**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**
Raspunsuri - Pagina 18
bumbita spune:
' neata! ce faceti, fetelor, la cafea sau cu treburi?
silvi ma dai pe spate....cum va permiteti voi sa faceti asa bunataturi??? spuneti repede? si de unde stiti voi toate secretele astea de-ale gastronomiei??? silvi te rooooooog da-misi mie retetele la bunaciunile alea din poze!!!! aaaaaaa, si te mai rog ceva...am luat si eu fondue de la bamboo (ptiu! ce rimeaza!!!) si nu prea stiu cum se face sa iasa....bunaciune....pls!!!!

mira ti-am vazut piticii in vanata...mi-a placut fff mult poza cu cei trei in pat, cum stau ei tolaniti, fara griji,la tv. felicitari lui david pentru locul I!!!!
cosmi merci pentru infos! imi e cam peste mana sa ajung in pantelimon, dar poate ne-o veni intr-un wknd sa ajungem in zona aia si o sa am in vedere....cum este in vacanta?
aliiiii

iubita ce mult mi-a placut sa va vad in poze piticii...si ce mult seamana amandoi...parca ar fii frati!
si
ianis ce bucalin e!!!! ce fericita esti tu mami ca esti cu amandoi langa tine!!!! intra si mai zi-ne din "perlele" iarinei....ceapa mai mananca?![]()
![]()
![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
IOANA de march!!! sa cresti mare si sanatoasa, cretulina frumoasa ce esti!!!! Daniela sa va traiasca printesa si sa aiba parte de o petrecere cum numai printesele au!!!!
FILIP frumos si smecheras!!!! sa-ti dea Domunul tot binele din lume si multa sanatate!!!
CARLA de Janina!!!! sa ai parte numai de bucurii si sanatate!!!
Mami mai intra pe la noi sa ne mai zici de spiridusa.
se pare ca azi avem party cu atatia sarbatoriti in zona
_
Gio
15+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:

Care mai de care scrieti aici frumos, doar doar ...
Eu nu ma asteptam sa fie fetita 100%, dar nici la baietel nu m-am gandit prea mult, imi alungam ideea din cap. Acum trebuie sa o aduc inapoi, tare greu e...dar sper sa ma ajute DD sa-mi revin si sa accept ce mi-e dat.
Ieri am plecat la magazine, m-am oprit la iana si am spart niste banuti
. Am luat ceva geci/paltonase de toamna iarna si ceva hainute de vara....mai mult pt. finut, e drept.
M-am dus dupa pitic, a vrut la Mihnea asa ca am venbit fara copil acasa. Cum la Clau la birou erau in scanare toate compurile virusate, nu a putut lucra nimic si am iesit in oras. a fost bine, relaxant.....din lista de nume alese am ramas la 2: ALBERT si EDURAD (asta il vroiam si pt. marcolino, dar a avut tati o influenta mai mare).
Am luat copil de la Mihnea si am venit acasa...am inceput sa-l pregatesc pe marco cu ideea de baietel....el o tinea una si buna cu "fitita" lui
. L-am intrebat ce nume alege, mi-a zis ca fitita Albert. Imi venea sa mor
, pe urma a venit cu ideea sa-l cheme Tudor, ca pe baiatul nasilor nostri.....asa ca ne mai gandim.
A sunat mama aseara, pe fix...ce bine ca pe mobil nu-i raspundeam. L-am trimis pe Clau la tel., inca nu vreau sa vb. cu nimeni despre asta. saraca...s-a apucat sa planga cand a auzit ce necajita sunt, asta e...imi va trece, cu timpul.
Sa revenim la lucruri mai serioase....
Am fost de dim. si mi-am recoltat sange pt. TT, maine am rezultatul...asa ca voi sta in suspans pana in martie cand merg la doctor. Sper sa stiu sa-l interpretez, sa-mi dea ceva valori ....
Bianca mai ai examene?
Mira insanatosire grabnica. vreau sa vad si eu pozele alea superbe din vacanta. sa mor de ciuda ca noi nu avem zapada.
Cosmi, Bianca lasa ca e fain pereche. Intre cumnata si Clau sunt 9 ani diferenta, dar se iubesc si se ajuta reciproc, etc.
Intre mine si sora-mea sunt 4 ani, dar tot asa...nu ne-am certat aproape deloc, tineam si tinem secrete si acum, complotam impreuna, tare bine ne intelegem.
Silvia spor la slabit, hai ca trebuie scoasa bestialitatea de bluza afara.
Pai la cati km face pe luna nici nu cheltuie mult jean, asta e....cu masina e mai comod.
Fordul meu nu consuma mult, imi cam ajunge un plin/luna, cam 200 lei. In schimb a lui Clau, suge motorina....
Maraki bine ca ai scos-o la capat cu italianul. de ce nu mergi cu transportul in comun, BMW consuma si mai ales in oras...te usca de bani.
hai mai lasati puzzle-ul...sunt copii si copii. marco a inceput el singur sa fie pasionat de el, cand am incercat eu nicio sansa....inca nu am trecut de 30 piese, dar are tot timpul, nu-l stresez...face puzzle-uri pe a caror cutie scrie 4 ani, incetul cu incetul crestem si nr. pieselor, inca nu e cazul.
Bumbi haios rau Sebi, ii place la bunici, dar nu lasa pe nimeni in camera lui.
Mira felicitari lui david. am vazut intr-o poza ca aluat locul 1!!! la ce? super pozele, super peisaje....vreau si eu
.
_
Gio
16+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI IOANA de mamicuta March , CARLA si FILIP !!!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova Doamne fereste!!!Eu sant bolnava daca merg cu transportul in comun,cand am fost la sv acum 2 ani timp de o luna cu metroul, am fost terminata
Nici nu stiam unde si cum sa taxez biletele
Pai pt ce Doamne iarta-ma am masina si permis? Consuma mult BMW-ul dar.... asta avem. Am mai scris altadata ca in RO mergeam cu masina o statie sa imi cumpar tigari![]()
revin ca nu am inspiratie....de parca as scrie vreun roman ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
La multi ani Ioana de mami March 

Filipelul de mami Canda 

Carla de mami Janine 

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si cu multe bucurii si impliniri in viata 

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Deci aveti de ales intre Eduard, Tudor si Albert
Sa stii ca la Tudor o sa il alinte multi cu Tudorica, Eduard are diminutiv Edi iar la Albert poti spune Albertino sa fie in ton cu Marcolino 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Mie nu mi-a mers netul azi nici tel
bine ca si-a dat drumul. Giova
si acorda-ti un pic de timp ca va trece si senzatia asta. Jean nici nu ar putea sa faca naveta cu masina ca la ce ora pleaca el la 5,30 nu ar avea bus pana la gara
plus ca aici e destul de scump trenul, l(ar costa mai mult decat masina. Aici s-a ieftinit f tare benzina ca ajunsese la 1,50 si acum e pe la 1,12 a fost si mai ieftina.
Bumbita bambusul nu are nici un gust, adica are un gust fad spre rau
dar ia mereu aroma condimentelor si a sosului unde e pus. O sa iti scriu pe Pm retetele de la ce am facut si cam de pe unde poti sa iei ingredientele
.
Maraki al meu sot face o specializare pe anestezie in Centru Univ din Reims, aici nu e centru univ desi e un spital f mare si trebuie sa faca unele stagii acolo gen chirurgie vasculara, neurochirurgie infantile si tot felul. E aiurea ca e la 90 de km de aici si la ora 7,30 trebuie sa fie echipat gata in sala de operatii. E destul de greu si de stresant, sincer ma apuca toti dracii cand aud pe cineva generalizand si aruncand cu noroi in toti medicii pentru ca din afara habar nu au unii ce inseamna sa lucrezi in domeniul asta, ca se fac 11 ani se scoala dupa liceu si o multime de ale chestii....in fine cand a scapat omul sunt eroi si cand moare cate unul e om de nimic dr. Si nu vb aici de faptul ca in Romania se sa spaga la dr ca mi se pare super aiurea faza ci ca presa intotdeauna fara sa aiba vreo idee scoate unele articole...
apar acum tagma lui Jean dar eu serios daca as avea nervi sa imi mananc viata si noptile in spitale....sa ma mai ia si lumea in suturi .
Ai apucat sa vezi Match Point?
Bianca iti pun mail nu am uitat dar nu amers netul
Eu merg cu transportul in comun aici si imi si place
cred ca conteaza ca e oras f mic si busele nu sunt aglomerate deloc, mai ales la orele la care merg eu mereu am loc si e putina lume. Sa vad eu in Ro cand o sa se ajunga la civilizatia de aici de a urca toti si catinel
pe usa din fata, de a cobora mereu doar pe celelalte usi si de a semnaliza din timp cand vor sa oreasca busul
Alain e mare fan mers cu busul dar cam rar prinde mi-a facut niste faze de comedie intamplator cand veneam de la gradi era busul in statie si pleca si asta mic fugea dupa el gesticuland de se oprea soferul sa ne astepte si trebuia sa ii explic
ca nu meregem si sa il calmez pe Alain care
ca vrae cu busul. Azi la iesirea de la gardi am intrat sa ia un Nesquick ca i s eterminase si pana mi-a venit randul la casa a facut ture ture printre rafturi in magazin
ma si gandeam ca sparge ceva si am de platit dupa el noroc ca nu pune mana pe produse sa le traga de pe raft.....vai ca nu stiu cand s-o face mai cuminte piticul meu.
Fug sa il culc ca nu mai poate de somn.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Maraki daca as sta si eu in Paris de ex recunosc ca nu as fi mare fan transport in comun la ce nebunie dar nici cu masina nu prea poti pe acolo de multe ori nu ai ce face
asa ca te inteleg pe tine ca idee ca nu iti place.
maraki spune:
Silvie, aici stii sigur ora pana la minut cand trebuie sa vina autobuzul. Adica eu plecam cu masina de 5.24 in fiecare dim si stiam ca la 9.18 punct vine sa ma pot intoarce. Sant goale si aici, ai unde sa stai dar la mine e problema cu mersul pe jos
Mi-e lene sa merg pana in statie
Mai comod e cu masina mea, ascult muzica, dau drumul la cadura, fumez plus ca ajung super fast la destinatie. Nu am apucat sa vad filmul pt ca am adormit, am facut treaba ieri si am umblat si prin magazine. eram kaput seara ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5