Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Newmami, felicitari micutului Patrick pentru ca a fost asa cooperant si a facut ca totul sa fie mai usor pentru voi. Intr-adevar este o diferenta ca de la cer la pamant in sistemul medical din tarile dezvoltate si cel de aici. Noroc ca avem si alte variante care desi costisitoare ajungi la concluzia ca merita toti banii.. decat sa traumatizezi copilul. Totul se limiteaza la atitudine!

Elisor, daca tot dispui de timpul asta mort ar fi o solutie sa iti iei laptopul cu tine si eventual sa iti iei un modem de net... am impresia ca la abonament vodafone ai ceva ore incluse.

Mercedes, ieri imi deschisesem pagina cu pozele sa va vad dar din pacate nu am reusit sa ma uit peste ele.... azi am cautat din nou si nu le-am mai gasit.... Daca vrei, poti sa pui linkul pe contul comun ca e in siguranta!

Oana, mi-a relatat si mie Dan discutia.... super tare!
Cum mai e vremea la voi? Exista sansa sa se anuleze transportul de duminica din cauza vremii....? nu m-ar mira la ce am vazut azi la stiri...

Danelutza, sper ca se simte mai bine Isabella, daca a cerut de mancare in creierii noptii chiar ar fi de asteptat.

Androix, esti tare daca te bagi la calculatoare... eu ma multumesc ca stiu sa lucrez in cateva programe la mai mult nu m-as incumeta. Singura chestie tehnica pe care o fac e montatul tastelor la laptop...dar am renuntat la operatiune ca ma chinuiam ore bune si a doua zi era in aceeasi stare! Chiar ma intrebam ce proiecte mai are tati de erikozaur... super daca apare si el in film...mi se pare misto filmul...e singurul program la care ma uit....ca nu am mai urmarit nimic in ultimul timp.

Azi am mers la dr. si ne-a dat in sfarsit avizul... nici nu s-a uitat la ea sa vada daca mai are ceva pe piele... cred ca n-a avut chef sa transcrie fisa cu vaccinuri in seara aia si s-a gandit sa ne mai amane!

Vroiam de mult sa va intreb... A facut cineva vaccinul pneumococic la copii? Am inteles ca se poate administra pana la 5 ani...desi in filmuletul unde aparea Radu al Gabitzei spuneau ca se face pana la 2 ani. As vrea sa le fac si eu dar am citit ca daca sunt mai mari de 2 ani isi creeaza o anume imunitate si degeaba mai fac vaccinul!

Sper sa revin, daca ma lasa Patrick si daca imi trece durerea de deget!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara!
Intru pe fuga sa urez multa sanatate bolnaviorilor!
NewMami, am ramas impresionata de cat de cuminte a fost Patrick la doctor, dragul de el, aveti un copil extraordinar! si sa va faceti bine repede!
Florentina, noi am renuntat in ultimul moment la vaccinul anti-pneumococic (aici se face in 2 doze), Aly era tot bolnava atunci si l-am amanat pana implinise deja 2 ani; pedi al nostru a zis ca dupa varsta aia nu prea mai are rost sa-l faca pentru ca nu mai e in fasha de risc. Succes cu gradinita Mayei!
Elisor mersi ca ai intrebat de noi, suntem mai bine, am avut o saptamana linistita ca sotzer si-a luat concediu medical si a lucrat de acasa, Alyssa e tot pe capul lui asa ca m-am odihnit si relaxat cat de cat. Cu bolesnitele mele e o poveste lunga, cred ca as bloca serverul la forum daca ma apuc sa le insir...in fine, buba principala e de natura neurologica ca mi-am busit coloana in 2 locuri si o parte din discuri si nervi s-au stricat, ultimul diagostic cu care am defilat in dintzi pe la spitalele romanesti era tetrapareza senzitivo-motorie medie, in plus mai sunt si alte bucurii...cred ca as putea scrie romane cu ce am tras pe la doctori si spitale,...acum ca sunt aici ar trebui sa incep sa-mi rezolv problemele dar pur si simplu mi-e groaza, parca tre sa deschid cutia pandorei.
Danelutza, imi pare rau ca iara aveti febra, sper sa treaca repede! Foarte simpatica Isabella!

Am uitat sa va spun ca am inscris-o pe Alyssa la www.biodanzaitalia.it/biodanza" target="_blank">biodans, profesorul de sport de la gradinita lor tine ore si in privat la o sala, in fiecare joi dupa-masa. Am fost deja de 2 ori si e foarte distractiv pentru copii (sunt vreo 15, 3-8 ani), practic se joaca pe ritm de muzica, ii ajuta sa-si dezvolte imaginatia, sa socializeze, sa se exteriorizeze...Aly inca nu vrea sa se amestece cu copiii pana nu-i va cunoaste mai bine, ea participa de pe margine de langa mami, totusi ieri s-a dus langa profesor sa deseneze si ea si l-a pupat cu foc la plecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neatza!

Si eu dupa o noapte grea.....
Maya a avut temperatura toata noaptea si nu scadea la antitermice, abia cand am bandajat-o in comprese cu apa si otet i-a scazut.Ma intreba ce i-am pus ca miroase ingrozitor. Are nasul infundat si plin de muci, s-a tezit tot cu temperatura...... asa ma oftic ca ea nu mai racise de mult, nici nu imi amintesc cand a fost ultima raceala iar luni trebuie sa mergem la gradi!
Si nu inteleg de ce se ii face stomacul urat, se aud niste sunete groaznice de parca ar avea carbit in burta desi nu a mancat nimic sa-i provoace asta.

Teddy, of ca multe mai tragi, nu stiu de unde ai atata putere sa te ocupi de famile si de tot. Sanatate multa!
Va pup, am fugit....

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Flore,mergi ld soctor,poate o fi enterocolita? Ce rau imi pare, tocmai cand trebuia sa mergetila gradinita. Sanatate multa!
Anca, sa stii ca ai un copil deosebit, cat de intelegator si rabdator. Sper ca dupa ceva ies rezultatele sa va gaseasca tratamentul potrivit sper sa nu avet nevoie vreodata de epipen ala, m-am uitat la filmulet brrr. Avea fratele meuun colegin liceu care isi facea singur insulina in picior, era dependent de asta, umbla tot timpul cu intepatoarea dupa el. Doamne ajuta sa fie totul bine. Sa ne spui cum a fost la infumusetare si daca "pachetul" a mai comentat, stiu ce enervant si obositor pentru tine, o trece si perioada asta.
Tdi, nu mege linkul ala, dar orice ar fi legat de dans e f bun pentru Aly, in fond face miscare si isi consuma energia si daca merge regulat se va integra si in grup. De tine ce sa mai spun parca esti aia: cate bube rele......., nu stiu cum rezisti.
Mercedes, de tare imi place de Bia, e vesela si fericita. Cu tunsul noi nu avem probleme, iitaieu bretonelul acum, anultrecut a fost cu mama la dna Lenus (coafeza) si i-a dat o forma, pana atunci o tundeam eu la cat par avea:)) Acum s-ar duce iar la coafor ca ii place sa stea si ea ca doamnele dar am zis sa iimailas parul sa creasca si ii tai doar bretonul. Se gadila ea dar incearca sa stea nemiscata.
Si ca tot vorbeati imai demult de spalatul pe cap, noi nu avem probleme, sta cu capul mult lasat pe spate. In ultimele 4-5 luni a mai cerut prosopel daca se uda mult pe fata dar atat.
Noi am fost in vacanta daca pot spune asa. Am dus- la mama saptamana trecuta joi si amluat-o joi seara. A dormit si ea o seara acasa si ieri dimineata am dus-o la bunici ca le era dor de ea. Maine abia oluam acasa ca deluni incepem si noi gradinita.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Noi ieri am avut musafiri pe varul meu cu sotia si verisoara Mara si ca niciodata Bianca a fost extrem de rea, agitata, obraznicuta si s-a dat in spectacol...ne-a pus nervii pe bigudiuri, desi ne-ar placea sa ne intalnim mai des parca nu mai imi vine sa repet curand experienta, pana acum Mara era cea care-mi intorcea casa cu fundu-n sus.
Azi a iesit afara cu bicicleta...parca e primavara, tare mi-e ca ne pocneste o iarna cand ne-o fi lumea mai draga.

Gabitza sarumana de link, am citit despre serial asa ca pot spune ca deja l-am vazut , interesant dar nu intratat incat sa devin fan.

Andreea m-am cocosat de vaca zburdalnica de pe net fara protectie...pune un prezervativ.

Anca am scris si la comentariile pozelor, va admir pentru disponibilitatea ce-o acordati copilului, ii oferiti atatea lucruri minunate, iar Patrick va rasplateste din plin cu un comportament admirabil, departe de el atitudinea de copil rasfatat, desi ar avea toate motivele, !
Ehe, tot la asta visez si eu sa fur net de la servici, dar din pacate nu ma pricep si nici nu este wireless, asta e.
Ce scump a fost Patrick cu "vin si eu la cineva", nu conteaza cine era numai sa nu ramana cu "pachetul" .

Florentina din pacate copiii sunt atat de imprevizibili cu bolile cand te astepti mai putin iti strica planurile...important e sa se faca bine, daca aveti totul aranjat si pregatit pentru gradi e doar chestie de zile pana va incepe. Sanatate multa cretulinei ! Din pacate, vei avea nevoie de un alt aviz de intrare, alt drum, alta dandana, mai stai si la coada cu orele sau e mai facil la doctoreasa voastra? Patrick e ok? Si eu tot la o enteroviroza m-am gandit.

Trimit asta si revin ca am o urgenta

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela cum va mai simtiti? Sper ca Isa a scapat de febra...Sanatate multa!

Teddy sunt sigura ca problemele tale de sanatate sunt grave asa ca nu e de mirare ca ai depresii, dar te rog eu ia-ti inima-n dinti si apuca-te de investigatii si vezi ce se poate repara, e pacat sa amani problemele, de la sine nu se vor imbunatati asta e clar, plus ca esti inca tanara.
Site-ul nu merge ca sa-mi fac si eu o idee ce este acest biodans, ceva de miscare in orice caz care nu poate decat sa fie benefica copiilor din ziua de azi care au deventi mult mai sedentari decat eram noi. Ma consider norocoasa ca desi eu sunt o sedentara copiii nu ma mostenesc, cel putin deocamdata.
Ince, incet va prinde Aly curaj si se va integra. Ma gandesc ca daca tu nu ai fi in preajma ei adeziunea pentru grup si activitate va fi mai rapida, prezenta ta cred ca o inhiba.

Florentina cu modem e cel mai simplu dar crede-ma ca in conditiile actuale nu-mi permit inca un abonament de net, chiar si 10 euro cat e la vodafone tot mi se pare mult. Si simplul fapt de a-mi duce laptopul la servici e ceva complicat, trebuie inregistrat, justificata prezenta lui, etc. Desi avem calculatoare sub limita bunului simt nu e permis sa vii cu al tau de acasa sa-ti usurezi munca, ca deh, securitatea sistemului, datelor, ce sa-ti spun...la stat ca la nimeni, dar unde sa mai plec acum cu criza asta?

Clara gargarita ta are olecuta de natural in par nu?

Bianca imi spune ieri: "mami, vad ca in fiecare zi imi cresc muci in nas" si apropos de asta aseara imi spune ca are o hartie in nas, am pus-o repede sa si-l sufle si iese un ghemotoc de hartie igienica . Am intrebat-o de ce si l-a bagat si mi-a spus ca asa a vazut la mine (m-a vazut ca-mi fac un "surub" din hartie cand imi curge sange din nas ca sa opresc sangerarea)

Vad ca nu va inghesuiti la scris chiar deloc, asa ca imi iau si eu catrafusele si m-apuc de calcat, restul sa zicem ca le-am facut.

Sanatate bolnaviorilor!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, si eu stau cu mormanul de rufe linga mine, tot imi fac curaj sa ma apuc de ele.
Raducu a avut temperatura azinoapte, si lui ii cresc muci in nas in fiecare zi Plus dintii astia de nu mai ies odata!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve,

Nu sunt la curent cu nimic, vroiam doar sa va spun ca padurea Baneasca e pliiiina cu ghiocei :) Probabil saptamana viitoare vor fi viorele multe-multe, de-abia asteptam.

Pupici si multa sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Ghiocei? Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata? Vine primavara?

Tocmai am vazut acum cateva minute cel mai perfect curcubeu din viata mea. Care s-a si dublat pentru un timp. Parca era pictat de mana acolo sus pe cer. Am pus poze si un filmulet ca sa-l vedeti mai bine, aici.

Si sa va arat ca mi-a inflorit si orhideea, azi a deschis prima floare, vedeti aici si aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput