Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 19
Mariaa spune:
pupam tare trompetica iubita
si capatzana masii
sa treaca repejor [luv iu]
estem si light, estem. orice estem pe lumea asta pentru voi ![]()
noapte linistita la toti cupilasii mici si mari 
un copil creste in inima mea ![]()
Doris-Alina spune:
Noapte buna, iubitelor!
Noapte buna la toate, io mi-s praf, ma duc la somn...
Dimineata va deschid cap nou...![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
adi_adi spune:
asa deci, puneti de-o intalneala..............dar cu noi, cele din "provincie" cum ramane?
mor de ciuda de pe acum
danutzo dragutzo,maine dimineata pumnii mei sunt langa ai tai
pupici pt Emma si pt toti ceilalti
deya spune:
Tin si eu pumnii maine
pentru lori.
Ano las ca e tare bine cu popica acu...sper sa nu am gura spurcata
Maria multumesc pentru ajutor azi
Ma duc sa mai bag un pic studiu maine examen iarrrrrrr

ela03 spune:
Dana, si eu iti tin pumnii.
Buna... noaptea tuturor. Stiu ca nu mai sunteti pe aici. Eu am lucrat la o cercetare experimentala, ca daca nu-mi storc creierii cu treburi de-astea ma apuca plansul de mila, si cand incep greu ma opresc.
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cafelutza e servita...cu frisca si scortisoara...

Dana, tinem pumnii la 9, va fi bine...
Ela, bine faci ca te ocupi te chestii importante...
Adi, fuga la gara, ia-ti un bilet, si te asteptam...![]()
Deya, bafta la examene! cu popica vad ca-i totul ok...![]()
Aidutz, o zi excelenta va doresc!
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
geta_florina spune:
buna dimineatza soare
...
Doris merci de cafea, e tare buna ... 
si eu vreau la intalnire, si eu vreau la intalnire ... 
Dana tin pumnii azi, sigur va fi bine 
Deya bafta !
Aida va
dulce, sa aveti o zi buna.
hai ca azi va dau si eu ceva de papa
si ceva da baut
ca-i ziua sotiorului meu drag 
va
, o zi linistita va doresc.
Geta, mami de Alex
poze
Doris-Alina spune:
La multi ani, Ovidiu!

Geta, sa-ti traiasca sotiorul...sa fiti fericiti!
POZE CU NOI
mmiihhaa spune:
Spuneti-mi si mie,va rog,cum faceti linkurile alea ca sa putem vedea fotografiile?Am incercat si eu dar nu mi-a iesit.Nu stiu cum...

anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mmiihhaa Spuneti-mi si mie,va rog,cum faceti linkurile alea ca sa putem vedea fotografiile?Am incercat si eu dar nu mi-a iesit.Nu stiu cum... ![]() ![]() ![]() mramona |
uite ASA
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13