**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbito draga tu unde te ascunzi de nu mai intrii pe mess? Hai ca mi-e dor de o barfa dar de maine incolo sa scap de examene .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

schimb scutecul si revin...ma asteptam sa urlati la mine cu luatul in brate.pe acasa il mai ridic, incerc cat mai putin, afara nu. azi a fost prima data.
E greu sa-l resping, mai ales cand vine alergand spre mine la gradi, si-mi sare direct in brate. mai nou ma pun eu ciuci, macar asa nu-l ridic si ne putem imbratisa......

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

continuati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Eu am o mare stima pt doctori Sant ca si Dumnezeu, te duci bolnav si te fac bine

Poate aia de la voi te fac bine fara bani...ai nostrii daca nu le dai plicul te trateaza ca pe nimeni. Doamne fereste sa fi bolnav si sa ajungi prin spital .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput