**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali inca il mai alaptezi? acusi face 1 anisor...doamne ce a trecut timpul!!!
si marco e cu temele si scoala. a zis ca el vrea la Alba, sa mearga cu fetele la scoala. Tot la ele a auzit de teme, tare interesant pt. el acest cuvant.
E haioasa Iarina, face pe invatatoarea, vrea sa-l invete de toate pe ianis, vei avea ajutor cu ea.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...si eu de la examen, mai am maine unul si gata cu ele.
M-am saturat pana peste cap.
Maraki si eu tot ca tine..habar nu am cum se circula cu transportul in comun . Si la noi controlul era cam ca la voi sau tot asa era o gasca de 3-4 tipi, opreau autobusul unde nu era statie si contola pe toata lumea. Asta o stiu de pe vremea cand circulam cu transportul in comun acuma nu stiu cum e. Stiu ca parca se cumpara bilet din autobus de la o pers care sta pe scaun mai in spate, iar la maxi taxi de la sofer.
Silvi
Giova...tu faci terapie prin shooping ca mine . daca nu aveam maine examen azi mergeam pe undeva sa ma "relaxez". Asa...las pt maine placerea asta.
La Multi Ani Ioana de mamica March
La multi ani Filip de mamica Canda

Azi mi-a adus Sandra un buchet de ghiocei...deci vine primavara .
Merg sa invat ceva.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Filip-La multi anil

Eu am umblat toata ziua, asa ca acum trebuie sa o tulesc la bucatarie sa incropesc ceva de mancare...
am mai multe de zis, dar ...mai incolo.
nu ma pot insa abtine: Giova-nu-l mai lua pe Marco in brate...indiferent cat e de obosit.uita de "miscarea" asta si gaseste alte solutii...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sara buna f fffffffffffffffffffffffffmh kkk ujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuy fdsgk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova si eu la fel iti spun ca si Ana: incearca sa nu-l mai iei in brate pe Marco cand santeti afara.In casa e altceva, asa pt 1 min.
Silvie, ti-am dat linkul pe mess.
Bianca, ce taxatoare in masina? Pai asta era pe vremea cand aveam 5-6 ani S-au desfiintat demult taxatoarele din spatele troleibuzelor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

am ajuns la scena unde tenismenul este cu blonda in ploaie....pana acum nu e cine stie ce film....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

he-heeeeeeeeeeeee!!!! avem chef azi in gashka noastra:

La multi ani Ioana!!!!
La multi ani Filip!!!
La multi ani Clara!!!

SA FITI SANATOSI, PUISORI, NOROCOSI SI TRAGETI-LE PE MAMICI DE URECHI CA NU MAI DAU PE AICI PE LA NOI SA NE POVESTEASCA DE VOI!!!

eu nu am mai putut intra de la servci, am avut numai urgente, toti trageau de mine numai cu urgente de nu mai stiam ce e mai urgent dintre urgente.pe seara am fost cu prietena mea in mall vitan si ne-am mai plimbat prin magazine...isi cauta ea o rochie pentru un botez. pe 02 martie e concert iris la TNB si ma cam bate gandul sa trec maine sa vad cat sunt biletele si sa-i fac lui dani o surpriza(ii place f mult iris).

ali mare invatatoare mai e iarina ta. si am vazut-o cum vb cu ianis...e f autoritara. la fel face si sebi cu edi cu jucariile, i le ia din mana parca din zbor si le pune sus sa nu ajunga edi la ele, iar edi , nu-i bai, nu se supara...isi gaseste imediat alta jucarie interesanta.si cu tzatzi care mai e treaba??? mai este??? bravo!!!! felicitari!!!! la gradi cand o duci pe iarina?

giova ai tu grija cu luatul asta in brate ca nu e chiar usor marcolino!!!!m-as bucura mult daca ati alege EDUARD numele lui bb2. mie imi place ff mult...si il poti alinta, cat e mic in fel si chip...mie mai imi placea david, insa nu i-a placut lui dani....eduard ne-a placut amandurora, asa ca a fost adjudecat!

bianca si ce ai facut la examenul de azi? cred ca de-abia astepti de nebunia asta a programului...cum faci fata cu toate? dani e la mama ta?ce frumos din partea sandrei sa-ti aduca ghiocei....

eu ma duc sa mai citesc ceva, ca prin vara am si eu un maaare examen...pe care daca il iau nu ne mai facem griji nici de criza-crizelor. Doamne ajuta!!!

va pup si mai vb de la birou maine

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

LA MULTI ANI FILIP !!!!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvi iti multumesc tare mult pentru felul in care mi-ai scrs cele 3 retete acum le-am citit, esti minunata!!!! esti comoara noastra mereu vii cu o gramada de informatii, mereu dornica sa le imparti cu noi, sa ne ajuti, sa dai date exacte despre solutii, locatia/site-ul unde putem gasi un produs, un film, o reteta, orice...esti comoara noastra!!! te iubim, mami de alain!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca cu placere si bafta la examene !
Maraki merci mult o sa vad ce gasesc pe acolo, mi-a si verisoara mea din germania zis ca a fuzionat cu Maybelline NYsi de aiai nu o mai gaseam eu. Vizionare placuta la film

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput