Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

iar nu am apucat sa citesc de la jumatatea capitolului incoace.... si stiu ca aveam niste raspunsuri de dat la mesaje din primele pagini... insa pur si simplu nu pot!
sunt si mai suparata. am fost la dr cu anto. nu numai ca n-a mai luat nimic, dar a si scazut 50g. ne-a dat trimitere pt echo si urocultura.... (poate va aduceti aminte ca atunci cand era in burtica era suspect de hidronefroza....)
sunt cu nervii prastie.....
...deocamdata lapte am, iar el nu vrea completare. pampers a udat(umplut) vreo 5-6 azi.... deci 'ceva' tre' sa fi supt. nu-mi vine sa cred ca laptele meu n-ar mai fi 'bun'. nu cred sa fie de vina stridorul, ca daca era asa, nu lua in greutate nici in primele 2 luni.
dr zice ca in niciun caz sa nu-i introduc alte alimente acum si nici la 4 luni (cica ce ma grabesc sa-i bag morcovi cu nitrati si altele cu alte chimicale).....
nu stiu ce naiba sa fac. ma gandesc sa nu ma incapatanez sa-l alaptez daca nu-i merge bine.... sa-l trec complet pe lapte praf???? n-ar fi o prostie din partea mea?
voi ce ati face?!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Imi vine sa rad, dar nu prea e de ras, e de plans....auzi, in rest era fericita

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat de-acolo:

"Zbiera de credeai ca o sa moara. In rest era foarte fericita."

Nu e barbar?
Aoleu, bietii copii...

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
De ex, ii fierbeam zilnic biberonul de ceai si suzeta si el se mergea de-a busilea pe covor si lingea tot ce putea. Da' eu eram fericita ca are tetinele curate si sterilizate.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

Mi-a placut faza cu sterilizatul tetinelor si mersul de-a busilea pe covor, cata dreptate ai

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

in alta ordine de indei.. ca sa monopolizez pagina..... am si io nevoie de o recomadare de la un prof universitar, precum ca sunt duamna respectabila, si responsabila, si cu capu' pe umeri... acuma voi stiti ca nu sunt, dar asa da bine sa scriu pe hartie.....

sunteti vreuna Doamna prefesoara sa ma puteti ajuta?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Un asist. univ nu te coafeaza?Din ce domeniu ar trebui sa fie?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

iar nu am apucat sa citesc de la jumatatea capitolului incoace.... si stiu ca aveam niste raspunsuri de dat la mesaje din primele pagini... insa pur si simplu nu pot!
sunt si mai suparata. am fost la dr cu anto. nu numai ca n-a mai luat nimic, dar a si scazut 50g. ne-a dat trimitere pt echo si urocultura.... (poate va aduceti aminte ca atunci cand era in burtica era suspect de hidronefroza....)
sunt cu nervii prastie.....
...deocamdata lapte am, iar el nu vrea completare. pampers a udat(umplut) vreo 5-6 azi.... deci 'ceva' tre' sa fi supt. nu-mi vine sa cred ca laptele meu n-ar mai fi 'bun'. nu cred sa fie de vina stridorul, ca daca era asa, nu lua in greutate nici in primele 2 luni.
dr zice ca in niciun caz sa nu-i introduc alte alimente acum si nici la 4 luni (cica ce ma grabesc sa-i bag morcovi cu nitrati si altele cu alte chimicale).....
nu stiu ce naiba sa fac. ma gandesc sa nu ma incapatanez sa-l alaptez daca nu-i merge bine.... sa-l trec complet pe lapte praf???? n-ar fi o prostie din partea mea?
voi ce ati face?!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Cand David a inceput sa se ratoiasca la tzatele mele, fiindca presiunea laptelui nu era corespunzatoare si trebuia sa munceasca mai mult am inceput sa-i dau completare de lapte praf. Nu am cedat din prima, dar dupa 7-10 zile de chinuri am cedat. Acum am un copil fericit si satul. Noaptea papa doar de la mine, dar ziua ii dau completare. Bine...nu este aceeasi situatie ca in cazul lui Antonio, dar...eu asa as face.

_

poze

Mergi la inceput