Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ramo2007umidificator de la chico si sunt f multumita de el. Folosesc cu mare incredere. I
Tu alegi ce doresti... eu ti-am impartasit acest lucru.. sunt incantata.
Te

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, are cineva umidificator?Nu stiu de care sa iau...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 6+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hello mamici!

Merge ca naiba DC-ul azi, de vreo 2 ore ma chnui sa rapsund si nu vroia sa mi se incarce pagina...am si uitat tot ce ma gandisem sa raspund.... Nici bebe meu nu prea mai mananca de vreo 4 zile...daca pana acum manca 8 biberoane de 120 ml in 24 de ore, de circa 4 zile papa doar 5 biberoane de 120 ml...si nu mananca un biberon intreg la o masa...nuuuuu...papa 40 ml acum peste o ora papa 50 ml si tot asa pana ajunge in 24 de ore la cantitatea a 5 bibe...nu stiu daca ati inteles ce naiba am vrut eu sa zic dar sunt aiurita...Astazi ma oftic ca ploua pt ca aveam treaba in oras sa-mi scot incheierea de intabulare de la casa, Imi pregatesc actele ca sa o scot la vanzare iupyyy

Justme si la mine burtica e incretita asa un pic in jurul buricului, dar se vede numai cand sunt asezata. Cand stau in picioare e pielea mai intinsa si nu se mai vede nimic.
Eliza mi-a placuta tare mult caruselul improvzat al lui bebe Balacila ...iar floarea soarelui e tare deosebita. Ai un grasunel frumos.
Simona sa fie norocos si iubit micul tau crestin si sa va aduca multe multe bucurii.
Amalia multa sanatate iubita si sa scapi repede de raceala asta. multi multi.
Ginye multi pt tine si Stefanut
Bertha mi-au placut tare mult pozele cu copilasii tai frumosi, in special cele unde este atat de afectuos Darius cu Ioana...si unde ii pupa piciorusele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lucie

Buna, fetelor!

Am ajuns si eu la calculator, pentru cateva minute...

Pentru MAV - datele mele:
-data nasterii : 12.dec.2008;
-numele bebelui : Matei Constantin;
-nasterea : la 39 saptamani, naturala cu epidurala;
-Matei a avut la nastere 3660g si 51cm, scor Apgar 10.

Multumesc pt includerea in grup!

Lucie&Matei Constantin, bine ati venit! V-am trecut in lista.

Am pus si montajul www.youtube.com/watch?v=iM174Qb4iMs" target="_blank">BURTICI, COZONACI SI COZONACE, sper sa fiti de acord cu asta....
Steliana cred ca ai mai muncit la montaj fata de cum era cand l-am vazut eu ultima data, am admirat poze 'noi'!
...Nu am pus in lista linkul despre.... somn... ca am vazut ceva discutii, nu-i toata lumea de acord... Dar ti-am trimis offline parola de la userul nov-dec2008 pe mess, daca vrei si (cand) ai timp, poti sa editezi si tu lista.

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, da ce naiba au toti de nu mai mananca, dadu strechea in lor??

babyzapi io am inteles foarte clar ce zici, asa mananca si fi-mea biberon cate 20-30ml in interval de cam o ora. m-am prins ca daca ii dau imediat ce scartaie nu ia, trebuie sa o las un pic sa planga ca sa manance mai cu pofta.

mav, voi cum mai stati cu alimentatu? a mea de ieri a inceput sa ia mai bine, chiar s-a trezit azi la 6 (!!) pt mancare in conditiile in care in mod normal se scula pe la 7.30-8.

mai am si eu o intrebare: cerazette - stiu ca multe luati. fac greata? fac pofta de mancare? fac sanii mari? taie chefu de impiedicat? mi-a dat si mie gineaca si le am in casa dar mi-e teama sa le iau ca slabesc frumos si nu vreau sa stric treaba.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor ale caror bebei papa lapte praf...spuneti-mi va rog cat papa la 2 luni la o masa?A mea cam da semne ca nu se satura cu 130 ml, 7 mese in 24 de ore...m-am uitat pe cutie si urmatorul pas e 170 ml dar pt. 3-4 luni si cica 4-5 mese, deci oricum mai putin decat papa acum...
Daca sun dr. sigur spune sa-i dau ceai daca plange de foame...mititica bea cam 270-300 ml, uneori chiar 350 ml in 24 de ore.

Bebe Matei face pe 30, 2 luni si mananca tot 130 ml , dar 6 mese, a renuntat el singur la o masa si ceai bea cam 200 ml pe zi...deci in medie papa 750 ml laptic in 24 de ore. Mi se parea ca nu se satura si i-am dat mai mul , dar a vomat dupa aia si am renuntat. Uneori mai raman in biberon cam 30 ml, nu mai vreael, depinde de masa.
Nu stiu ce sa fac...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Hello mamici!

Merge ca naiba DC-ul azi, de vreo 2 ore ma chnui sa rapsund si nu vroia sa mi se incarce pagina...am si uitat tot ce ma gandisem sa raspund.... Nici bebe meu nu prea mai mananca de vreo 4 zile...daca pana acum manca 8 biberoane de 120 ml in 24 de ore, de circa 4 zile papa doar 5 biberoane de 120 ml...si nu mananca un biberon intreg la o masa...nuuuuu...papa 40 ml acum peste o ora papa 50 ml si tot asa pana ajunge in 24 de ore la cantitatea a 5 bibe...nu stiu daca ati inteles ce naiba am vrut eu sa zic dar sunt aiurita...Astazi ma oftic ca ploua pt ca aveam treaba in oras sa-mi scot incheierea de intabulare de la casa, Imi pregatesc actele ca sa o scot la vanzare iupyyy

Justme si la mine burtica e incretita asa un pic in jurul buricului, dar se vede numai cand sunt asezata. Cand stau in picioare e pielea mai intinsa si nu se mai vede nimic.
Eliza mi-a placuta tare mult caruselul improvzaal lui bebe Balacila ...iar floarea soarelui e tare deosebita. Ai un grasunel frumos.
Simona sa fie norocos si iubit micul tau crestin si sa va aduca multe multe bucurii.
Amalia multa sanatate iubita si sa scapi repede de raceala asta. multi multi.

babyzapi si bebe meu a renuntat el singur la o masa si uneori mai raman 30 ml pe care nu ii mai vrea...sau cateodata mananca 130 ml in 2 reprize, mai vorbim putin, mai ragaim , apoi papa restul....ma gandesc ca poate e normal...nici noi nu mancam mereu la fel....
Ginye multi pt tine si Stefanut
Bertha mi-au placut tare mult pozele cu copilasii tai frumosi, in special cele unde este atat de afectuos Darius cu Ioana...si unde ii pupa piciorusele

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna fetelor...nu am citit nimic din urma...nu sunt in stare..
Codrin e mai bine, a terminat injectiile acum mai facem aerosoli si ketof
Eu sunt la pat...febra mare, tuse, muci...
Mi-e groaza pentru Diana.
Intru la ea doar cu masca.Dar si asa mi-e fr ica de mor.Incer sa-i dau oscilococcinum in ceai..da nu vreaCe ma fac?
Bebeii vostri tusesc?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Alra asa e, a dat strechea in curisorul lor. Si saracutu' dupa ce ca nu mai papa bine, azi e a 3-a zi fara kk. Aseara fiindca era in mari dureri i-am dat un supozitor cu glicerina, dar nu a facut decat sa murdareasca un pic pampersul, o uram mica de murdarie, atat...eu nu consider ala kk-uta si n continuare are crampe si maraie, dar kk nimic. Asa faceam si eu cu al meu in prima luna de viata, trebuia sa-l las sa planga un pic inainte sa-i dau biberonul altfel nu papa

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mai, si la mine merge ffffffffff greu forumul si de fapt, internetul....
tot vreau sa vad si eu poze de la botezul puilor de anes si simona, etc, dar nu mai gasesc linkurile.... si ca-mi incarca f greu paginile......

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Ne-a venit si coletul de la socrii cu creme de la Avene pt bebe. Avem acum numai produse Pediatril de la Avene, gel de curatat, de dus, sampon, sapun, apa termala, crema pt fundulet, crema de corp si toate astea numai 60 de euro in Franta . Si ne-a trimis si cateva body-uri pt bebe...toate roz frate mereu cumpara 1-2 lucrusoare albastre si o gramada roz. Am baiat domne nu fata!!! cre' ca atunci cand voi face si fetita o sa-i cumpere numai hainute albastre

Lorellay ce rau imi pare ca a ajuns la tine raceala acum. Multa multa sanatate si sper sa nu ajunga si pe la bebelina.
Mariana e normal sa nu pape aceeasi cantitate la fiecare masa, asa si noi mancam diferit, acu mai mlt, dupa aia mai putin...de aceea eu cand tin evidenta cat papa bebe fac totalul in 24 de ore.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput