Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pupam tare trompetica iubita si capatzana masii sa treaca repejor [luv iu]
estem si light, estem. orice estem pe lumea asta pentru voi

noapte linistita la toti cupilasii mici si mari

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Noapte buna, iubitelor!

Noapte buna la toate, io mi-s praf, ma duc la somn...

Dimineata va deschid cap nou...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

asa deci, puneti de-o intalneala..............dar cu noi, cele din "provincie" cum ramane?mor de ciuda de pe acum

danutzo dragutzo,maine dimineata pumnii mei sunt langa ai tai

pupici pt Emma si pt toti ceilalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Tin si eu pumnii mainepentru lori.
Ano las ca e tare bine cu popica acu...sper sa nu am gura spurcata
Maria multumesc pentru ajutor azi
Ma duc sa mai bag un pic studiu maine examen iarrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Dana, si eu iti tin pumnii.
Buna... noaptea tuturor. Stiu ca nu mai sunteti pe aici. Eu am lucrat la o cercetare experimentala, ca daca nu-mi storc creierii cu treburi de-astea ma apuca plansul de mila, si cand incep greu ma opresc.

Mergi la inceput

Neatza...

Cafelutza e servita...cu frisca si scortisoara...

Dana, tinem pumnii la 9, va fi bine...

Ela, bine faci ca te ocupi te chestii importante...

Adi, fuga la gara, ia-ti un bilet, si te asteptam...

Deya, bafta la examene! cu popica vad ca-i totul ok...

Aidutz, o zi excelenta va doresc!

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza soare ...

Doris merci de cafea, e tare buna ...
si eu vreau la intalnire, si eu vreau la intalnire ...
Dana tin pumnii azi, sigur va fi bine
Deya bafta !
Aida va dulce, sa aveti o zi buna.

hai ca azi va dau si eu ceva de papa si ceva da baut ca-i ziua sotiorului meu drag

va , o zi linistita va doresc.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

La multi ani, Ovidiu!

Geta, sa-ti traiasca sotiorul...sa fiti fericiti!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

Spuneti-mi si mie,va rog,cum faceti linkurile alea ca sa putem vedea fotografiile?Am incercat si eu dar nu mi-a iesit.Nu stiu cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mmiihhaa

Spuneti-mi si mie,va rog,cum faceti linkurile alea ca sa putem vedea fotografiile?Am incercat si eu dar nu mi-a iesit.Nu stiu cum...

mramona

uite ASA

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput