Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu fac ture intre birou, care e la parter, si camera bebelinei de la etaj ca sa apas butonul de la carusel. De 2 zile a descoperit caruselul si o pot lasa la ea in patut sa rada la el. Cand se termina melodia, e jale...incepe sa caraie si sa se agite

...daca nu ti-ai luat carusel cu telecomanda
esti norocoasa ca sta chiar si cu caruselul...cunosc eu unul...care sta numai agata de mami.la sfarsitul zilei miroase a tocanita,sta treaz de la mirosul cafelei,deh...si prin par ii gaseti numai firimituri de paine

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dandusa, eu deja am devenit dependenta de sling, azi a dormit trei ore in el. A trebuit sa-l scot de acolo sa se trezeasca si sa-si dea seama ca e rupt de foame ! Am reusit si sa calc cu el asa, il pun mai in lateral si e chiar usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

A trebuit sa-l scot de acolo sa se trezeasca si sa-si dea seama ca e rupt de foame !

si io-s dependenta de sling si ca sa fie tacamul complet m-am facut si consultant de zona

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

O sa-mi dau si eu comanda de sling...ca am unul de la mothercare care mi-a nenorocit spatele. Faza e ca noi suntem plecate cam 4-5 ore pe zi de acasa. Apoi ajungem acasa, mai doarme in scoica, apoi o alaptez si deja se face ora 18. Dupa atatea ore de somn, vrea in brate. Asa ca o sa iau un sling, ca ma dor mainile d einebunesc

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu sunt in febra bagajelor, intorc casa cu fundul in sus, triez tot, ba arunc ce nu am neaparat nevoie in casa, ba pun deoparte. Mi-a luat 2 ore sa triez scrisorile si actele, trimit astia aici scrisori intr-o veselie .
Noroc ca-i Elisa cuminte, ba chiar prea cuminte, doarme mai mult ca saptamana trecuta deci suge mai putin si mi-e sa nu fac o mastita ca mai devreme incepusera sa ma usture niste zone.

Sunt cam nedumerita, Mariana, Ramo, de ce le dati ceai pe langa lapte praf? Adica de ce asa de mult? Eu daca i-am dat ceai de menta, a fost cantitate mica, la fel si pentru colici, 40 de ml si nici pe aceia nu i-a papat.

Am mai citit si despre dresatul copiilor, fie la somn fie la mesele de noapte. Eu nu am de gand sa fac militarie cu Elisa, mai repede o las sa-si faca ea programul ca vad ca e destul de consecventa cu mici variatii bineinteles.
De ce nu insist pe un program, pentru ca vreau sa am flexibilitate. Nu pot concepe ore fixe de nani sau de masa cand eu sunt pe drumuri, prin vizite.

Oceanborn, este valabil 1 luna de zile titlul de calatorie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

OTILIAeu ii dau ceai de fenicul pentru colici, uneori nu bea nici 100ml dar alteori bea aproape 200 de ml pe zi intre mese.

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Nu-mi las copilul sa planga, acesta e si principalul motiv pentru care nu il mai las cu soacra-mea si il caram peste tot dupa noi (soacra-mea pretinde ca nu stie sa planga si de cate ori incepea sa planga, insista sa il las sa vedem pana unde poate ajunge cu plansul de imi venea sa o iau la pumni sa vedem cum stie ea sa planga).Ziua doarme in patul nostru, noaptea in patul lui...si incerc sa ii aflu nemultumirile si ss planga cat mai putin.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Bineinteles ca am pierdut tot mesajul pe care il scrisesem si nu era scurt deloc.
In fine asta este.
Copilul meu nu a dormit deloc astazi, chiar nu stiu ce a avut. Am stat numai cu el in brate si atarnat de san. Porumbelul meu daca nu doarme plange. El nu sta si el treaz si sa vorbeasca pe limba lui sau sa stea singurel la el in patut. Nici vorba,se plictiseste. Imediat ma cheama la apel si trebuie sa il iau in brate, sa ma joc cu el. Am speranta ca daca va mai creste ,va mai sta si singurel in patut treaz, fara sa planga. AM si eu speranta asta, dar cine stie. Sper sa doarma macar la noapte dupa ce ii fac baita.
Acum i-am dat sa pape si sta langa mine pe canapea si gangureste dar e cam suparat ca nu e in brate. Imediat incepe si sa planga.
Si pentru ca altceva nu am putut face astazi din cauza copilului am mai pus niste poze in album

http://good-times.webshots.com/album/569720848PzUlIb?start=24

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Nu-mi las copilul sa planga, acesta e si principalul motiv pentru care nu il mai las cu soacra-mea si il caram peste tot dupa noi (soacra-mea pretinde ca nu stie sa planga si de cate ori incepea sa planga, insista sa il las sa vedem pana unde poate ajunge cu plansul de imi venea sa o iau la pumni sa vedem cum stie ea sa planga).Ziua doarme in patul nostru, noaptea in patul lui...si incerc sa ii aflu nemultumirile si ss planga cat mai putin.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Asta fac si eu. Il urmaresc mereu si am ajuns sa anticipez cand ii e fomica, cand se plictiseste etc. inainte sa apuce sa planga. Daca tot il iubesc de nu mai pot, lasa-l sa simta asta, ce sa ma iau eu dupa ce spune X sau Y care oricum sunt subiectivi si influentati de background-ul lor, cu toate cercetarile lul peste. Oricum nu m-ar lasa inima sa-l las sa planga. E drept ca am si avut norocul sa nu aiba colici, stiu ca nici Damian nu a facut, baieti de gashca.
Cat despre un orar, nici nu ma gandesc, eu insami urasc tot ce e fix Il las pe el sa faca asa cum vrea el, sa simta de pe acum ca are puterea de a alege si hotari, si totusi...nu a adormit niciodata mai tarziu de ora 23 si asta fara sa facem nimic, doar lumina si zgmomot cat mai putine. Cand se apropie ora 23 deja e rupt de somn la san, il punem in patut la el si doarme bine merci vreo 6, 7 ore chiar 8 dar rar. Cred ca bebeii simt absolut totul si orice gest isi pune amprenta pe personalitatea lor de mai tarziu.

Metoda Ferber o consider o "bad joke", n-as aplica-o nici la catel, auzisem de ea din "Meet the Faulkers(Meet the parents 2)"...super comedie

Mercic mult pt urari, Lacra.

Laura, merci pt raspunsul legat de vin. Am baut si eu jumatate de pahar seara, dupa ce a adormit golanul.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hehehe....deja intram in alta discutie, si sunt total de acord cu tine, sa urle, frate, sa suporte consecinte etc etc
Dar despre astea vorbim ceva mai incolo, acuma era vorba de metode de a adormi bebelusi cica, alias dresaj

Iar cu sterilizatul, eu nici acuma nu sterilizez zilnic, iar dupa 4 luni deloc sau oricum foarte rar.

Citat:
citat din mesajul lui alra

asta cu lasatu sa urle - despre ce varste discutam? cand sunt mici tre sa fi cretin sa crezi ca plang pentru santaj ca nu ii duce capu asa adanc. insa cand mai cresc io ii las cu placere sa urle daca vor ciocolata in loc de haleala sau daca vor sa faca chestii care in opinia mea se soldeaza cu frangerea gatului respectiv pierderea plodului in lume.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput