiectul de stagiu, dar oricat de mult ti-ar placea de sef tot mai confortabil stai fara ea in coasta.
Tare curioasa sunt cum va fi, inca nu stiu exact cu ce data voi pleca dar se pare ca cel tarziu pana in martie ca atunci pleaca coleguta graviduta de la care voi prelua eu. Sunt optimista!

O intind si eu acasa nu inainte de a-mi lua "iubita" de la "serviciul ei", cum ii place sa spuna ca ne-a auzit pe noi, numa ca ne-a intrebat "daca gradi e serviciul meu eu de ce nu primesc bani?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua! Mai sunt in lista?
Aveti cuvantul meu de om ca nu e mesaj pe care sa nu-l fi citit de cand nu am mai scris, Florentina, mi-a crescut inima ca ai intrebat de mine. NU reusesc insa sa ma adun sa-mi pun gandurile in oridne cat sa si scriu...Trec printr-o perioada mai tulbure, in care nu stiu incotro sa o apuc, mai sunt cateva luni si se termina cei 2 ani de stat acasa si cu Horia, deci 4 ani si putin de cand nu am mai avut un serviciu efectiv. Fara cei 800 roni nu stiu cum ne vom descurca, ei macar acopera o buna parte din taxa gradinitei lui Dragos, de asemenea nu stiu ce si unde voi lucra deoarece eu ultimii ani inainte de a ramane insarcinata am lucrat in publicitate, domeniu acum in continua cadere din cauza crizei...in fine, ganduri, ganduri...Sotul ma incurajeaza sa nu ma angajez, sa fac ceva pe cont propriu dar nu am ce atata timp cat nu am o suma pe care sa o aloc unui astfel de proiect...din tricotaje in nici un caz nu poti trai, alea sunt doar strict ca hobby...De stat acasa si de a fi femeia buna la toate mi s-a luat pana peste cap(de la sine inteles ca nici nu am parte de mare recunoastere a muncii mele si tot asa...)in fine, dati-mi ignore...nu stiu de ce va fac voua capul mare cu ale mele...
In alta ordine de idei,
MOnu
MStroie!
Lucas pt sot!
felicitari:
Cornelia pt bb cu putza!
Nelia pt succesul sotului si evolutia Agatei!
Florentina pentru o fetita atat de matura in gandire!
Danelutza pt blogul culinar!
Ufff si stiu sigur ca mai erau de zis...dar poate mai revin!

Sa va zic de ai mei:
Dragos merge la gradinita cu pauze mult mai rare si mai scurte de cand e pe tratament homeopatic. La fel si Horia, e mai viguros si cred ca au avut efect homeopatele date pestru partea neurologica deoarece se vad progrese si la el. Nu cat mi-as dori eu, dar fac eforturi sa ma multumesc cu ce poate el da la acest moment.
Fitze...face si Dragos la greu, mai ales dimineata cand e ciufut la trezire ca si mine si face ca toate alea pana il imbracam. Acum mai ales ca e si tata la noi de 3 saptamani se rasfata si face si mai urat...Mai nou am o nuielusa(sa nu radeti de mine) pe care o tin pe sifonier si cu care il amenint cand face show. Uneori il mai si ating cu ea dar vad ca are efect si fara sa fie batut. Mai nou insa respecta pedeapsa(asta sigur a invatat la gradi) si cand intra seara in vrie(alearga si sare de zici ca-i apucat) il mai pedepsesc cu 10 minute de stat pe canapea si se mai rupe ritmul nebunesc.
Androix si la noi merge treaba cu "mami sta la gradi cu tine"(sau cine il duce) doar ca noi ii spunem ca stam in curte si seara cand plecam ne intreaba :"azi cu ce te-ai jucat? cu furtunul? cu Alba ca Zapada?(sau ce machete din astea gasesti in curtea gradinitei lor)
Am vorbit si cu educatoarea si mi s-a cam plans de el ca e neatent, nu se concentreaza la ce lucreaza cu el si e distrat...ca daca ar sta de el ar face si eu un desen calumea, sau ce lucreaza ei acolo, dar altfel face putin dupa care bate campii...ma tot gandesc ca ar fi cazul sa-l orientez catre un sport, desi e inca micut, dar ma gandesc ca daca s-ar zbantui intr-un mod organizat si ar consuma energia mai constructiv ar putea avea si mai multe momente de liniste, eventual de concentrare...habar nu am, oricum momentan nici nu as avea bani de ceva in plus fata de gradinita...
Gata cu plangerile, nici macar nu este joi, scuzati ca m-am intins atat si daca am exagerat cumva, ma repet, dati-mi ignore!

Si cum v-am invatat, daca aveti chef, aici sunt noutatile pentru primavara cum imi place mie sa le spun. De fapt primele, ca mai urmeaza, am o gramada de idei, timp si energie sa fie...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, fix aceleasi ganduri legate de job ma framanta si pemine, si eu termin statul acasa in mai. Unde mai pui ca carbo tv e in curs de lichidare totala dupa ultimele zvonuri asa ca socotelile mele de a ma intoarce macar pentru o perioada au picat. Si la noi indemnizatia acoperea pana nu demult o rata din cele 4 sau mai multe, ca le plateste Mihai tocmai ca sa nu ma stresez eu de cate sunt si s anu ma ingrozesc Dar odata cu moartea subita a leului injunghiat n-o mai acopera nici pe-aia in totalitate. Oricum fara ei va fi greu. Ca sa nu mai spun ca e aiurea de cautat job in plina criza si cu un cv in care ai de explicat o pauza de 4 ani.
Om vedea pe parcurs ce e de facut. Nu sucombam da nici prea cald n-o sa ne fie...

Cred ca am patruns definitiv taina curselor low cost, Elisor, fii pe faza daca te intereseaza. Cik preturile de pe site-urile companiilor sunt asa de mari pentru ca de fapt ei dau la agentii discounturi foarte mari, ceea ce mi se pare logic si plauzibil, asa ca de-asta tot aud pe unii si pe altii ca se duc pe preturi de nimic incolo si-ncoace...

Gata, ma intorc la munca de jos ca mai am o gramada de bucatarit si de aspirat si mai trebuie sa merg si dupa kinderi...

Va pup

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput