Copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
Mercedes spune:
newmami- felicitari pentru patrick , e mare lucru atunci cand copiii sunt cooperanti, de regula ei simt strsul nostru si sunt mai neastamparati in acele momente.
Multumesc fetele pentru mesajele de la poze elisor, clara, aurasa si danelutza sunteti dragute. Intradevar exista f putine momente in care bia nu rade. Am zis ca o voi filma odata sa se si auda si voi pune filmuletul bine sa se auda ea mai incolo, rade cu asa o pofta de parca ea ar fi o papusa din asta de jucarie.
elisor- ma intrebai daca se inteleg bine- se inteleg f bine daca nu le trebuie in acelasi timp un lucru. De regula bia e posesiva si incepe circul si tot ea il clapaceste pe cristi... nici cristi uneori nu se lasa si incepe circul. Ieri am fost la coafor si desigur bia nu a vrut sa se tunda nici macar la breton si ne a pus pe noi la inaintare( pe mine si pe cristi) si nu s a simtit bine pana nu si a bagat ea manuta in parul nostru sa vada cum e un par tuns si aranjat.
florentina- bafta cu gradinita!
Vorbeati de spalatul pe dinti - bia toata ziua daca s ar putea ar fi in baie ca ,,dintii ei sunt bleah,, si vrea sa si i spele , nu acelasi lucru pot spune de cristi.
gabitzam spune:
Vai, Anca, ce copil ai, mi-au dat si mie lacrimile imaginandu-mi scenele de la spital!
Flori, succes cu gradinita Mayei! E uimitoare cate stie si vorbeste. Andrei al meu e inca la limba bebelusilor de multe ori. Ma uit si eu seara cand ii bag la culcare pe copii la "Fetele marinarului".
Eli, Raducu meu este in plina explozie dentara si basca a mai si racit pe deasupra. A luat ceva de la Andrei cred, am fost aseara cu amandoi muciosii la pediatra.
OlgaM, imi pare bine ca ai mai scris despre voi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
^neata, n-am citit nimic, sau mai mult pe diagonala si nu mai tin minte, ce si cum...

E a doua noapte cind nu dorm, adica dorm cu Isabella si eu pe marginea patului. Ma doare spatele de mor
. Dimineata am fost la pediatru, ca iar a facut febra asta noapte. Ieri cind a vazut ca am sunat la doctor, in timp ce eu vorbeam a inceput sa tipe, ca ea nu vrea la doctor, nu vrea sa-i faca buba. Ridea asistenta doctorului, ca eu ii explicam, ca merge mama la doctor nu ea. si ea de colo: dar ce tu ai febra si tusesti ?
Iar dimineata a facut iar circ la doctor, a inceput sa plinga. Ii tot explicam ca se uita in gitul lui mami si ea mi-a spus: eu stau cu Tito afara, iar tu mergi la doctor ![]()
Asta noapte pe la ora 2 ii masuram febra, tat'su se trezeste cica sa bea o cafea ca-i dimineata. Isabella de colo: vreau si eu lapte si briosa, asa ca au luat micul dejun impreuna, nu inainte de a-i atrage atentia lui tat'su ca de ce nu i-a adus si lui mami cafea ![]()
Acum dispar, va doresc o zi minunata, cu multa sanatate la bolnaviori 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

onixone spune:
Nelia: azi am incercat asa: o cana mare de lapte cu cacao, si un sandwich pe drum.MInunat si fara scandal.
Flirentina G: ha
LOL. Tocmai imi spunea Dan ca vrea o relatie de durata, la care eu razand i-am spus: Ahhh deci nu e doar un flirt, nu ma scoti doar la o cafea si atat?!?!LOL
New Mami: merci pt incurajari.From now on I will say to myself "I am the best mum ever"
Daneluta: pai chiar asa: tusesti si ai febra?!?!?ce sa cauti tu la dr.Eu am noroc ca lui Alex ii place in la dr.Chiar nu mai vrea sa plece din cladire.E foarte cooperant si dr l-au laudat cand a avut problema cu urechea.A stat nemiscat ca sa se poata uita.In schimb in rom cand mergem la dr si ii vede pe astia in halat alb moare!!!Aici dar cred ca si la voi, sunt foarte draguti, le dau jucarii, un dulce sau stickere, le mai dau un stetoscop sa tina in mana si asta ii ajuta foarte mult.
Eu de ce nu am vazut pozele lui Mercedes?Le ascundeti?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Nu am apucat sa citesc mai nimic dar mi-a sarint in oki fetele marinarului, Flori. Din episodul 10 incolo apare si tata de ericozaur
e iubitul lui Jamila.
De ieri ma kinui cu rasnita asta a mea pe post de calculator, i-am reinstalat windowsul dar pare ca e degeaba. Se tot blocheaza. M-am apucat sa scriu pozele pe cd si dvd, multe sunt frate
ca sa pot sa formatez si d-ul si s-o iau de la capat. Deci e groasa ca fara calculator nu am cum sa invat si saptamana viitoare am ultimele doua examene din care unul cel mai greu din toata sesiunea, deci sunt cam disperata. Cred ca este de la kitul wireless de tastatura si mouse, dar inca nu sunt sigura ca daca e asa pai le duc inapoi la magazin 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
elisor spune:
Hi!
MamaJipa iarta-ma daca ti-am lasat impresia ca-ti critic gestul, doamne fereste si nici pe departe nu e adevarat ca ai lacune in cresterea copilului, cum sa ai asa ceva? Nimeni nu se naste invatat, doar timpul si experienta acumulata isi spun cuvantul, ai sa vezi ca la al doilea iti va fi oarecum mai usor. Bineinteles ca trebuie sa-i lasam singuri sa experimenteze, sa incerce, eu vroiam sa spun ca pe langa ce face ea (la spalatul pe dinti ma refer) o mai supervizez si eu sa fiu sigura ca "scartaie" cum spui si tu, dar partea grea ii revine ei. Unii copilasi stiu sa faca unele lucruri altii compenseaza prin altele, per ansamblu cam acolo sunt toti la varsta asta. Uite un
!
Florentina daca cei de la gradi ti-au cerut toata "documentatia" ma gandesc ca nu doar asa sa te puna pe drumuri, in orice caz bafta sa rezolvi cu locul. I-ar prinde foarte bine Mayei mersul la gradi cu copilasi de varsta ei. Mi s-a zbarlit parul citind de dr. ta. N-am cunostinte medicale dar sa arunci asa o afirmatie cu scabia e deja prea mult de la un medic.
Nesimtit asociatul, trebuia sa te lase sa-ti faci tu treaba ta si apoi sa stea pana dimineata cu fundurile goale in fata.
Cum sa nu-l tina minte pe Segal daca i-a dat autograf
? Asta-ti dovedeste ce fetita isteata ai si ce memorie are.
Asa e, nu voi avea acces la net de la celalalt serviciu pentru ca nu voi sta cu sefa in birou si la noi numai sefii au privilegii, va fi cam nasol vinerea intre 13-16 ca nu-mi ramane decat sa joc ceva, sau sa fac rebus sau sa citesc sau...sa dorm ![]()
Anca in primul rand felicitari lui Patrick, chiar aveti un copil deosebit si intelegator, eu sigur n-as fi reusit s-o conving pe Bianca sa stea asa cuminte, si Andreas a priceput destul de tarziu ca mersul la doctor nu e de placere ci cand trebuie rezolvata o problema de sanatate, dar sa revin la subiect, situatia cu alergia se pare ca e destul de delicata si nu e asa de simplu sa spui "uite dom'le din cauza asta este", sper sa reusiti in scurt timp sa-i dat de capat. Am vazut linkul ce l-ai pus cu epipenul, aici n-am auzit de asa ceva asta nu inseamna ca nu exista, desi ma indoiesc. M-a speriat, suficient cat sa-mi dau seama cat e de important sa-l ai asupra ta "just in case" si cat poate fi de grava lipsa lui, de administrarea lui ce sa mai spun, parca mi s-a facut pe loc rau cand am vazut cum se infige in picior. Sper sa nu aveti nevoie de el. Cand esti nevoit sa-ti adminsitrezi singur injectii la inceput e socant, dar n-ai ce face si te obisnuiesti, sotul unei colege a spus ca mai bine moare cand a fost nevoit sa-si adminstreze singur insulina, dar i s-a spus ca nu-i dau drumul din spital pana nu si-o face singur. Un
curajosului Patrick!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Gabitza sanatate multa muciosilor, am intrat aseara din greseala (vazand numele tau) la gasca lui Raducu si acolo am citit ca nu sunteti pe roze cu sanatatea.
Mercedes daca nu vrea si nu vrea sa-i tunzi bretonul pune-i agrafe. Si Bianca mea e de multe ori samburele circului in casa, dar eu mama denaturata tot pe Andreas dau vina un doi, ca s-a invatat donsoara ca numai la privirea sagalnica a lui frate-su sa tipe si mie atata-mi trebuie sa aud
. Noi ii spunem ca-i "mica si cu gura mare"
.
Daniela multa sanatate si tie si lui Isa, asa se explica absenta cafelei de ieri ![]()
Andreea te iei de mana cu Dan al meu cu reinstalarile, noroc ca el nu prea umbla pe D sau E ca altfel ma infuriam daca tot trebuia sa-mi mut pozele. Mai bine iti iei unul o f i c i a l si nu mai ai treaba si-un antivirus free puternic (AVG par examplu), dar daca suspectezi kitul...noua ni s-a defectat USB-ul si l-am dus la firma fiind in garantie, ne-au confirmat ca are o problema si cum nu aveau de 4 GB sa ni-l schimbe ne-au dat unul de 8
...bafta la ce-a mai ramas din sesiune!
Lamuriti-ma si pe mine "ce, cum, unde, cand" e "Fiicele marinarului", e fain filmul?
Gata, plec sa-mi iau copilul fitzos...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Eli, sa stii ca multa vreme am visat sa dau 100 de euroi pe un oficial d-ala si sa scap de dureri de cap. TZEAPA!!! A facut treaba asta un prieten de-al nostru si pana la umra si-a bagat si anume si si-a instalat sistemul de operare pentru mac, care cik e si free si e si de mii de ori mai bun decat windows, nu mai zic ca e usor de folosit, il citez pe el "doar e facut pentru americani" asa ca mi-a trecut.
In ce priveste pozele, trebuia sa le scriu. Am poze in calculator din 2006, am scris deja vreo 10 dvd-uri plus inca pe-atatea cd-uri si tot nu le-am dovedit pe toate. Ieri in timp ce istalam de zor, m-a pocnit ca ceva nu e in reglua si ca s-ar putea sa fi sters din greseala d-ul. Doua ore am crezut ca mor de necaz. asa ca mai bine sa le stiu eu scrise si p-orma vad eu cum rezolv treaba asta.
Pana una alta s-ar parea ca am identificat problema. De la kit este, mai exact de la usb-ul unde intra antena. Mai ales ca am o problema la mai toate usb-urile. Ba nu vede ce bag in ele, ba vede dar nu pot sa intru, numai aiureli d-astea. Ce mai, daca mai crapa de doua ori in felul asta pot sa ma declar "aitiist" cu experienta vasta si sa-mi schimb domeniul ![]()
Si apropo, tocmai mi-am dat seama ca vroiam sa-mi instalez avast si am dezinstalat bitdefender, iar acum zburd ca vaca pe netul larg fara cea mai mica protectie
asa ca va las...
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Elisor, "Fetele marinarului" este un nou serial romanesc, pe Antena1. Este seara de la ora 22, de luni pina joi. E gen telenovela, dar in afara de actorii tineri joaca actori unul si unul. Asa, un rezumat in mare al serialului il poti citi www.antena1.ro/htm/fetele_marinarului/povestea.htm" target="_blank">aici, pee site-ul oficial. Se pare ca a avut buget foarte mare, este filmat in Bucuresti, Barcelona, Tanger, Odessa. Au fost parca 5 episoade pina acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
NewMami spune:
Vad ca sunt mai multi bolnaviori, of, of, of e sezonul. Gabitzam, sanatate lui Raducu
, din pacate, acum cu iesitul dintisorilor e mult mai vulnerabil la boli si altele aduse de Andrei.
Danelutza, sanatate Isei cea zvarleata
– mare figura mai e, micuta. Ehe, stie ea mai multe decat iti imaginezi tu… nu mai merge asa dusul cu zaharelul. Ati fost la doctor? Ce a spus? Din ce cauza are febra, caci tusea cred ca face parte din ansamblul “daycare”.
Mercedez, am reusit sa vad pozele voastre. Ai doi copilasi minunati, frumosi
, finuti si tare jucausi. Se vede din poze ca se inteleg destul de bine. Ce diferenta e intre ei? Iar tu arati tare bine, nu stiu asa luminoasa, fericita
. Si ai de ce cu asa copilasi minunati.
FlorentinaG, sper ca azi ati avut mai mult success la doctorita. Eu stiam ca in Romania la doctor de poate rezolva cu orice adeverinta…
dar vad ca doctoritei tale ii place sa va puna pe drumuri. Multa bafta, la daycare, sa auzim in curand vestile din prima zi de gradinita.
Lili, am uitat sa te intreb ce spectacol a avut Sergiu? Mi-a placut tare mult? A fost de la gradinita sau merge la alte activitati? Frumos ca se ocupa de ei, e tare haios asta mic, o bomboana de baiat. Daca as fi avut fata (cred ca ma repet) ti-o dadeam numai ca sa-l prind de ginere
, asa mai am sanse numai la Iulia mica …![]()
Elisor, pai ia laptop-ul cu tine, si furi reteaua de la sefi
n-au wireless ? … dar tare bine era cu vinerea si net-ul.
Cu epipen-ul sper sa n-avem nevoie, iar daca Doamne freste e nevoie, nu cred ca Patrick e in stare sa-si aministreze singur. Ceea ce e bine, aici toata lumea e scolit in al utiliza fiind atat de multe cazuri de tot felul de alergii.
M-ai facut sa zambesc citind de Bianca si cat e de inspirata, sa traga foloase de pe urma faptului ca cel mai e de obicei luat la raspundere…Ma intreb cum va reactiona cand te vei ratoi la ea din prima fara sa-l mai tragic la raspundere pe Andreas
. Parca ii si vad fatuca angelica nedumerita…
Ieri am luat copilul de la daycare, am mers la restaurant amandoi. Eu seara eram invitata la vecinuta mea ca a tinut o sesiune de vanzari de bijuterii. Dupa restaurant i-am spus lui Patrick ca il las acasa cu bunicii si ma duc la cineva. N-am spus numele fiindca e mama prietenului lui Garrett. Nici n-a vrut sa auda, desi nu stia la cine trebuie sa merg. Please mami, nu vrea sa stau acasa cu ei, vin cu tine acolo la cineva…. Era asa de scump
. Asa ca l-am luat cu mine si am ajuns acasa numai la 9 seara. Ne-am simtit tare bine, el a stat cu copii, n-am avut treaba, eu doamnele si m-am uitat peste bijuterii, am luat catalogul acasa dar cred ca raman cu atata. Fiindca nu sunt fun bijuterii, farduri si alte din astea … poate fi fericit sotul ca sunt o nevasta economa. Am venit tare bine dispusi acasa, pana am dat cu ochii de soacra. Nu mai dezvolt …
Azi dupa munca ma duc la tuns, imi fac suvite si normal ca s-a bagat si ea ca trebuie sa se tunda. Eu nora buna, am programat-o asa ca si aici ma duc cu pachetul dupa mine si pe banii mei ….
Sanatosi sa fim, si sa vina odata primavera – adica inceput de April ca sa-mi regasesc linistea. Va pup si va doresc un weekend cat mai placut , sanatate.