Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 20
andanii spune:
daca tot am invatat si eu ceva sa incerc nu?
www.youtube.com/watch?v=LG43xLv0dIE" target="_blank">melodie
da vad ca nu se vede fereastra ca la voi 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
Ana68 spune:
'Neata ...
Ce face boboru' muncitoresc?!Toate bune?![]()
Pup matzuline cu foc
si le doresc o zi buna cu trompetele sunatoare!
![]()
Deci in 14 ne dragalim cu drag si dor,in gasca,da?
Ca sa stiu si io...sper sa-mi aminteasca vocile...![]()
Hai pupixuri
de primavara(ce soare e afara!) si mai vorbarim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Deci, pana acum au spus prezent urmatoarele indragostite:![]()
1. Ana
2. Geta
3. Doris
4. Anda
5. Maria
va mai indragostiti careva?
sa stim cate suntem, sa facem rezervare...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Deci, pana acum au spus prezent urmatoarele indragostite: 1. Ana 2. Geta 3. Doris 4. Anda 5. Maria va mai indragostiti careva? BLOG DC-Impreuna Timisoara Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI![]() www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories ![]() |
Dorisescu....ai uitat de madame Gabi,bre...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Doris-Alina spune:
Deci, pana acum au spus prezent urmatoarele indragostite:![]()
1. Ana
2. Geta
3. Doris
4. Anda
5. Maria
6. Gabi
va mai indragostiti careva?
sa stim cate suntem, sa facem rezervare...
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
imi pare tare rau .... dar .... o sa lipsesc de la intalnire ... sunt programata pe munte we 13-15, chiar rezervat si platit, mergem mai multi, nu pot renunta, chiar a intervenit si olimpiada lui andrei pe 14 dimineata si eu nu mai merg de vineri dar o sa merg dupa ce termina concursul ... dar trebuie sa mergem , nu se poate sa lipsim.
dar n-au intrat zilele in sac ... o sa va mai intalniti .... si pana la urma ma voi nimeri si eu la vreuna dintre intalnirile voastre 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
Doris-Alina spune:
Ok, Dana...dar data viitoare nu mai scapi...![]()
Ce zi frumoasa...vine primavara? oare?![]()
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
A venit primavara , noi avem ghiocei si zambile in casa de la tati ![]()
Ovidiu multa sanatate si ce va doriti 
dana zi ceva 
Ce m-as indragosti si io ![]()

Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
In momentul asta am ajuns acasa. Doamne ajuta, e bine! Multzumesc mult de pumni stransi si ganduri bune. E un suflu sistolic functional, adica in traducerea dr. "exista, dar nu e periculos". 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
poftiti aici
POZE CU NOI